- 11 Mart 2013
- 33.744
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.114
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #75.741
Ben 10 metre aldım canım geçen ay 1100 eGünaydın kızlar.
Hayat çok pahalı.
Koridora toplamda 7 metre koridor halısı alalım dedik. 2 milyar hesap çıkardılar beğendiklerimize
Esnafın ağzı o kadar değişken ki. Aralarında dünya kadar fark var.
Başım ağrıdı yeminle.
Gece bebek uyumadı delirtti bizi.
Korkunç bir gündü.
burada m2 sini 4 tl yıkıyorlar2 tane kilim vardı piknikte kullandıgim.
annemin tarifi ile yıkadım onları
3 tane 6m2 halı
3tane 4m2hali yıkamaya gidecek.bakalim ne kadar tutacak.
bende buğday ekmeği yiyorumKahvaltı yaptık eşimi işe uğurladık . Güzel bir kahvaltı yaptım menemenli. Ekmeksiz tabiki. Ekmek yerine ceviz yiyorum tok tutuyor.
çarşaf yastık değiştirdim yıkandı astım
Pikeleri attım onlar da yıkanıyor şimdi.
Çocuk uyutulacak, Yoğurt mayalanacak, ev süpürülecek, mutfakta ocak temizlenecek dolaplar üstten silinecek.
akşama eşim yok kendime mantar sote yapacağım
oğlana ne yapsam bilmiyorum makarna köfte ayran olabilir.
biri beni yığıldığım koltuktan kaldırsın
ara ara geliyorlar sana tuce moralini bozma izne gidersen havan değişirTünaydıngelemiyorum iş hiç bitmiyor çünkü. Eksikler de hiç bitmiyor bebeğe ayakkabı almam lazım çorap lazım kayseriye gidersek orası Eylül ortası serinlemiş olur bizim yazlık hele daha serin olur . Moralim neden bozuk böyle yA 3 gündür sabahları bebekle 1.uykuya yatıyoruz çok kötü rüyalar görerek kalkıyorum hiç enerjim kalmıyor gelecek kaygım var yarın eşim dilekçe verecek mazeret bildireceğiz izin için kabul görür sanırım gitmek istiyoruz artık
Sorma Zeyno yA herşeyi korka korka yapıyoruz bi rahat dışarı çıkamıyoruz kuaför ihtiyacım var ona gidemiyorum valla sinir bozucuara ara geliyorlar sana tuce moralini bozma izne gidersen havan değişir
Bizde çok sıkılıyoruz hergun ayni şeyler rahat rahat çıkıp alışveriş bile yapamıyoruz boyle devam ederse internetten cocuklara eşime ve bana kıyafet sipariş edeceğiz
canım senin orda yerli ürünler yokmuSorma Zeyno yA herşeyi korka korka yapıyoruz bi rahat dışarı çıkamıyoruz kuaför ihtiyacım var ona gidemiyorum valla sinir bozucubirde herşey aşırı pahalı ya kabak 7 TL di A101 de dolma biber 7 TL
Burada sebze meyve var mı diye sor aycanım senin orda yerli ürünler yokmu
Doğudasın burda biber domates patlıcan yerli 2 ser tl ortalama
Kuaför ihtiyacı benimde var bi saçımı kestirip boyatamadim esim gitme diyor hakli çok fazla vaka var
Kurtarıcı oluyor bu tarz şeyler :)
Teşekkür ederim evet görenler tanımakta zorluk çekiyor :)bende buğday ekmeği yiyorum
Çok güzel zayıfladın darisida başıma eliptik yapıyorum su an
Evet duydum bak onu
Burda bol bol dolmalık biber ve patlıcan var cok seviyorlar dolmayiBurada sebze meyve var mı diye sor ayherşeyin en kötüsünü biz yiyoruz valla tövbe tövbe
Çok demişler canım ya
Şuan alıyoruzEvet duydum bak onu22 inde falan açılacakmış valiliğin oradaki alışveriş merkezi.
Cok bunaldım ruhum daralıyor hersey normale dönsün artık
balik aldin mi yarın alirim bende
Canım elbiselerde vardı, ama çocuk kıyafetlerinde öyle güzel bir indirim yoktu.LCW indirim var mıydı sezon sonu canım çocuklara almak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?