- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.886
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #75.621
Bir litrelik cam kavanoz için
1 yemek kaşığı turşu tuzu
1 tatlı kaşığı şeker
1çay bardağı üzüm sirkesi
1 çay kaşığı limon tuzu
6-7 adet sarımsak
bunları kavanoza yerleştirdiğimiz kornişon salatalıkların üstüne ekliyoruz ve üstüne dolana kadar kaynar su ekliyoruz. ( su musluktan değil hazır su) Kapağını kapatıp ters çeviriyoruz birkaç saat bekletiyoruz sonra kaldırıyoruz.
bu tarife binlerce yorum gelmiş yaptım çok güzel oldu diye. Ben de yarın deneyeceğim bakalım inşallah güzel olur
Ayyyyyy buraya da yaz canım bende merak ediyorum hiç denemedim sıcak suyla
Üstteki yumuşayanları al gerisini dolaba kaldır canım1 haftada yenilir hale geliyor sıcak su ile . Kavanozun altlarından aldım da sadece üstten birkaç tane yumuşamış. Acele ettim izne gideceğiz bir daha bulamam kornişon diye
Aynen bölücemÜstteki yumuşayanları al gerisini dolaba kaldır canım
Gözün aydın canım çok sevindim. Sağlıklı ve güzel vakit geçirmenizi dilerim ❤Cankusunannesi cok gecmis olsun, hafif atlatmaniz dilegiyle
Annemlere kavustum, yolculuklari guzel gecmis. Bugun ise gitmedim, ilk gunden cocuklarla kalmasinlar diye zaten yorgunlardi. Suan ufak bir Turk bakkali acabiliriz burada, o kadar cok sey var ki. Canim annem cigkofte simit falan ne seviyorsam almis. Online aldigim bircok seyi begendim, bir iki parca icime sinmedi ama kullanilir yine.
Bende öyle yapıyordum hatta kizim severek yiyordu ama bazı yazıları okuyunca ürperdim açıkçası.strawberry_cake ben sabah veya akşam muhallebi yapıyorum.
Pirinç unu irmik yulaf ekliyorum.
Çok bilgili bir hemşire arkadaşım var bu konularda özellikle
Uyarmadı beni pirinç unu konusunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?