- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #75.881
Vandayım canım yerleştim çok şükür okul işini hallettik esnek çalışma varmış bursa da 2 gün gitmiyorum işe bu hafta başladım. Harcamalar baya çok kendi telefonum bozuldu İstanbula gönderdim bursa servis yokmuş yenisi geldi inşallah bu düzgün çalışır dün geldi yeni telefonum
Bende cuma günü aldım çocuklara çamaşır eşime kapri 140 TL tuttu. İnce halılardan alınacak bu haftada ona bakmam lazım metresi 30 TL dedilerEşim ve oğluma iç çamaşırı aldık 137 lira.
Eşim dikişsiz çorap da alacaktı fakat 15 lira sanki pahalı değil mi kızlar. Piyasasını bilmiyorum biraz bekle dedim.
çünkü önceki aldığı çoraplar imzadan almıştı çok uygun fiyata almış çok uzun yıllar kullandı.
Kuruyemişçiye uğradık biraz tazekahve çektirdim biraz çerezle beraber 48 lira tuttu.
Kahvaltıya su böreği alalım dedik 20 lira da o.
Oğlana cornetto üç buçuk lira.
Koridor halısı siparişi verdik 1200
Geçmiş olsun canım sende covid olmuşsun biz vana geldikten sonra abim annemde oldu 3 gün çok ağır geçirdi annem ne uyuduğumu ne yediğimi anladım şekeri tansiyonu var. Şimdi çok şükür iyiler yarın bitiyor karantinalarıSelam kizlar bugün bir durgunluk var üzerimde annem hala çok hasta aklim hep ondaiki gündür onlar içinde yemek yapıyorum dün sebzeli kavurmalı pilav ve yoğurtlu bulgur köftesi gönderdim eşim kapıya bırakıyor bugünde mercimek çorbası ve köfte kızartması gönderdim. Yemek yedik sofrayi biraktim oylece cocuklari odalarina aldim oyuncaklarini doktuler onlar oynuyor bende izliyorum. Dunyadaki en buyuk mutluluk onlari böyle izlemek ❤
Asıl ben teşekkür ederim okadar uzun yazılarımı okuduğunuz içinCankusunannesi sana cevap yazamadım ama yazıldıklarını takip edip okudum.Cok geçmiş olsun çok bilinçli bir şekilde olayı yönetmişsiniz kendi adıma teşekkür ederim Ayrıntılarına kadar paylaştın sağol bizede tecrübe oluyor
Herşey zamlandı dedi bakser aldım kızlara elbise çok yiyor ufaklık tanesi 10 TL dediŞimdi baktım adamın dediği marka kendisi 15'ten veriyordu internette 16.6.
Demek ki her şey gibi çorap da pahalı.
Hersey çok pahalı bizim daha düzenimizde yok eşimin günlük gideri 100tlHerşey zamlandı dedi bakser aldım kızlara elbise çok yiyor ufaklık tanesi 10 TL dedi
Amin insallahEvet cnm grip gibi başlıyor sonra artık neye göre bilmiyorum kimisi nefes darlığı kimisi kas eklem ağrısı çekiyor. Biz iyiyiz annemin karantinası bitti ama aşırı yorgunluk hissi var. Bizim de karantinamız çarşamba bitecek Kısmetse. Allahım hepimizin sağlığını daim etsin.
İçim daraldiHersey çok pahalı bizim daha düzenimizde yok eşimin günlük gideri 100tlayda ona 3bin benim yakıt 600 kira veriyoruz boşa oda 1500 kafadan 5bin gider
Bide bana sor bir yere sığamıyorum düşündükçe.Eşimin işide yoğun gece 1 de çıkıyor 7gün çalışıyor bizi rahat birsey hiç bulmuyorİçim daraldi
Bende bütçe falan kalmadı düşündükçe sinirim bozluyor maddi manevi çöküntüdeyimBirazdan önümüzdeki ayın bütçesini yazacağım kızlar . Eşimi aradım dilekçe ne oldu diye açmadı dönmedi de
Aynen de bu. Hadi marketi bi ihtimal acil bisey oldu diyorum ama iddia bayi nedir ya bu nasıl bir vebal alma nasıl bilinçsizlik?Cedric1003 söylediğin bu muydu
Cok kızıyorum size bu haksızlığı yapanlaraBende bütçe falan kalmadı düşündükçe sinirim bozluyor maddi manevi çöküntüdeyim
Sana inanamıyorum zaten kendim gibi üzülüyorum hep söylüyorum bunu evde de sizden söz ediyoruz biliyorsunBende bütçe falan kalmadı düşündükçe sinirim bozluyor maddi manevi çöküntüdeyim
Kıstıkça çıkıyor birseyBizimde buz dolabın motoru bozuldu 800 lira
Beni bekletiyor eşimide ordan oraya göreve atıyorlar 6yıldir ayrıyız artık kendimi yakcamCok kızıyorum size bu haksızlığı yapanlara
Ne demek es durumu onca ay bekletme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?