- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #75.601
bende bazen böyle diyorumInsallahbazen çıkmaza giriyorum birşey yapamadığım için kendimi kasıyorum artık. Inanılmaz miz miz benim çocuklar ya tahammül bırakmıyorlar insanda. Biri susar öteki başlar. Büyüyup sakinlediklerini görebilecekmiyim aceba.
Afiyetle yiyin canımEvi bir güzel süpürdüm sildim toz aldım
karışık kızartma yaptım patlıcan, kapya ve yeşil biber. domates soslu yaptım 4 şişe konserve çıktı biraz da eşim yesin diye ayırdım. Saatler sürdü yapmak
sıkıca kapattım ağızlarını sonra tencerede kaynattım ters şekilde. Umarım tutar o kadar emek verdim. Yarın da kornişonları turşu kuracağım. sonra da taze fasulye yapmam lazım buzluğa.
Günü harcamasız kapattım
Sağolasın kuzumAfiyetle yiyin canım
Oğlan nasıl duruyor bunca işleri yaprken
Ahahah iyiymiş benim evde büyük kızım olmasına rağmen küçüğümle baş edemiyoruz sürekli ağlıyorSağolasın kuzum
cevap : durmuyorevi dağıtmasına gelip ayağıma dolanmasına müsade ediyorum bu tür işleri yaparken . Bolca sohbet ediyorum hadi arabanı getir mutfakta sür diyorum vs.
yani işler bitince bir de dağılan evi topluyorum
Canım buzdolabında değilmiydiTurşumun tuzu gayet iyi hatta fazla bile olmasına rağmen salatalıklarım yumuşamış çok üzüldüm her sene aynı tarifle yapardım çok güzel olurdu
Daha yeni kurmuştumAhahah iyiymiş benim evde büyük kızım olmasına rağmen küçüğümle baş edemiyoruz sürekli ağlıyor
Hatta bugün aşağıda ağlayan bir çocuk vardı ona kızıyor
Sus bakim bir daha ağladığını görmicem
Canım buzdolabında değilmiydi
Bugün müDaha yeni kurmuştum
10 gün oldu sanırım ya tam emin değilimBugün mü
Canım havalar çok sıcak dayanmaz ki yaptığının ertesi günü mutlaka buzdolabına koymalıydın10 gün oldu sanırım ya tam emin değilim
Her sene tam bu zamanda oluyordu ya 10 gün önce ev serinlemişti depo iyiydi . Hava birden ısındı ama valla hiç aklımın ucuna gelmediCanım havalar çok sıcak dayanmaz ki yaptığının ertesi günü mutlaka buzdolabına koymalıydın
Turşumun tuzu gayet iyi hatta fazla bile olmasına rağmen salatalıklarım yumuşamış çok üzüldüm her sene aynı tarifle yapardım çok güzel olurdu
Canım ama bugünlerde aşırı sıcak var o yüzden bozulmuş yiyeceğin kadar yapmalısın 1 tane bölerek dolaba koyabilirsin yoksa dayanmıyprHer sene tam bu zamanda oluyordu ya 10 gün önce ev serinlemişti depo iyiydi . Hava birden ısındı ama valla hiç aklımın ucuna gelmedibirde 2 tane 5 kg lık nasıl koyacaktım ki üf
Ayyyyyy buraya da yaz canım bende merak ediyorum hiç denemedim sıcak suylaÜzüldüm canım hemen tüketin bari saklanmaz daha onlar.
Havalar çok sıcak gidiyor ondan olabilir veya bir şekilde hava almıştır kapağından.
kaynar su ile yapılan turşular daha çıtır çıtır oluyormuş
ben de günlerdir araştırıyorum yumuşak olmasın diye. Çoğu kişi kaynar su kullanın yazmış. Yarın deneyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?