Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ben denemistim cok guzel olmustu

Selam kızlar,

Annem turşuyu ekim ayında kurar hep, havalar baya serinlemisken. Sonraki mayıs- hazirana kadar yeriz. Su an tursu icin erken bence, sadece hemen tuketmelik az miktarlarda yapilabilir.

Bugün $45 kızıma carter's tan atlet ve uzun kollu badiler aldım. Arkadasimla buluştum, bebek evde babasiyla kaldi. Kahve alıp kampüste çimlere yayılıp ictik, uzun uzun sohbet ettik. $10 kahvelere ödedim.

Cankusunannesi çok gecmis olsun umarım hafif geçirirsiniz

Ayyyyyy buraya da yaz canım bende merak ediyorum hiç denemedim sıcak suyla

1 haftada yenilir hale geliyor sıcak su ile . Kavanozun altlarından aldım da sadece üstten birkaç tane yumuşamış. Acele ettim izne gideceğiz bir daha bulamam kornişon diye

Kızlar bir arkadaşım arayıp demişti ki eşim 1 küçük çuval kornişon alacak 8 kg Oluyormuş bana çok fazla bölüşelim . Bende hemen kabul ettim eşim öyle gidip pazardan asla almaz çünkü bende bu sene turşu kurmam ne yapalım hazır yeriz demiştim . Alınacağını duyunca atladım tabi görmemiş gibi birde izin olacak ve ben temizlik yapacaktım ya turşu ortadan kalksın demiştim . Yanlız ev serinlemişti depoya kaldırmıştım 2 gündür ev yeniden çok ısındı ondan böyle oldu . Neyse fark ettim en azından hemen iyice sıkıca kapattım poşete geçirdim buzdolabına yat şekilde yatırdım bakalım

Cankusunannesi cok gecmis olsun, hafif atlatmaniz dilegiyle

Annemlere kavustum, yolculuklari guzel gecmis. Bugun ise gitmedim, ilk gunden cocuklarla kalmasinlar diye zaten yorgunlardi. Suan ufak bir Turk bakkali acabiliriz burada, o kadar cok sey var ki. Canim annem cigkofte simit falan ne seviyorsam almis. Online aldigim bircok seyi begendim, bir iki parca icime sinmedi ama kullanilir yine.

Gözün aydın canım çok sevindim. Sağlıklı ve güzel vakit geçirmenizi dilerim ❤

Günaydın kızlar. Benim kız yine horoz gibi öttü sabahın bir vaktinde oğlanida uyandırdı. Aldim oğlanın odasına getirdim ikisinide oyuncaklarini döktüm oynuyorlar bende oğlumun yatağına uzandım izliyorum. Gidip uyuyasım var ama arkamı döndüğüm gibi oğlum halleder kardeşini bugün daha iyiyim çok şükür hic hasta hissetmiyorum kendimi

Kızlar size bir sorum olacak. Bebislere ne sıklıkta pirinc unu veriyorsunuz? Içerisinde arsenik olduğu için aslında pek tavsiye edilmiyor bizde bilmeden katıyoruz muhallebilere

günaydın herkese
E Esila09 ben göz kararı yapıyorum canım.
Buğdayı yıkayıp düdüklü tencereye atıyorum su ile haşlanıyor.
Haşlanınca bakıyorum su az ise su ekliyorum yine göz kararı.
kuru kayısıyı minik minik doğuruyorum sıcak suya ısliyorum kuru üzümü de yine aynı kapta sıcak suya ısliyorum. Onlar yumuşuyor bir köşede.
Sonra fındık ve cevizi haşlıyorum bir cezvede.
haşladıktan sonra suyunu döküyorum burası önemli eğer o suyu dökmezsen aşuren kararır. Süzgeçte soğuk sudan geçirip bir köşeye alıyorum.
Bu arada ben nohut ve fasulye atmıyorum hoşlanmıyorum hiç.
Eğer atacaksan ikisini de haslicaksin.
Ben bir tane armudu küp küp doğuruyorum, bir portakal kabuğunu yine minik minik doğuruyorum bu ikisi hoşuma gidiyor içerisinde.

bütün bu işlemleri yaptıktan sonra hepsini kaynayan buğdayın içerisine ekle sonra şeker ekle karıştır tadına bak damak zevkine göre.
Sonra üzerini istediğin şekilde susleyebilirsin.

Hafta sonu tekrar yapacağım bu sefer kendim için evdekiler için.
Geçen gün dağıtmıştim geç kaldım diye kan ter içinde kaldım yediğimden de bir şey anlamadım

strawberry_cake ben sabah veya akşam muhallebi yapıyorum.
Pirinç unu irmik yulaf ekliyorum.
Çok bilgili bir hemşire arkadaşım var bu konularda özellikle
Uyarmadı beni pirinç unu konusunda.

strawberry_cake ben sabah veya akşam muhallebi yapıyorum.
Pirinç unu irmik yulaf ekliyorum.
Çok bilgili bir hemşire arkadaşım var bu konularda özellikle
Uyarmadı beni pirinç unu konusunda.
Bende öyle yapıyordum hatta kizim severek yiyordu ama bazı yazıları okuyunca ürperdim açıkçası.

Günaydın.
Sabah kızlar erkenden uyanınca aldım parka götürdüm kimseler yokken. Oynadılar iyi oldu. Eve geldil temizlik üst baş değiş derken küçük uyudu. Büyük oynuyor ben de çay içiyorum.
Akşama türlü yapacağım. Döküm tencerede yaparım güveç gibi olur. Yanına pilav ve cacık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…