Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Negatif olduğunu kim söylüyor Allah aşkına ya biri bana anlatsın

Valla artık diyecek hiçbir şey bulamıyorum.
Bu kurum bizi de çok yıprattı hem de çok.
2 yıldır biraz nefes alabildik.
Düğünler beach köpük partiler tam gaz devam etsin karantinadakiler sokaklarda gezsin biz bi nefes alamayalım insan gibi . Sonra tuğçe neden bunalıyor

Anlatmaya gerek yok işte böyle durumlar tarihler . Ben burada eşim nasıl akrabanın o otobüse binmesine izin verir dediğim zaman bana dünyanın lafı sayılmıştı. Küçücük günahsız çocuk hasta oldu anne durdun yere hasta oldu iyi mi oldu yani ? O otobüsteki insanlar da o virüsü içlerine çekip pozitif oldular sonra onlar gidip ailelerine bulaştırdılar ohhhh ne ala memleket .

Eklentiler

• B8EF0AA4-E024-41AA-81E8-D32928DA0151.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 119
  • 09E8F620-8746-4614-A3C5-75C523B9E9AF.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 116
  • 0B6E9686-FFF5-45F6-8FA7-93B7AC63A773.webp
    55,2 KB · Görüntüleme: 125
Günaydın kızlar

7:30 da kalktık.
Pişi için hamur yoğurdum.
Eşim nöbetçi geç gidecek bugün.

Dün gece eve döndük. Abim bıraktı
Annem bize süzme yoğurt, köy peyniri, bal, incir reçeli, leblebi, kavun, üzüm ve balık koymuş

Akşam yemekte balık ve salata olucak .

Eşim de oğluşa bez almış e bebekten 5 paket 170 ₺

E Esila09 sorduğun sorunun cvp vereyim ben sana daha bir sürü yazacak şey var neyse artık

Eklentiler

• FF49339B-A88C-4D27-81EB-419996552D31.webp
    52,5 KB · Görüntüleme: 113
  • 0E6DEA29-539D-4308-A9C5-567C6693BE57.webp
    47,6 KB · Görüntüleme: 110
Iste bende bunu sormustum soylenecek ne varki cok yazik
Bugunler cok zor biter ya valla
Sabah sabah moralim bozuldu
Benim dünden beri sinirlerim bozuk işte . Okuduklarım gördüklerim beni sinir ediyor .Moralimi bozuyor sonra Tuğçe’ye yine geldiler oluyor Sen biliyorsun Komşu çocuklarının düğünlerine gitti diye evde nasıl bir kavga çıkarttım yalansa söyle . Ben doğruyu hep söylerim kendi annem olsa yine söylerim bitmez bu virüs belası bu olaylar yüzünden . Ben sakince anamın evine gidip kendimi orada eve kapatacağım bu kadar net bunu hak ettim herkes geziyor baksana ya

Teşekkür ederim canm inşallah Allah birdaha yaşatmaz bizede kimseyedeBen olurda fenalasirsam hastane süreci falan başlarsa çantayı hazırda tutmak istedim 1 kutu mama (bizim diyet olduğu için disardan alinmiyor siparisle geliyor) emzik,bez,ıslak mendil,alt acma ortusu,bady,2 takım yazlık,1takim uzun kollu swet ve eşofman,1tane muslin koydum acil durumda eşim arkadaşlarımız yada gerekirse sağlıkçılar alır diye.Buyuk oğlumada sürekli kullandığı ilaci(kronik hasta),2 takım sort tişört, uzun kollu swet ic çamaşırı koydum kendi sırt çantasına(bunu zaten pikniğe bile gitsek her daim yanımıza alıyoruz terler üstü ıslanır v.s v.s diye)

Saat 15:00 te kabine toplantısı varmış bakalım ne olacak
Kayda değer bir yasak gelse bari.
avustralya'nın bazı eyaletlerinde 5 haftadır sokağa çıkma yasağı varmış mesela dün adamın biri delirmiş etrafa Ateş açmış polisle çatışmış vesaire.
Yani kesinlikle önlem alınmalı.
Millet böyle kafasının estiğini yapıyor buna izin verilmemeli.

Ilk bastan beri tanklar sokaga inmeliydi diyorum

Dün 170 lira market,süt alışverişi.Pazara gidemedi eşim malesef.Haftaya asıl alışveriş olur,turşu da yapicam Bugun ekmek alınır.

Bu hastalık konusunda benim de demek istediklerim var.Haziranda yazdiklarima verilen cevaplarla kendimi kötü hissetmiştim.Oysaki bir şey de yapmadım,yazmadım.Bayramda evimdeydim.Yaz boyu da gezmedim.Ailemi 9 ay aradan sonra gördüm.Hala dikkat ediyorum ve dikkat etmeye de devam edicem.İnsanimiz aman bana bir şey olmaz ve aman bana bir şey olmasıncilar olarak ayrılmış durumda.Allah hidayete erdirsin.Hastalikta sevdiklerimizden uzak olsun

Ekran görüntüsü aldım umarım bize lazım olmaz ama olsun yine de

Günaydın kızlar.
Siirtimizin Müge anlı si tucemize kocaman alkışlar
sadece kendimizi düşünecek kadar bencil olmayalım bi zahmet yemeklerini dışardan söylesinler toplum sağlığı bu kadar riske atılamaz. Haberlerde gördüm birisi de karantina dan çıkıp ıddia bayisine gitmiş
Demekki Avrupa doğdun büyüdüm de olmuyor bu isler genler yine Ortadoğu nun sorumsuz rahat bencil
İnsani .
ayyyban yersemde neyse içimde kalmamış oldu
Ben gidiyorum dostlar beni hatırlasın

Dur bakalım merakla bekliyorum bende

Okul işin ne oldu canım

Ban yersen ne olacak bak şimdi git bardende bir kahve iç sana banka kartımı atarım balkondan ben ısmarlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…