Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Hic kimsenin bu surecte kirilma darilma lüksü yok. Özlemden ölmüyor insan ama covidden ölüyor. Herkes sabredecek baska yolu yok. 1.5 yıldır ailemi görmüyorum. Su an gemileri yakıp gidebilirim ama kendimizi, el kadar bebeğimi ve ailemi riske atarım. Elimizden bir sey geliyorsa sonuna kadar yapmalıyız. Gelmediği zorunda olduğumuz durumlarda tüm önlemleri almalıyız gerisi takdiri ilahi.

Ben bundan sonra açık havada sosyal mesafeli maskeli bile olsa kimseyle görüşmeme kararı aldım.

Kelimesi kelimesine katılıyorum buna

Canım benim oglumla kizimin arası sadece 2 yaş olmasına rağmen bende kızımda afalladım çok tecrübesiz hissettim kendimi ilk etapta. Ama ek gıdaya bir başladın mı gerisi çorap söküğü gibi geliyor. Ben meyve olarak her iki çocuğuma elma püresiyle başladım sebze olarakta havuç püresiyle. E bebekte cam rendeler var ilk etapta cok ise yariyor tavsiye ederim. Yumurta sarısı yoğurt muz bunları verdim. Ilk başladığımda ağırlık biberondaydi tabi herseyi tadımlık verdim. Sonra sonra biberon sayısı azalıyor öğün sayıları ve çeşitleri çoğalıyor. Kasık maması verdim birde ilk ek gıdaya geçiş döneminde hipp markası tercih ettim hala onu kullanıyoruz çok memnunum şeker ilâvesiz birde organik olması çok güven verici. Ilk yaptığım muhallebi muzlu irmikli muhallebi içerisine formül mamada katıyordum vitamin olsun diye. Çok severek yemişti kizim. Kizim ek gıdaya alıştıkça sebze çorbaları ve tarhana çorbasıyla ilerledik. 8 ci ayını doldurdugundan beri domates çorbası da eklendi menülerimize. 7 ci ayından itibaren kıyma ekledim yemeklerine. Çok nadir durumlarda da bebe biskuvisi veriyorum yine mümkün mertebe organik bebe biskuvisi. Gürme bebek sitesine göz atmanı tavsiye ederim. Sağlık ocağındaki ebe tavsiye etmişti baya ilham verici oluyor.

Herkese günaydın
Hasta olanlara acil şifa diliyorum.
market harcamalarımız oldu parça parça eksik alınca neye ne kadar verdim anlayamadım.
dün akşam ben de aşure yaptım bol zerdeçal koydum . :)
Sabah tartıldım 62.1 olmuşum. Baklava kuru yemiş çikolata bir ton yedim hemen 3 gümde kilo fark etmiş.

Günaydın kıxlar sabah uyandım kızlar patates kızartması istedi sosla pişirdim yedik şimdi fırına çikolatalı kek koydum pişiyor
Akşama ne yemek yapacam bi fikrim yokkk
Hu hu diyet nasıl çikolatalı kekler falan
71 den inemiyorum kaldım mi bu kiloda
Yine dikkat ediyorum ama diyet yapamiyorum
Motivasyonum yok

Yardımın için çok teşekkür ederim ara ara sana sormaya devam ederim artiklaktoz alerjimiz çıkmadan önce bizde doğduğu günden itibaren hipp mama kullanıyorduk hipin ürünlerini ve içeriğini çok beğeniyorum.yine hipten devam ederiz muhtemelen.Bende ilk kavun ve armut yalatmaya başladım geçen hafta.Bu haftada şeftali suyu,elma suyu vermeye başladım 20cc kadar veriyorum gunluk.pure olarak daha hiç vermedim korktum zaten beni bu korkularım bitiriyor büyük oglaninda eline falan hiç bişey veremiyordum korkudan çiğnemeyi 2 yasindan sonra öğrendi o yüzden.hep pütürsüz ve püre olarak vermiştim aynı hatayı yapmak istemiyorum diyorum bu kez,
ama korkudan yine veremiyorum

Teşekkür ederim.Zaten onlar fazlaca dikkat etmelerine rağmen ve biz yinede evlerinde ve kapalı ortamda görüşmemize rağmen bu geldi başımıza.cunku kendini bilmez bakıcıları sülalecek covit olduklarını saklamış be yazık ki.halbuki azıcık başı ağrısa hemen gorumcemi arardı bakıcısı ilaç v.s söylesin diye ama bu kez saklamayı tercih etmiş.Gorumcemin eşi halsiz olduğunu farkediyor bakıcının ve teste getiriyor tamda bizim o ile gittigimizin ertesi günü ve test pozitif çıkınca kızının damadinin kardeslerinin hatta annesinin pozitif olduğunu söylüyor ve bu 10 yıllık bakıcıları aile gibilerdi boyle birseyi saklayacagini da hic dusunmediler ama kendileri daha cok soka girdi.Onlarinda çok cani sıkıldı duruma aylardır covit bakıp başlarına birşey gelmedi çok şükür Ama bakicidan böyle birşey gelince çok üzüldüler ve kızgınlar.Ustelik bakiciyi ve eve gelen temizlik yardimcisini sırf dışardan gelip giderken taşımasınlar virüs diye Sabah akşam kendileri getirip götürüyorlardı arabalarıyla bukadar özene başlarına bunlar geldi.

Şuan çalıştığım şirket hergun teste 40-50, kişi gönderiyormus iş yeri hekimimiz arıyor bizi günlük o söyledi.Uzulmeyin çünkü şuan vakalar tavan yaptı hergun bukadar kişi yönlendiriyoruz durum çok fena dedi.4500 kişilik uluslararası bir şirkette çalışıyorum.
Çember daraldı artık kaçış yok diyor.Herkes geçirecek mutlaka artık yapacak bişey kalmadı diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…