Bugün ne aldin kaç tl harcadin

1 ihbar düşmüş kızlar eşimin kulağına da gelmiş
Bir erkek çocuk arıyor.
babamın Corona testi pozitif evde karantinada olması gerekiyor fakat dışarı çıkmak istiyor annem kapıyı kilitleyince annemi çok kötü dövdü demiş
Bugün muhabbeti geçmiş eşim anlatınca sinirlendim.
Durum bu şekilde

Eşim ve oğluma iç çamaşırı aldık 137 lira.
Eşim dikişsiz çorap da alacaktı fakat 15 lira sanki pahalı değil mi kızlar. Piyasasını bilmiyorum biraz bekle dedim.
çünkü önceki aldığı çoraplar imzadan almıştı çok uygun fiyata almış çok uzun yıllar kullandı.

Kuruyemişçiye uğradık biraz tazekahve çektirdim biraz çerezle beraber 48 lira tuttu.
Kahvaltıya su böreği alalım dedik 20 lira da o.
Oğlana cornetto üç buçuk lira.

Koridor halısı siparişi verdik 1200

Vandayım canım yerleştim çok şükür okul işini hallettik esnek çalışma varmış bursa da 2 gün gitmiyorum işe bu hafta başladım. Harcamalar baya çok kendi telefonum bozuldu İstanbula gönderdim bursa servis yokmuş yenisi geldi inşallah bu düzgün çalışır dün geldi yeni telefonum

Bende cuma günü aldım çocuklara çamaşır eşime kapri 140 TL tuttu. İnce halılardan alınacak bu haftada ona bakmam lazım metresi 30 TL dediler

Geçmiş olsun canım sende covid olmuşsun biz vana geldikten sonra abim annemde oldu 3 gün çok ağır geçirdi annem ne uyuduğumu ne yediğimi anladım şekeri tansiyonu var. Şimdi çok şükür iyiler yarın bitiyor karantinaları

Asıl ben teşekkür ederim okadar uzun yazılarımı okuduğunuz için ama dediğim gibi bilgi eksiğimiz var endişelerimiz korkularımız var.en çokta çocuklar kısmında hepimiz aylardır bilgisiz kaldık orada hep boğazımız düğümlendi bende onun için bastan sona tüm yaşadıklarımızı öğrendiklerimizi basımından geçenleri yazmak istedim.

Amin insallahsizede çok geçmiş olsun.Benim birgün ayağım tutmadı kalktım bebek emzirmeye gece kalkmamla düşmem bir oldu ayağım yoktu hiç hissetmedim bile korkudan öldüm.Simdide sol kolum ve omzum tutmuyor pek güçsüz ve baskı var.Aslinda kimin zayıf noktası neyse ordan vuruyor.Benim eklem problemim hep vardı bacak bacak üstüne atsam uzun durursam kilitlenir bacağım yada portakal sıksam rende yapsam bileğim günlerce ağrır.Esimin astimi var onu solunumdan vurdu mesela.Kimin zayıf yeri neresiyse ordan vurdugunun canlı örneğiyiz.

Birazdan önümüzdeki ayın bütçesini yazacağım kızlar . Eşimi aradım dilekçe ne oldu diye açmadı dönmedi de

Bende bütçe falan kalmadı düşündükçe sinirim bozluyor maddi manevi çöküntüdeyim
Sana inanamıyorum zaten kendim gibi üzülüyorum hep söylüyorum bunu evde de sizden söz ediyoruz biliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…