Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Açıkçası artık korkmuyorum sadece kriz anında bebekle ne yaparım onu düşünüyordum. Kendimi eşimi düşünmüyorum açıkçası . Bebek sağlıklı olsun yeterli benim için
Bizde hep cocuklari dusunduk.Hastaneye yatmak zorunda kalirsak cocuklar ne olacak dedik durduk.yazarken kolay yasarken zor oluyor bunlar ama ilk şoku atlatınca gerisi düzeldi merak etme.Bebege bakabilmen için senin iyi olman gerekiyor iyi olmak için önce kafanı iyi tut.

Teşekkür ederim canm cok uzun yazdım senin nezlinde herkes hakkını helal etsin ama gerçekten yaşayanların hikayelerini ve bu süreci nasıl atlatıyorlar diye hep eşimle onlara baktık onları okuyarak umudun peşini bırakmadık.hic hastalık nasıl ilerler v.s diye okumadık iyilesenlerin hikayelerini okuduk bende onun için burdan bir kişiye de olsa umut olmak istedim onun için uzun uzun yazdım affola

Bizim mahalle tamamen kırmızıya dönmüş
Bizim sokakta kırmızı galiba bizim yüzümüzden dün eşimi buraya yakın oturan bir arkadaşı aradı muhtarın evinin oralar kırmızı dikkatli olun dedi muhtarin dediği ev bize çok yakin eşim o bölge bizim yüzümüzden kızarmış olabilir dedi ve acikladi arkadaşına bizim durumumuzu.

Çok iyi yaptın iyi ki yazdın

Siz bilerek yapmadınız ki mahçup olunacak bir durum yok
Hasta olup saklayan hiç bir şey yokmuş gibi gezenler ,düğün düğün gezenler ,karantinadan kaçanlar bunların hepsi neyse

strawberry_cake 31 ağustosta testin pozitif çıkmış ardından eşin hastalanmış yüksek ateşi çıkmış pazartesi akşamı daha 1 hafta olmamış ateşi çıkalı nasıl karantinadan çıktı eşiniz anlamadım inanın.sağlık ocağı temaslı olduğu tarihe göre karantinayı bitirmiştir bence.siz daha yeni hastalandınız

Ben de boş saksı bıraktım mutfak balkonuna, her sene 2 yavru büyüyor orda. Harika bir şey yumurtadan çıkıp, uçmaya çalışan kumrulara şahit olmak

Çok dikkat etmişsiniz aslında, nasıl bulaştı size peki? Bu arada çok geçmiş olsun, inşallah bir daha yaşamazsınız.

Bazen bazı durumlarda anlarda kendimi kesmek istiyorum biliyor musun ? Yada balkondan aşağı atlayayım filan diyorum . Hiç matematiğimiz yok zaten bizim hiç gün sayamıyoruz hesap yapamıyoruz narin vallahi bak . Şu topikte sırf tartışma çıkmasın diye susayım susayım diyorum yok arkadaş olmuyor . Ben konuşunca da tuğçe agrasif Tuğçe kötü tuğçe pis tuğçe kaka oluyor . Geçen gün el kadar bebeğe üzüldüm oğlumla aynı ya ateşi var msj yazdım bi cvp yazılmadı . İyileşildiğine kim karar veriyor acaba ? 2. Kez test yapılmış mı ? Kendileri evde bilim kurulu kurup ne olduğuna karar veriyorlar galiba . Sonra pandemi biter mi deniyor nasıl bitsin bu hal be hareketlerle acaba ? Biz popomuzun üzerine evde oturalım anamızı babamızı ağız tadı ile göremeyelim böyleleri yüzünden çocuğum kapı açılınca kendini yırtsın ağlasın sokak diye . İnsanlarda kendileri iyileştiklerine karar verip sokağa çıksınlar alkışşşşş . Sağlıklı insanlar evlerinde otursunlar hastalar gezsinler . Hakkımı ve çocuğun hakkını helal etmiyorum. Bireysel bir durum değil tüm toplum etkileniyor denize attığın bir taşın yaptığı halkalar gibi bu durum . Alt tarafta göz ardı et butonu var kullanırsan rahat edersin

Acaba esine test yapildimi ben onuda kacirdim pozitif temasli karantinaydi ztn

Geçen günde hasta adam otobüse bindi niye ihbar etmedin dediler kavga cıktıÇocuğu atesliyde bende yazdım yorumda yapmadı ben artık yazmak istemiyorum işine geleni sallıyor çünkü1 haftada ne karantina bitmesi Allah aşkına daha yeni ateşiniz düştü sağlık ocağı bitti dese bile sen kendini biliyorsun sonuçta daha çıkmaması gerekirdi ama söyleyincede kötü oluyoruz ben artık yorum yapmıyorum

Duygularıma tercüman olmussun

Cankusunannesi geçmiş olsun arkadaşım maşallah cok güzel yönetmişsiniz süreci. Bize de moral oldu. Ben kendimden korkmuyorum da eşim grip olsa salar kendini yatar ondan korkuyorum. Çanta hazırlamak iyi fikir. Kayınvalidem bize iki sokak. Kızların orada da yedekleri var ama yine de hazırda bir çanta tutmak çok mantıklı geldi bana. Bugün hazırlayıp koyacağım kenara ne olur ne olmaz..

Bir de konu ile alakasız ama bir de deprem çantası yapmam gerek. Onu da yapmadım henüz. İki cocuğa uygun hazırlamalıyım. Arama kurtarmacı bir arkadaşım var bir liste hazırlıyor. Ona göre alacağım ne olması gerekiyorsa. Deprem de beni cok korkutuyor bu ara.

O hasta akrabaya cok sasirmistim
Ben hic yazmiyorum bu yasadiklarinada yorum bile yapmadim herkes cerceveyi goruyor bosversene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…