- 25 Aralık 2016
- 5.345
- 11.771
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #75.721
Koltuğu nasıl siliyorsun , tarif edebilir misin?Hiç silmedim. halı yıkama makinesi işe yıkanıyor bu sen üşendim yıkanadım .KIzlar selamben geldim bugün salonun perdesini yıkadım bebekle oyun oynadık ailecek . Eşim sabah marketten ekmek filan aldı kaç TL tam bilmiyorum 10 sanırım. Öğleden sonra eve dürüm sipariş verdik 18 TL . 210 TL sigara aldık eğer izne gidersek diye ay sonuna kadar stok yaptık. Ben 2 tane tayt aldım 80 TL. 20 TL bebeğe coledan . 55 TL kantinden 1 koli soda 2 paket ıslak mendil mama sandalyesinde çok ihtiyaç oluyor. 1 paket alt açma 6 tane dondurma. 12 TL karpuz ve domates. Eve geldik bebek kavanoz maması yedi emdi uyuyor şimdi bende koltukları masa sandalyeyi filan silip salonu kapatacağım. Eşim de arkadaşları geldi onları görmeye gidecek . Gelince çay demlerim
Of bizim mahalle de çok yüksek riskliEvimin bulunduğu bölge çok yüksek riske çıkartılmış. Çıldıracağım.
Annemle konuştum karşı evlerinde ( evler müstakil) üni öğrencileri vardı biri pozitif çıkmış. Allahtan temasları olmamış son zamanlarda.
Bende 6 ayda bir yıkamacı alıyordum 3 ayda bir genel temizlik yaparken kendim siliyorum. Kovaya sıcak su Arap sabunu ve karbonat atıyorum ikisi kadar kir çıkaran hiç bir şey görmedim ben . Büyükçe de bir bezim var sadece koltuk silerken onu kullanırım hep . Böyle siliyorumKoltuğu nasıl siliyorsun , tarif edebilir misin?Hiç silmedim. halı yıkama makinesi işe yıkanıyor bu sen üşendim yıkanadım .
Senin makinan mı varKoltuğu nasıl siliyorsun , tarif edebilir misin?Hiç silmedim. halı yıkama makinesi işe yıkanıyor bu sen üşendim yıkanadım .
LCW indirim var mıydı sezon sonu canım çocuklara almak istiyorumİyi akşamlar
Herkes iyidir umarım.
Bizim baya harcamalı geçti bugün.
Mudo 321
Eşime gömlek, Polo tişört .
bana crroped pantolon
Farmente 178
bestiron damla
Decatabs
Burun flakon
Lwc 69..
elbise aldım.
Mini carrefour 75
Çağrı 100
kahvaltılık,çay.şeker vs aldık
Cankusunannesi geçmiş olsun
Bende persembe günü çocuk odası icin basit düz renk bir tül baktım cami da küçük kimisi 1500 e yakın fiyat çıkardıGünaydın kızlar.
Hayat çok pahalı.
Koridora toplamda 7 metre koridor halısı alalım dedik. 2 milyar hesap çıkardılar beğendiklerimize
Esnafın ağzı o kadar değişken ki. Aralarında dünya kadar fark var.
Başım ağrıdı yeminle.
Gece bebek uyumadı delirtti bizi.
Korkunç bir gündü.
Çok pahalıBende persembe günü çocuk odası icin basit düz renk bir tül baktım cami da küçük kimisi 1500 e yakın fiyat çıkardı
250 e aldım farklı yerden
Dediğin gibi hersey cok pahalı 100 lira artık 10 lira gibi bozdurdugum an bitiyor
Ben de makarna köfte diye düşündüm.Kahvaltı yaptık eşimi işe uğurladık . Güzel bir kahvaltı yaptım menemenli. Ekmeksiz tabiki. Ekmek yerine ceviz yiyorum tok tutuyor.
çarşaf yastık değiştirdim yıkandı astım
Pikeleri attım onlar da yıkanıyor şimdi.
Çocuk uyutulacak, Yoğurt mayalanacak, ev süpürülecek, mutfakta ocak temizlenecek dolaplar üstten silinecek.
akşama eşim yok kendime mantar sote yapacağım
oğlana ne yapsam bilmiyorum makarna köfte ayran olabilir.
biri beni yığıldığım koltuktan kaldırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?