Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Tünaydın gelemiyorum iş hiç bitmiyor çünkü. Eksikler de hiç bitmiyor bebeğe ayakkabı almam lazım çorap lazım kayseriye gidersek orası Eylül ortası serinlemiş olur bizim yazlık hele daha serin olur . Moralim neden bozuk böyle yA 3 gündür sabahları bebekle 1.uykuya yatıyoruz çok kötü rüyalar görerek kalkıyorum hiç enerjim kalmıyor gelecek kaygım var yarın eşim dilekçe verecek mazeret bildireceğiz izin için kabul görür sanırım gitmek istiyoruz artık

Ben 10 metre aldım canım geçen ay 1100 e
Eni kaç o Önem lı bizimki 1 metre

bende buğday ekmeği yiyorum
Çok güzel zayıfladın darisida başıma eliptik yapıyorum su an

ara ara geliyorlar sana tuce moralini bozma izne gidersen havan değişir
Bizde çok sıkılıyoruz hergun ayni şeyler rahat rahat çıkıp alışveriş bile yapamıyoruz boyle devam ederse internetten cocuklara eşime ve bana kıyafet sipariş edeceğiz

Sorma Zeyno yA herşeyi korka korka yapıyoruz bi rahat dışarı çıkamıyoruz kuaför ihtiyacım var ona gidemiyorum valla sinir bozucu birde herşey aşırı pahalı ya kabak 7 TL di A101 de dolma biber 7 TL

Sorma Zeyno yA herşeyi korka korka yapıyoruz bi rahat dışarı çıkamıyoruz kuaför ihtiyacım var ona gidemiyorum valla sinir bozucu birde herşey aşırı pahalı ya kabak 7 TL di A101 de dolma biber 7 TL
canım senin orda yerli ürünler yokmu
Doğudasın burda biber domates patlıcan yerli 2 ser tl ortalama

Kuaför ihtiyacı benimde var bi saçımı kestirip boyatamadim esim gitme diyor hakli çok fazla vaka var

canım senin orda yerli ürünler yokmu
Doğudasın burda biber domates patlıcan yerli 2 ser tl ortalama

Kuaför ihtiyacı benimde var bi saçımı kestirip boyatamadim esim gitme diyor hakli çok fazla vaka var
Burada sebze meyve var mı diye sor ay herşeyin en kötüsünü biz yiyoruz valla tövbe tövbe

Bende evdeki tüm halıları yıkamaya yollayacağım kızlar. Eğer izin olursa cuma akşamı çıkacağız cuma öğleden sonra ararım gelip alırlar ev halısız kalmaz bebek emekliyor halısız olsun istemiyorum. Firmanın deposu var oraya alıyorlar istediğim zaman teslim ediyorlar . 4 TL sanırım metrekaresi. 1 tane 6 metre kare 1 tane 4 metre karem 2 tane 3 2 tane yolluk var bakalım 120 TL bütçe ayırmıştım . Gerçi 6 metre kareyi yollamayacaktım ama bebek vileda suyu döktüğü için mecbur gidecek tertemiz gelir

bende buğday ekmeği yiyorum
Çok güzel zayıfladın darisida başıma eliptik yapıyorum su an
Teşekkür ederim evet görenler tanımakta zorluk çekiyor :)

az bir kilom kaldı ama artık çok yavaş gidiyor, aslında beslenmemi azaltsam rahatça veririm ama bilerek azaltmıyorum. Çünkü çocuğum var enerjik sağlıklı olmam lazım onunla ilgilenebilmek için.

ben de çok canım çektiğinde tam buğday ekmeği yiyorum. Beyaz ekmek kesinlikle yemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…