Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Eylül miis gibi geldi.Oyle tatlı tatlı esiyor ki,hava kapalı ama yağmur da yağmaz.Tam bizlik.Yasasin akşam serin oldu deyip üst örtmek Birkac gün sürse bari

Margarin,sucuk,kasar,mısır, ketçap almam lazım çıkışta.Yegenim pizza yapicak.Biraz da abur cubur alırım.
Kızıma hala tulum alicam güya.Tek istediğim şuan küçük hanıma sarilip birlikte uyumak.

Günaydın
1 sınıf okutacaklar hangi marka bilgisayar ve yazıcı almayı düşünüyorsunuz ?
Yada kullananlar memnun olduklarınızı söylerseniz cok sevinirim

Yurdun büyük bir bölümü yanıyor cayır cayır

Tesekkur ederim pure banada boyle lazim cunku seker ayari tamamen kisiye gore degisiyor bence

Selam sabah 06;00 uyandık bebeğe biraz muhallebi yedirdim . O oyalanırken bulaşık makinası kaldırdım çorba ve akşam ve yarının kavanoz mamalarını hazırlayıp kaldırdım elimin altında bebeğin menüsü hazır olunca herşey çok kolay oluyor benim için . Kendime de süt ısıtttım iyi beslenmemiz lazım 07:30 geri uyuduk sarılıp 09:30 uyandı tepemde tepindi durdu kalktık 10:30 kahvaltı ettik annemle konuştuk anneannemle birde . Hemen bebeği duş aldırdım temizledim ziraaa kahvaltıda kulak zarı dahil yumurta mama zeytin peynir oluyor Kargo geldi adam diyor ki kızınız çok güzel sağ olun dedim ya. Hemen evi süpürdüm vileda yaptım . Emzirdim uyuyor bir Kargo daha gelecek inş uyanınca gelir . Akşama tavada patates tavuk yapacağım. Dün de irmikli bisküvili tatlı yapıp dolaba atmıştım akşam çayın yanına çıkartırım

tuce irmikli büsküvili tatlının tarifi verir misin cocuklara değişik bişeyler yapmak istiyorum
Birde yumuşayan turşunun suyunu benim tarife göre mi yaptın

Ben 3 5 kiloluk süs biberi tursusu yaptım
Diğerlerini ekim başı gibi yapıyorum havalar sıcak kızlar

Yağmur yağdı hava serinledi ne güzel oldu.
Seviyorum bu havaları.
Akşama rahat uyuruz umarım.
Büyük kıza battaniye almam gerek. İlkbaharda yatağını büyüttük. Ondan kalanlar kardeşe gitti. Bu yatağa uygun tek kişilik battaniye almam gerek.

Herkese merhabalar ve herkesler iyidir inşallah
Telefonumda yazarken bir sorun oluştuğu için kaç gündür bir türlü yazamadım.dun yazmaya çalıştım oda yarım yamalak oldu.Kimseyi okuyamadım bizim için neler yazdınız biraz sonra okuyacağım eminim iyi dilekleriniz dualarınız olmuştur şimdiden tek tek teşekkür ederim
Biz 12 gündür hastayız ama karantinaya gireli 8 gün oldu.Gorumcemlere gitmiştik 2 taneside aynı şehirde biz diğerinde kaldık ama kayincalidem kanalıyla hastalik bulasti.gorumcemin çocuklarının bakıcısı covit mis tabi buju öğrenene kadar kv ve bakıcı 3 gün aynı evdelerdi.Once kv rahatsızlandı hemen teste getirdi Görümcem zaten doktor.arkasindan 2 gün sonra benim büyük oğlum ve diğer gorumcemin oğlu hastalandı ateşlendiler hemen arkasından ben eşim Görümcem ve doktor olan görümcemler hep beraber hastalandık.Biz hemen şehrimize döndük kimseyle temas etmeden test verdik ve sonuç belli olana kadar da evimizden ekmek için bile çıkmadık.Sonucu gece öğrendik ve sabah 6 da hemen devlet hastanesine gittik testimizin pozitif olduğunu söyledik.Esim arabada çocuklarla kaldı ben hastaneye girdim tek başıma gerekli ilaçları v.s verdiler hemen evimize girdik ve hiç bir şekilde çıkmadık 11 gündür evdeyiz.Test verdiğimiz günün akşamına bebeğimiz ateşlendi doktorunu aradık calpol ve ıslak mendille düşürduk çok şükür 3 gün boyunca huzursuzdu şimdi ccoooookkk şükür hepimiz iyiyiz.Ilaclarimiz bitti sadece parol içiyoruz.esimin astimi olduğu için de onunla ilgili ilaçları var ayrıca onlara devam ediyoruz.
Ilk öğrendiğimizde ruhen çok kötü olduk korktuk ama inşallah zor dönemleri atlattık diye umut ediyoruz.bir gün sabaha karşı bebeğe kalktıgımda ayağım boşladı yok gibiydi sanki birden kalkmamla düşmem bir oldu.Birazda kolum omzumdan doğru tutmuyor gibi gücü az.Boyle ufak tefek sikintilarimiz var inşallah bunla atlatırız buna da şükür diyoruz.
Aylarca evden çıkma tek tek her aldığımızı kapıdan sokar sokmaz yıka sürekli kolonyayla maskeyle gittik.keyfi gezme tozma yapmadık hiç. bir aile ziyaretiyle başımıza bunlar geldi ne yazık ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…