Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Merhaba kizlar. Herkesin bereketi birikimli olsun insaallah. Okullarin durumna gore izne ayrilip ayrilmayacagimi belirleyecegiz. Bakalim durumlar ne olacak.Eger ayrilmazsam yil sonuna kadar 3 ata altin daha yapip elimdekilerle pesinat olarak verip emin evime girmeyi planliyorum. 2. Yatirimlik bir ev icin nasipse. 1+1dusunuyorum. Tabiki sadece plan asamasinda su an. Balakim.zaman ne gosterecek .Hazir cocuklar kucukken bir ev daha alip borcunu bitirmek istiyorum insaallah.

İnşallah canım.
Kendi evinizin borcu bittiyse hiç zorlamaz sizi

Ayyyy yoruldum
Evi süpürüp sildim toz aldım balkon yıkadım
Çamaşır serdim
Küçük kızımı uyuttum büyüğüm canlı derste

Yemeğimi koydum ocağa tavuklu patates yemeği
Bulgur pilavı
Cacık var menümde

Şimdi biraz dinleneyim

Ekmek dışında bir harcamamız yok bugün

İnşallah canım.
Kendi evinizin borcu bittiyse hiç zorlamaz sizi
Evimizin borcu bitti sukur.Araba borcu var su an ama onu zaten esim kendi hallediyor. Ben goreve devam edersem sadece ev taksiti odeyecegim.sanirim zorlanmam. Bakalim ne zaman olacak. Izne ayrilirsam da seneye haziranda donus yapiyorum goreve. O zaman bakarim insaallah

Ev halki uyuyor, birazdan kahvaltiyi hazirlariz. Esim isten gelirken market alisverisini yapti dun, 41$, bir iki hafta az tutar, evdeki olanlardan yemek yapmayi istiyorum, dolaplar biraz bosalsin.
Kayinvalideme 3 ceyrek parasi gonderdik, nikahta takilacak. Bilezigi simdilik takmiyacagiz, esimin kardesi takacakmis, biz de diger cocugu evlenirken takacakmisiz. Esimle anlastik kira gelirimizi dugunlere takmak icin altina yatiracagiz, hazirlikli oluruz en azindan, soyle 15-20 ceyrek bizi ancak kurtarir.

Selam kızlar

gün erken başladı her zamanki gibi. Eşim öğlen gitti beraber kahvaltı yaptık.

çocuğu uyutmaya çalıştım ama uyumadı. Zorlamadım bende akşam uyur inşallah

buzluğa yeşil biber doğrayıp koydum yemeklik.

Buzluktaki vişnelerden bi paket çıkardım meyve suyu yaptım. İki paket kaldı buzlukta. Tekrar takviye yapmam lazım inşallah pazarda bulabilirim vişne veya kiraz.

Kızlar bi belgesel var onu izliyoruz covid ile ilgili eşimin yüzü bembeyaz oldu artık annesine düğün düğün gezme der bence bu belgeseli tüm kanallarda birkaç akşam zorunlu yayın yapılsa kimse sokağa çıkmaz korkudan

Eklentiler

• image.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 77
Dün kuzenimin düğünü oldu yurt dışında. Ablalarıyla cocuklugumuz gencligimiz bir arada geçti yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi ben evlenene kadar bir ev gibiydik. Neyse bizim hastalandigimizi duyunca telefon etmeyi geç bir mesaj bile atmadı hic biri. Kırıldim çünkü o kadar hukukumuz vardı dayım ve yengemi ikinci bir anne baba olarak görüyordum. Sonuc olarak buyukluk bende kalsın arayıp tebrik edeyim dedim ve pişman oldum. Hâlâ bir geçmiş olsun yok üstüne üstlük tuhaf bir mesafe takınan yine onlar. Aynı şey onların başına gelseydi daha insanı bir tutum sergilerdim ben olsaydım. Buda bana ders olsun.

KIzlar selam ben geldim bugün salonun perdesini yıkadım bebekle oyun oynadık ailecek . Eşim sabah marketten ekmek filan aldı kaç TL tam bilmiyorum 10 sanırım. Öğleden sonra eve dürüm sipariş verdik 18 TL . 210 TL sigara aldık eğer izne gidersek diye ay sonuna kadar stok yaptık. Ben 2 tane tayt aldım 80 TL. 20 TL bebeğe coledan . 55 TL kantinden 1 koli soda 2 paket ıslak mendil mama sandalyesinde çok ihtiyaç oluyor. 1 paket alt açma 6 tane dondurma. 12 TL karpuz ve domates. Eve geldik bebek kavanoz maması yedi emdi uyuyor şimdi bende koltukları masa sandalyeyi filan silip salonu kapatacağım. Eşim de arkadaşları geldi onları görmeye gidecek . Gelince çay demlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…