Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Koltuğu nasıl siliyorsun , tarif edebilir misin?Hiç silmedim. halı yıkama makinesi işe yıkanıyor bu sen üşendim yıkanadım .

Of bizim mahalle de çok yüksek riskli

Koltuğu nasıl siliyorsun , tarif edebilir misin?Hiç silmedim. halı yıkama makinesi işe yıkanıyor bu sen üşendim yıkanadım .
Bende 6 ayda bir yıkamacı alıyordum 3 ayda bir genel temizlik yaparken kendim siliyorum. Kovaya sıcak su Arap sabunu ve karbonat atıyorum ikisi kadar kir çıkaran hiç bir şey görmedim ben . Büyükçe de bir bezim var sadece koltuk silerken onu kullanırım hep . Böyle siliyorum

İyi akşamlar
Herkes iyidir umarım.
Bizim baya harcamalı geçti bugün.

Mudo 321
Eşime gömlek, Polo tişört .
bana crroped pantolon

Farmente 178
bestiron damla
Decatabs
Burun flakon

Lwc 69..
elbise aldım.

Mini carrefour 75
Çağrı 100
kahvaltılık,çay.şeker vs aldık

Cankusunannesi geçmiş olsun

LCW indirim var mıydı sezon sonu canım çocuklara almak istiyorum

Bende persembe günü çocuk odası icin basit düz renk bir tül baktım cami da küçük kimisi 1500 e yakın fiyat çıkardı
250 e aldım farklı yerden
Dediğin gibi hersey cok pahalı 100 lira artık 10 lira gibi bozdurdugum an bitiyor

Günaydın kızlar kahvaltımızı yaptık mutfağı topladım
Büyük kızım kuaföre gitti

Küçükle lego oynuyoruz herşeye sinirleniyor

Akşamüstü anneme gidecez mangal yakacak ablamlar da geliyor bugün orda kalacaz yarın da kızımın okuluna gidip kitaplarını alacaz

Bu ay birikim yapamayacağım yine
Eşimin özel hobisi avcılık.
Yaban kuşlari avi.
Sezon açılıyormus.
Avlak kiralıyorlar. Gidis dönüş yol masrafları ,yemek masrafları, kalacak yer ,mermi vs 3000 TL ayırdı maaştan.
Geçen yıl bebiş dogduğu için gidememisti bu yıl kesinlikle kabul etmiyor gitmemeyi.

Kahvaltı yaptık eşimi işe uğurladık . Güzel bir kahvaltı yaptım menemenli. Ekmeksiz tabiki. Ekmek yerine ceviz yiyorum tok tutuyor.

çarşaf yastık değiştirdim yıkandı astım

Pikeleri attım onlar da yıkanıyor şimdi.

Çocuk uyutulacak, Yoğurt mayalanacak, ev süpürülecek, mutfakta ocak temizlenecek dolaplar üstten silinecek.

akşama eşim yok kendime mantar sote yapacağım

oğlana ne yapsam bilmiyorum makarna köfte ayran olabilir.

biri beni yığıldığım koltuktan kaldırsın

Penguen
okyonus
Ben de makarna köfte diye düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…