- 11 Mart 2013
- 33.744
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.114
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #75.801
Bizde hep cocuklari dusunduk.Hastaneye yatmak zorunda kalirsak cocuklar ne olacak dedik durduk.yazarken kolay yasarken zor oluyor bunlar ama ilk şoku atlatınca gerisi düzeldi merak etme.Bebege bakabilmen için senin iyi olman gerekiyor iyi olmak için önce kafanı iyi tut.Açıkçası artık korkmuyorum sadece kriz anında bebekle ne yaparım onu düşünüyordum. Kendimi eşimi düşünmüyorum açıkçası . Bebek sağlıklı olsun yeterli benim için
Teşekkür ederim canmCankusunannesi çoooooook geçmiş olsun canım
O kadar güzel bilgiler verdin ki ve o kadar güzel süreci yönetmişsiniz çok dikkatli davranmışsınız bunun için çok teşekkür ederim
Keşke herkes sizin gibi ince düşünebilse
Bizim sokakta kırmızı galiba bizim yüzümüzdenBizim mahalle tamamen kırmızıya dönmüş
Çok iyi yaptınTeşekkür ederim canmcok uzun yazdım senin nezlinde herkes hakkını helal etsin ama gerçekten yaşayanların hikayelerini ve bu süreci nasıl atlatıyorlar diye hep eşimle onlara baktık onları okuyarak umudun peşini bırakmadık.hic hastalık nasıl ilerler v.s diye okumadık iyilesenlerin hikayelerini okuduk bende onun için burdan bir kişiye de olsa umut olmak istedim onun için uzun uzun yazdım affola
Siz bilerek yapmadınız ki mahçup olunacak bir durum yokBizim sokakta kırmızı galiba bizim yüzümüzdendün eşimi buraya yakın oturan bir arkadaşı aradı muhtarın evinin oralar kırmızı dikkatli olun dedi muhtarin dediği ev bize çok yakin eşim o bölge bizim yüzümüzden kızarmış olabilir dedi ve acikladi arkadaşına bizim durumumuzu.
Ben de boş saksı bıraktım mutfak balkonuna, her sene 2 yavru büyüyor orda. Harika bir şey yumurtadan çıkıp, uçmaya çalışan kumrulara şahit olmakAnnemin penceresinin önüne Kumru yumurta bırakmış yine.
Her yıl iki üç kez yumurta bırakıyor ve yavrularını uçuruyor hiç dokunmuyoruz
Şu görüntüye o kadar mutlu oldum ki.
Bu yumurtalar çocuk odasının penceresinin önündeymis. Bu oda sürekli kapalı. Kimse olmayınca rahat etmiş herhalde.
Şimdide mutfağın penceresinin önünde yatıyormuş bir tanesi de o da yumurtlar herhalde diyor.
Eki Görüntüle 2686270
Çok dikkat etmişsiniz aslında, nasıl bulaştı size peki? Bu arada çok geçmiş olsun, inşallah bir daha yaşamazsınız.Evet en onemlisi en gereklisi moral ve beslenme zorlada olsa yemek.hayatimda ilk kez ekmegin arasına çiğ sarımsağı koyup yedim mesela.
Ben bebeğe çanta hazırladım oğlana çanta hazırladım olurda acil bisey olursa diye mesela kapının yanında duruyor.
Seni az çok taniyorum buradan onun icin hergun 500 kere ne yapicam ondan mi bulasacak bundan mı bulasak diye karalar bağlamak yerine bulasirsa nasil davranirim nasil yonetirim nasil ayakta dururum bebegim icin nasil atlatirim hemen diye dusun nacizane fikrim darılma kırılma bu dedigime tamamen senin neler hissettigini gerçekten iyi anladigim için yazıyorum bunu
16 marttan beri hergun market malzemesi yıkayıp,dogumda doktorla pazarlik yapip beni hemen eve gönder bebeği kimseye vermeyen eve kimseyi almayan okul açılsa bile oğlunu kesinlike göndermeyi düşünmeyen birisi olarak yazıyorum bunu.
Bazen bazı durumlarda anlarda kendimi kesmek istiyorum biliyor musun ? Yada balkondan aşağı atlayayım filan diyorum . Hiç matematiğimiz yok zaten bizim hiç gün sayamıyoruz hesap yapamıyoruz narin vallahi bak . Şu topikte sırf tartışma çıkmasın diye susayım susayım diyorum yok arkadaş olmuyor . Ben konuşunca da tuğçe agrasif Tuğçe kötü tuğçe pis tuğçe kaka oluyor . Geçen gün el kadar bebeğe üzüldüm oğlumla aynı ya ateşi var msj yazdım bi cvp yazılmadı . İyileşildiğine kim karar veriyor acaba ? 2. Kez test yapılmış mı ? Kendileri evde bilim kurulu kurup ne olduğuna karar veriyorlar galiba . Sonra pandemi biter mi deniyor nasıl bitsin bu hal be hareketlerle acaba ? Biz popomuzun üzerine evde oturalım anamızı babamızı ağız tadı ile göremeyelim böyleleri yüzünden çocuğum kapı açılınca kendini yırtsın ağlasın sokak diye . İnsanlarda kendileri iyileştiklerine karar verip sokağa çıksınlar alkışşşşş . Sağlıklı insanlar evlerinde otursunlar hastalar gezsinler . Hakkımı ve çocuğun hakkını helal etmiyorum. Bireysel bir durum değil tüm toplum etkileniyor denize attığın bir taşın yaptığı halkalar gibi bu durum . Alt tarafta göz ardı et butonu var kullanırsan rahat edersinstrawberry_cake 31 ağustosta testin pozitif çıkmış ardından eşin hastalanmış yüksek ateşi çıkmış pazartesi akşamı daha 1 hafta olmamış ateşi çıkalı nasıl karantinadan çıktı eşiniz anlamadım inanın.sağlık ocağı temaslı olduğu tarihe göre karantinayı bitirmiştir bence.siz daha yeni hastalandınız
Bazen bazı durumlarda anlarda kendimi kesmek istiyorum biliyor musun ? Yada balkondan aşağı atlayayım filan diyorum . Hiç matematiğimiz yok zaten bizim hiç gün sayamıyoruz hesap yapamıyoruz narin vallahi bak . Şu topikte sırf tartışma çıkmasın diye susayım susayım diyorum yok arkadaş olmuyor . Ben konuşunca da tuğçe agrasif Tuğçe kötü tuğçe pis tuğçe kaka oluyor . Geçen gün el kadar bebeğe üzüldüm oğlumla aynı ya ateşi var msj yazdım bi cvp yazılmadı . İyileşildiğine kim karar veriyor acaba ? 2. Kez test yapılmış mı ? Kendileri evde bilim kurulu kurup ne olduğuna karar veriyorlar galiba . Sonra pandemi biter mi deniyor nasıl bitsin bu hal be hareketlerle acaba ? Biz popomuzun üzerine evde oturalım anamızı babamızı ağız tadı ile göremeyelim böyleleri yüzünden çocuğum kapı açılınca kendini yırtsın ağlasın sokak diye . İnsanlarda kendileri iyileştiklerine karar verip sokağa çıksınlar alkışşşşş . Sağlıklı insanlar evlerinde otursunlar hastalar gezsinler . Hakkımı ve çocuğun hakkını helal etmiyorum. Bireysel bir durum değil tüm toplum etkileniyor denize attığın bir taşın yaptığı halkalar gibi bu durum . Alt tarafta göz ardı et butonu var kullanırsan rahat edersin
Geçen günde hasta adam otobüse bindi niye ihbar etmedin dediler kavga cıktıstrawberry_cake 31 ağustosta testin pozitif çıkmış ardından eşin hastalanmış yüksek ateşi çıkmış pazartesi akşamı daha 1 hafta olmamış ateşi çıkalı nasıl karantinadan çıktı eşiniz anlamadım inanın.sağlık ocağı temaslı olduğu tarihe göre karantinayı bitirmiştir bence.siz daha yeni hastalandınız
Duygularıma tercüman olmussunBazen bazı durumlarda anlarda kendimi kesmek istiyorum biliyor musun ? Yada balkondan aşağı atlayayım filan diyorum . Hiç matematiğimiz yok zaten bizim hiç gün sayamıyoruz hesap yapamıyoruz narin vallahi bak . Şu topikte sırf tartışma çıkmasın diye susayım susayım diyorum yok arkadaş olmuyor . Ben konuşunca da tuğçe agrasif Tuğçe kötü tuğçe pis tuğçe kaka oluyor . Geçen gün el kadar bebeğe üzüldüm oğlumla aynı ya ateşi var msj yazdım bi cvp yazılmadı . İyileşildiğine kim karar veriyor acaba ? 2. Kez test yapılmış mı ? Kendileri evde bilim kurulu kurup ne olduğuna karar veriyorlar galiba . Sonra pandemi biter mi deniyor nasıl bitsin bu hal be hareketlerle acaba ? Biz popomuzun üzerine evde oturalım anamızı babamızı ağız tadı ile göremeyelim böyleleri yüzünden çocuğum kapı açılınca kendini yırtsın ağlasın sokak diye . İnsanlarda kendileri iyileştiklerine karar verip sokağa çıksınlar alkışşşşş . Sağlıklı insanlar evlerinde otursunlar hastalar gezsinler . Hakkımı ve çocuğun hakkını helal etmiyorum. Bireysel bir durum değil tüm toplum etkileniyor denize attığın bir taşın yaptığı halkalar gibi bu durum . Alt tarafta göz ardı et butonu var kullanırsan rahat edersin
Buradayım pure arasa yazılanlara baktım pek keyfim yok işler yoluna girmiyor bekledikçe üzülüyorum tadım tuzum yok hastalıkta arttı Allah hepimizin yardımcısı olsun
Geçen günde hasta adam otobüse bindi niye ihbar etmedin dediler kavga cıktıÇocuğu atesliyde bende yazdım yorumda yapmadı ben artık yazmak istemiyorum işine geleni sallıyor çünkü 1 haftada ne karantina bitmesi Allah aşkına daha yeni ateşiniz düştü sağlık ocağı bitti dese bile sen kendini biliyorsun sonuçta daha çıkmaması gerekirdi ama söyleyincede kötü oluyoruz ben artık yorum yapmıyorum
Valla artık diyecek hiçbir şey bulamıyorum.Buradayım pure arasa yazılanlara baktım pek keyfim yok işler yoluna girmiyor bekledikçe üzülüyorum tadım tuzum yok hastalıkta arttı Allah hepimizin yardımcısı olsun
.Acaba esine test yapildimi ben onuda kacirdim pozitif temasli karantinaydi ztn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?