- 11 Mart 2013
- 33.745
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.114
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #75.581
Merkezde mi senin okulHaklısın kaç yüz kişi aynı ortamda yakın temas
Benimde bi suru asker velim varmış
Dalga geçme yAEvet evet cok merkezde hemde
Bizde covit oldukIlk günlerki kadar hasta hissetmiyorum kendimi ama bir kaç gündür inanılmaz bir güçsüzlük halsizlik var üzerimde birde çok terliyorum. Ağrı sızı olarak sadece omuzlarımin arasındaki ağrı kaldı nefes alıp verince zorluyor biraz. Kizim daha iyi çok şükür ateşi yok ama hasta bir hali var
oda geçer inşallah. Devlet bize hic ilaç vermedi sağlık ocağı hariç kimse irtibata geçmedi bizimle. Gerek olmadida şükür. Parol haricinde birsey kuallanmadik. Kızıma d vitamini veriyorum kendimde d vitamini, c vitamini 1000 mg, ari sütü ve zerdecal kapsülü alıyorum takviye olarak sütümle geçiyordur kızıma. Cok sagol canim mesajin için
Ilk günlerki kadar hasta hissetmiyorum kendimi ama bir kaç gündür inanılmaz bir güçsüzlük halsizlik var üzerimde birde çok terliyorum. Ağrı sızı olarak sadece omuzlarımin arasındaki ağrı kaldı nefes alıp verince zorluyor biraz. Kizim daha iyi çok şükür ateşi yok ama hasta bir hali var
oda geçer inşallah. Devlet bize hic ilaç vermedi sağlık ocağı hariç kimse irtibata geçmedi bizimle. Gerek olmadida şükür. Parol haricinde birsey kuallanmadik. Kızıma d vitamini veriyorum kendimde d vitamini, c vitamini 1000 mg, ari sütü ve zerdecal kapsülü takviye olarak sütümle geçiyordur kızıma. Cok sagol canim mesajin için
Yok kız dalga geçmiyorum buranın her yeri merkez olsa nolurDalga geçme yA
Yok kız dalga geçmiyorum buranın her yeri merkez olsa nolur
Müdür bugün diyir ki ebiiii sende bizim kız oldun artık yabancı değilsin He He dedim hep lafda
Sana şu kadar söyleyeyim ısrar ettikçe daha kötüye gidiyor seninle inatlaşıyor bunu deneyimleyip gördümBizde öyleyiz.10-11 gün oldu ve yok yani.Kasigi görünce kitliyor ağzını.Onune koyuyorum bir tane ağzına belki aliyor geri kalani hep yer.Yiprandim ya..Eşime kalsa kasıyorum rahat olayim,yemezse yemesin.Ama öyle olmuyor işte.Cok iyi biliyorum ki ac.2 hafta oncesine kadar düzgün beslenirdi..Of ya..Hiçbir şeye moral ve enerjim kalmadı
Gün harcamasi lahmacun olucak akşam yemege.İcecekte alınır.70-80 gider sanirim.Yemek yapmaya enerjim,yemeye moralim yok.Uyumak istiyorum onu da yapamıyorum
Hemde ikisini düşün artık ne kadar buralı oldumdil öğrendin mi
Ciddi mi ne zaman geldiniz ki oooooo şoktayımHemde ikisini düşün artık ne kadar buralı oldum
Hııı bak ondan biz 2017
allah sana sağlık sıhhat versin ki bakabilesin çocuklarına kimseden hayır yokBenim kız yine ayaktatüm gün ağlama sesine maruz kalmaktan kafam bir milyon oldu. Son noktaya geldim yine sakinleşmeye ihtiyacım var vallahi
Insallahallah sana sağlık sıhhat versin ki bakabilesin çocuklarına kimseden hayır yok
Hep böyle olmayacak büyüyecekler bu günlerde geride kalacak sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?