- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #75.861
İşine gelmeyen konularda hemen agresifleşiyorsun!Durduk yere bizimde sinirimizi yıpratıyorsun madem çok bilinçlisin yazma muhattap olma kimseyle.Eşinden kayınvalidenden dert yanınca seni haklı bulunca hosuna gidiyor ama.Bak sana söyleyim ben artık anlattıklarınıda gerçekçi bulmuyorum kendine göre uyarlayıp bize yazıyorsun.Buda sana son cevabım bir daha hiçbir şekilde seninle muhattap olmam.Sana ve tayfana laf anlatmak için uğraşmayacağım. Çok biliyorsanız gider siz oturursunuz sağlık bakanlığı koltuğuna.
Çok geçmiş olsun size ve ailenize.Duyarli davranisinizdan dolayı da bilhassa tebrik ederim.İnsallah geçmişe baktiginizda "bir olduk,atlattık" diyeceksiniz bu zor günleri geride bırakıp
Şimdi kv pozitif çıkınca beni aradılar ilk pozotifi ben duydum ve haber vermek zorunda kaldımsana dün yazacaktım araya laf karıştı . Pozitif temaslı olduğun zaman karantiya giriyorsun bir Denetim yapılıyor öyle değil mi diye ? Cevabımı aldım teşekkür ederimayrıca öyle iyileştim demekle olmuyor işte sorun bu . Bunun en güzel örneği sizin aile oldu bence . Lütfen hep yaz buraya örnek olun her konuda
InsallahhÇok geçmiş olsun size ve ailenize.Duyarli davranisinizdan dolayı da bilhassa tebrik ederim.İnsallah geçmişe baktiginizda "bir olduk,atlattık" diyeceksiniz bu zor günleri geride bırakıp
Ay çok zor yA tüylerim ürperdiŞimdi kv pozitif çıkınca beni aradılar ilk pozotifi ben duydum ve haber vermek zorunda kaldım182 sağlık bakanlığı hattında benim telefon numaram kaydolmuş onun adına.Bunun sebebide ben hastaneden onun için yıllardır randevu alıyordum hep ondan sebep sisteme benim numaram düşmüş.
Bana sordular bende şuan siz aramayın şekeri tansiyonu var kizi doktor zaten yanında ben arattiracagim sizi bu numaradan dedim Tamam dediler.Ön bilgileri sordular nerede olduğunu kimlerle olduğunu son 5 gündür kimlerle temasta olduğunu v.s ben zaten kendimizde dahil hepsini söyledim.Sonra Görümceme pozitifmis diye haber verdim ve bu numarayla iletişime geç dedim ve gectik sağlık mudurluguydu arayan numara.hemen arkasından aile hekimliği aradı yine benim telefonumu. Ayni seyleri onlarda sordu.
Istediğin şeyi düşünmekte serbestsin. Kimseyi birşeylere inandırmak zorunda değilim. Sende benim muhatabım değilsin yalaka insanlarla isim yok benim.İşine gelmeyen konularda hemen agresifleşiyorsun!Durduk yere bizimde sinirimizi yıpratıyorsun madem çok bilinçlisin yazma muhattap olma kimseyle.Eşinden kayınvalidenden dert yanınca seni haklı bulunca hosuna gidiyor ama.Bak sana söyleyim ben artık anlattıklarınıda gerçekçi bulmuyorum kendine göre uyarlayıp bize yazıyorsun.Buda sana son cevabım bir daha hiçbir şekilde seninle muhattap olmam.
Gayet sakinim çay içiyorum sende gel
Gayet sakinim çay içiyorum sende gel
Termos alsana kendime içine demle işe götürAy kurumda yasak ztn icim kurudu sallama cay ile
Termos alsana kendime içine demle işe götür
Cnm aşırı yorgunluk hissi var annem de. Tv de bir Prof da söyledi çok başka bir yorgunluk hissi ymiş. Ben de bugün sabah arkadaşımın korona olduğunu öğrendim. Nefes darlığı ile başlamış. Ciğerlere inmemiş ilaç tedavisi başlanmış.Kızlar yine de çember daraldı diye düşünüp tedbiri elden bırakmayalım.
Bir kere olan birdaha olabiliyor deniliyor.
Cankusunannesi verdiğin bilgiler için teşekkürler. Geçmiş olsun tekrardan.
Bu arada A Alya_sura88 sizden ne haber. Annen nasil
Evet cnm grip gibi başlıyor sonra artık neye göre bilmiyorum kimisi nefes darlığı kimisi kas eklem ağrısı çekiyor. Biz iyiyiz annemin karantinası bitti ama aşırı yorgunluk hissi var. Bizim de karantinamız çarşamba bitecek Kısmetse. Allahım hepimizin sağlığını daim etsin.Inşallah basınıza gelmezAllah düşmanımı bile sağlıkla,avlarla,aileyle sınamasın derim hep.birsey olursa hemen yaz buraya ben hep strawberry_cake bişey yazmışmi A Alya_sura88 bişey yazmışmi diye girip okudum onlar bizden önceydi ve hep umut oldu iyiyiz diye yazdıklarında. telefonumda sorun olduğu için bir türlü yazı yazamadım bizde bu süreçten geçiyoruz diye ama sürekli girip yazmışlarmi diye okudum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?