- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #75.761
Evet cnm halı yıkama makinam var ama koltuk da yıkanabiliyor. Üşendim de makina açmaya senin yöntem ile deneyecem. Peki duruluyor musun?Senin makinan mı var
Eşin covid değil mi canım niye cikiyorSelam kizlar bugün bir durgunluk var üzerimde annem hala çok hasta aklim hep ondaiki gündür onlar içinde yemek yapıyorum dün sebzeli kavurmalı pilav ve yoğurtlu bulgur köftesi gönderdim eşim kapıya bırakıyor bugünde mercimek çorbası ve köfte kızartması gönderdim. Yemek yedik sofrayi biraktim oylece cocuklari odalarina aldim oyuncaklarini doktuler onlar oynuyor bende izliyorum. Dunyadaki en buyuk mutluluk onlari böyle izlemek ❤
bizim yavrular kocaman oldular bileAnnemin penceresinin önüne Kumru yumurta bırakmış yine.
Her yıl iki üç kez yumurta bırakıyor ve yavrularını uçuruyor hiç dokunmuyoruz
Şu görüntüye o kadar mutlu oldum ki.
Bu yumurtalar çocuk odasının penceresinin önündeymis. Bu oda sürekli kapalı. Kimse olmayınca rahat etmiş herhalde.
Şimdide mutfağın penceresinin önünde yatıyormuş bir tanesi de o da yumurtlar herhalde diyor.
Eki Görüntüle 2686270
İyileşti eşim canim dün bitti karantinasi cuma günü arayıp sağlık ocağından haber verdiler.Eşin covid değil mi canım niye cikiyor
Geçmiş olsun.İyileşti eşim canim dün bitti karantinasi cuma günü arayıp sağlık ocağından haber verdiler.
Ilaçsiz atlattık çok şükür. Sadece parol kullandık. Sanırım sağlık ocaginin yaptığı takibe göre ilaç veriliyor. Annemin kronik hastaliklari var mesela testin ertesi gunu ilaç getirdiler hemen kp yine öyle bize hic ilaç vermediler.Geçmiş olsun.
İlaç kullandınız mı canım yoksa ilaçsız mı atlattınız
Aynen öyle canım bizide sağlık ocağından arayıp öyle dediler.Evde karantina suresi 14 günden 10 güne inmiş diye duydum
Teşekkür ederimİyi akşamlar
Herkes iyidir umarım.
Bizim baya harcamalı geçti bugün.
Mudo 321
Eşime gömlek, Polo tişört .
bana crroped pantolon
Farmente 178
bestiron damla
Decatabs
Burun flakon
Lwc 69..
elbise aldım.
Mini carrefour 75
Çağrı 100
kahvaltılık,çay.şeker vs aldık
Cankusunannesi geçmiş olsun
Bizi kimse aramadı canm resmi olarak karantinamiz başlayalı bugün 9 gün oldu ama biz 15 gündür evdeyiz test yaptiralida 11gün oldu persembe gunu tekrar test yaptirmaya gidecegiz sonuclar yine 2 gun sonra çıkar heralde biz negatifi görene kadar evden çıkmayacağız zaten.toplamda 22 gün evde izole olmuş olacağız.Aynen öyle canım bizide sağlık ocağından arayıp öyle dediler.
Belirtiler temastan kaç gün sonra oraya çıkıyor tamBizi kimse aramadı canm resmi olarak karantinamiz başlayalı bugün 9 gün oldu ama biz 15 gündür evdeyiz test yaptiralida 11gün oldu persembe gunu tekrar test yaptirmaya gidecegiz sonuclar yine 2 gun sonra çıkar heralde biz negatifi görene kadar evden çıkmayacağız zaten.toplamda 22 gün evde izole olmuş olacağız.
Bu arada kv ve görümcemler dün teste gitti bugün negatif haberleri geldi şükürkv ciğer tomografisi hala kötüymüş ama test negatif cıktı.zaten ilk basında ve sonunda negatif oluyormuş tam hastalığın ortasında pozitif oluyormuş biz onun için tam 5.Gün-de gittik teste.
Canim siz ilaç kullandınız mı.Bizi kimse aramadı canm resmi olarak karantinamiz başlayalı bugün 9 gün oldu ama biz 15 gündür evdeyiz test yaptiralida 11gün oldu persembe gunu tekrar test yaptirmaya gidecegiz sonuclar yine 2 gun sonra çıkar heralde biz negatifi görene kadar evden çıkmayacağız zaten.toplamda 22 gün evde izole olmuş olacağız.
Bu arada kv ve görümcemler dün teste gitti bugün negatif haberleri geldi şükürkv ciğer tomografisi hala kötüymüş ama test negatif cıktı.zaten ilk basında ve sonunda negatif oluyormuş tam hastalığın ortasında pozitif oluyormuş biz onun için tam 5.Gün-de gittik teste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?