Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ne yazmıştın bi ekran görüntüsü atar mısın lütfen

Evet katılıyorum buna rakamlar sürekli yükseliyor 2000 e ne kaldı Allah aşkına ya yine pik noktasına ulaşıyoruz

Okul işin ne oldu canım
Başladım canım.Keske yazın baslasaymisim ama olsun vardır bunda da bir hayir diyorum.Okullarin durumuna göre yeniden ayrilicam ama bence acilmayacak.Haftanin belli gunlerinde canlı ders,ve bir günü de okula nöbet için gidiyorum.Bizim okulda ben norm fazlası durumundayim bu yüzden ders sayımız da az.Yormuyor süreç bebekle.

Ben de gördüm evet.
Karantinayı delen insanlara yazacaksın 30 bin lira cezayı bakalım ne oluyor. Bizim milletin elinden parasını alacağına canını al daha iyi

Kesinlikle katılıyorum hele bizim gibi toplumlarda
Geçen günde yazdım insanların vicdanına bırakmayacak devlet cok ciddi cezai yaptırımlar gemeli

Şu ortamda açarlarsa büyük bir intihar olur.
Ben söylemiyorum bunu bilirkişi değilim bunu söyleyen bilim insanları.
Sen ayrılma okuldan neden maaşından olasın ki

Negatif olduğunu kim söylüyor Allah aşkına ya biri bana anlatsın
Aslinda pozitif temaslı olunca evde karantinaya alınıyorsun yine polis gözetiminde bizim gibi 5 ile 7 gün arasında eve sağlıkçılar gelip pcr(sürüntu aliyorlar) sen istemesen bile bu yapılıyor.nerden biliyorum dersen küçük Görümcem de pozitif temasliydi o hastaneye gitmedi ama ismi verildiği için evde karantinaya alındı sağlık müd.tarafindan hemen eve gelindi ve polis kontrolüne başlandı günlük.7.gunun de eve habersiz bir sağlık ekibi gelip kapısının önünde sandalyeye oturtup test almışlar(negatif cikti) ona ragmen yine 1 hafta sonra test tekrarina çağırdı doktor olan ablası dün cıktı sonuçları yine negatif neyseki.Kv,bakıcı,2.5 yaşındaki bebek ve kendileride 2.teste gittiler cumartesi günü hepsinin negatif haberleri geldi ama 1 hafta daha evde kalmaya devam edicekler aynı karantina gibi.
Bizde aslında hastalanali 2 hafta oldu dün itibariyle ama testi hastalığın 5. günun de yaptırdık o yüzden 2.teste 20.günümüzde gitmis olacağız sonuçlar çıkana kadar 2 gün geçiyor zaten 22 ediyor ama bizde insallahhh negatifi görünce yine 1 hafta evdeyiz.toplamda 1 ayı tamamlamış olacağız.Bizim iş yerimiz de hergun kontrol ediyor idari izinde olduğumuz için negatiften sonra 15 gün daha izinde kalacağız yani normalde 1 ay izole olmak gerekiyor hastalıktan itibaren iş yerimizin prosedüründen de bunu anladık.Biz negatifi görünce hadi gelin çalışın demiyorlar 15 gün daha evdesiniz diyorlar.
Bu arada kv negatife döndü ama ciğer tomografisi hala kötü durumda pcr a göre boğazdan gitmis ama ciğerde halen devam ediyor süreç.Cigerden bulastirmiyormuş kimseye ama bu kendisi için iyileştiği anlamına gelmiyor.

Sen uzmanmısin bu konuda? Saglik ocagi bizimle hergun irtibat halindeydi hem durumumuzun takibine gore hemde karantina suresinin devlet eliyle! 10 gune düşürülmesinden kaynaklı bitti eşimin karantina süresi kafamızdan uydurmuyoruz. Varsa bir sikayetin ihbar hattini biliyorsun zaten cok mukemmel vatandissin ya gider sikayetini yaparsin. Bir salin gidin artık.

Tüm üniversiteler uzaktan eğitim kararı almış.
Okullarda da aynı şey olur.
Özel okullar için bekletiyor olabilirler çünkü orda calışan öğretmenler ders anlatıyor ve maaş vermek zorundalar mecbur kayıt yapılacak.

Dün KPSS sınavlarında bir ton olay çıkmış haberiniz var mı bilmiyorum.
Covidli öğrencilere gözetmen öğretmen vermişler hiçbir tedbir alınmadan .kadın evden getirdiği maskeyi takmış .sonra söylemişler bu sınıftaki bütün öğrenciler kovit diye.
Bazı okullarda öğretmenler görevi bırakıp gitmiş hiç bir bilgi verilmedi bize diye.

bu sınav sadece il merkezinde yapılıyor .ilçelerden insanlar yollara çıkmış akın akın .emniyet tedbir almayınca kazalar olmuş .insanlar geç kalmış adaylar okulun önünde feryat figan ağlıyordu.

sana dün yazacaktım araya laf karıştı . Pozitif temaslı olduğun zaman karantiya giriyorsun bir Denetim yapılıyor öyle değil mi diye ? Cevabımı aldım teşekkür ederim ayrıca öyle iyileştim demekle olmuyor işte sorun bu . Bunun en güzel örneği sizin aile oldu bence . Lütfen hep yaz buraya örnek olun her konuda

Ne yazmıştın bi ekran görüntüsü atar mısın lütfen
Kizima alışveriş yapmıştım Haziran'da buyuklerinin yanına gittiğinde giyinir diye.Bir arkadaşımız sanırım bayrami kastederek bir soru sormuştu.Ben de bayramda evde olucagimi soylemistim.Bayram mevzusu benim mesajımda açılmış oldu.Diger bayramlar büyüklerimizi görmek için bu bayram, bu sene evdeyiz mesajları okumuştum.Ben de aksini demedim.Ama kendimi kötü,pandemiyi takmiyormus imajı olan biri gibi hissetmiştim.Aksine çok takiyorum,8 ay verem tedavisi gördüm,cigerimde lekeleri duruyor.Gectigimiz kurban bayramı ise kvye gitmek durumunda kaldım.O da sırf onlar gelmesin,zaten anlasamiyorum bari gidip kurtulayim diye. kendi anne babamı ise 9 ay aradan sonra ilk kez geçen hafta gördüm,sagolsunlar onlar geldiler.Pandemi boyunca memlekette izoleydiler.Kendimizi şanslı kesimden sayıyorum hala yakın çevreme hastalık çok şükür gelmedi diye.Ama birileri bu hastalığı yaşıyor,birileri de yayıyor.Gelecek adına endiseliyim.Kizim adına,hiç arkadaşı olmaması adına üzgünüm.Ben kendi adima ailemin yaşı buyuk bilhassa onlar için tedirgin olup onemsiyorum bu durumu.Bu sene yapamadığımız tatili,gezemedigimiz yerleri inşallah seneye telafi ederiz diyoruz.yeter ki sağlık olsun.
Senin endiseni de anlıyorum.Aileden uzak bir şehirde çocuk buyutuyorsun ve babalar bir yere kadar çocuk bakımına yeterli,geri kalan her şey için anne gerekli..

Sana ve tayfana laf anlatmak için uğraşmayacağım. Çok biliyorsanız gider siz oturursunuz sağlık bakanlığı koltuğuna.

Yasaklar eylül 15 den sonra gelicek turizm sektörü için şuan bişey yapılmıyor.Okullarin açılma durumuda onun için 21 eylül e ertelendi diye düşünüyorum yasaklar gelir okullar da açılmaz benim şahsi görüşüm.
80 yaşındaki covit pozitif teyze 5 düğüne güne gitmis 72 saatte.

Tamda kendisine yakisir bir uslup
Suc bastirmak buna denir
Mune abla hem toplum sagligini tehlikeye atiyor hem usluba bak

Çok geçmiş olsun size ve ailenize.Duyarli davranisinizdan dolayı da bilhassa tebrik ederim.İnsallah geçmişe baktiginizda "bir olduk,atlattık" diyeceksiniz bu zor günleri geride bırakıp

Zor zamanlar geçiriyoruz benim babam annem kardeşim hepsi evdeler . Dün aylar sonra ilk kez avm ye gitmek zorunda kaldım ciddi anlamda ihtiyaç vardı . Bebeğe ayakkabı lazım ve kaç numara bilmiyorum sipariş veremedim o yüzden . İçeri girdim kalp çarpıntım arttı bir sürü şey hissettim . Hadi kaparsam eşime çocuğa bulaşırsa ailemizi görmek istiyoruz artık hadi onlara taşırsam diye düşündüm bir sürü şey düşünüyorum geleceğimizden çok korkuyorum sonu yok gibi . Ayrıca ben aşıya güvenmiyorum üretim olsa bile yaptırmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…