Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selam kizlar bugün bir durgunluk var üzerimde annem hala çok hasta aklim hep onda iki gündür onlar içinde yemek yapıyorum dün sebzeli kavurmalı pilav ve yoğurtlu bulgur köftesi gönderdim eşim kapıya bırakıyor bugünde mercimek çorbası ve köfte kızartması gönderdim. Yemek yedik sofrayi biraktim oylece cocuklari odalarina aldim oyuncaklarini doktuler onlar oynuyor bende izliyorum. Dunyadaki en buyuk mutluluk onlari böyle izlemek ❤

Eşin covid değil mi canım niye cikiyor

Eşim benden gizli bebeği traş etti zaten yapacaktık ama daha sonraydı ben çöp atmaya gitmiştim birde geldim traş etmiş bile reklam açmış çocuğu mama sandalyesine oturtmuş halletmiş üst kısmı kesmiyoruz bağlıyoruz bende makyajımı yaptım bebeği uyuttum uyansın hemen eksiklerimizi alıp geleceğiz gece uykusundan önce . 50 TL balığa verdik . Oğlum çok severek yedi o bakımdan çok mutluyum şuan

Annemin penceresinin önüne Kumru yumurta bırakmış yine.
Her yıl iki üç kez yumurta bırakıyor ve yavrularını uçuruyor hiç dokunmuyoruz
Şu görüntüye o kadar mutlu oldum ki.
Bu yumurtalar çocuk odasının penceresinin önündeymis. Bu oda sürekli kapalı. Kimse olmayınca rahat etmiş herhalde.
Şimdide mutfağın penceresinin önünde yatıyormuş bir tanesi de o da yumurtlar herhalde diyor.

bizim yavrular kocaman oldular bile annesi günde bir iki kere gelip besliyo

Geçmiş olsun.
İlaç kullandınız mı canım yoksa ilaçsız mı atlattınız
Ilaçsiz atlattık çok şükür. Sadece parol kullandık. Sanırım sağlık ocaginin yaptığı takibe göre ilaç veriliyor. Annemin kronik hastaliklari var mesela testin ertesi gunu ilaç getirdiler hemen kp yine öyle bize hic ilaç vermediler.

Lcw de bebeğe çorap ve ayakkabı aldım 50 TL verdim . 5 TL de watsonstan ince siyah lastiklerden aldım saçı için bitmişti . 15 TL de tekzende harcadım. Eşimle bebek dışarda beklediler hemen girip çıktım dezenfektan kolonya maske siperlik

Teşekkür ederim

Aynen öyle canım bizide sağlık ocağından arayıp öyle dediler.
Bizi kimse aramadı canm resmi olarak karantinamiz başlayalı bugün 9 gün oldu ama biz 15 gündür evdeyiz test yaptiralida 11gün oldu persembe gunu tekrar test yaptirmaya gidecegiz sonuclar yine 2 gun sonra çıkar heralde biz negatifi görene kadar evden çıkmayacağız zaten.toplamda 22 gün evde izole olmuş olacağız.
Bu arada kv ve görümcemler dün teste gitti bugün negatif haberleri geldi şükür kv ciğer tomografisi hala kötüymüş ama test negatif cıktı.zaten ilk basında ve sonunda negatif oluyormuş tam hastalığın ortasında pozitif oluyormuş biz onun için tam 5.Gün-de gittik teste.

Belirtiler temastan kaç gün sonra oraya çıkıyor tam

Canim siz ilaç kullandınız mı.
Bebiş anne sütü alıyor mu

Bu arada aklıma gelmişken ve fırsat bulmuşken bilgi amaçlı yazayım izlediğimiz yolu ve sureci inşallah kimsenin başına gelmez gerek olmaz
Biz direkt hastaneye gidip temaslı olduğumuzu söyledik hemen test tahlil ve bana röntgen çekildi (emzirdigim için tomigrafi olmuyor)sonucu hece 1 de öğrendik ve sabah 6 da direkt hastaneye gittik tekrar ve ilaçlarımizi verdiler eve geriye geldik.sonrasinda aile hekimliği ilçe sağlık mud.aradi ve eve ekip geldi gerekenleri söyleyip gittiler sonrasında hergun aile hekimliği,sağlık mud.ve işyeri hekimlerimiz tarafından araniyoruz,ve hergun mutlaka apartmanın önüne polis geliyor ve bizi arıyor eşimi beni ve oğlanı balkona çıkartıp hepimizi görmek istiyor hiç aksatmadan mutlaka geliyorlar.
Ama şöyle bir durum var hastane bizi hiç bir şekilde bilgilendirmedi beslenme evde nasıl izole olacağımız nelere dikkat edeceğimiz v.s v.s hiç birşey söylemediler 5 günlük bir hal verdiler kötülesirseniz ya arabanızla yoksa da ambulansı arayın deyip gönderdiler.Bize ekstra ilaçları falan görümcemler yazdı öyle toparladık.esim astim hastası özellikle onun için farklı hiç birşey vermediler 5 günlük hap dışında.nefes problemi oldu Görümcem gerekli ilaçların ismini verdi arkadaşlarımız alıp kapıya bıraktılar da öyle toparladı çok şükür.
Bu arada emzirirken de covit ilaçları kullanilabiliyormus ben kullandım ve emzirmeye devam ettim,bebeğinde doktorunu aradık oda calpol dışında başka bişeye gerek yok dedi.Halen parol kullanmaya devam ediyoruz onu korkudan bırakamadık piskolojik olarak kötüyüz ama bedenen iyiyiz çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…