Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bizde covit olduk strawberry_cake gorumcemin bakıcısı pişirmiş

Is arkadasimin annesi pozitif cikmis insallah kendisine bulasmamiatir cok hasta olurdu

Sana şu kadar söyleyeyim ısrar ettikçe daha kötüye gidiyor seninle inatlaşıyor bunu deneyimleyip gördüm

Çocuklar uyudu nihayet benimde pilim bitti artik. Bir günde beni uğraştırmadan uyusalar dişimi kıracağım. Oğlan yaramizlikta her gun yeni rekor kırıyor hastalık olunca hic kaldıramıyor insan tepki gösteriyoruz olmuyor tatlı dille soyluyoruz olmuyor babasıda bende şaştık kaldık artık. Allah can sağlığı versin inşallah ilerde düzelir tek umidim bu.

Benim kız yine ayakta tüm gün ağlama sesine maruz kalmaktan kafam bir milyon oldu. Son noktaya geldim yine sakinleşmeye ihtiyacım var vallahi
allah sana sağlık sıhhat versin ki bakabilesin çocuklarına kimseden hayır yok

Hep böyle olmayacak büyüyecekler bu günlerde geride kalacak sabır

allah sana sağlık sıhhat versin ki bakabilesin çocuklarına kimseden hayır yok

Hep böyle olmayacak büyüyecekler bu günlerde geride kalacak sabır
Insallah bazen çıkmaza giriyorum birşey yapamadığım için kendimi kasıyorum artık. Inanılmaz miz miz benim çocuklar ya tahammül bırakmıyorlar insanda. Biri susar öteki başlar. Büyüyup sakinlediklerini görebilecekmiyim aceba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…