- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #75.901
Birsey var üzerimizde Allah’ım gözü olanın gözü cıksınSana inanamıyorum zaten kendim gibi üzülüyorum hep söylüyorum bunu evde de sizden söz ediyoruz biliyorsun
İnşallah sizin dilekçeye olumlu cevap gelir eşimde yazdı çocuklara bakacak kimse yok candan dışarı çıkmayacagız diye kabul edilmemiş çok morali bozuktu sıkma canını vardır bunda da bir hayır dedim yoksa gidip kavga edecek ankaradan izinlerin kapatılmasıyla ilgili yazıyı bekliyorum dediBirazdan önümüzdeki ayın bütçesini yazacağım kızlar . Eşimi aradım dilekçe ne oldu diye açmadı dönmedi de
Kesinlikle katılıyorum sağlık olsunKıstıkça çıkıyor birsey
Çok haklısın biz ankaradan eşim burda çok harcandı hala devam ediyor su arıtma cihazı termosifon eşimin telefonu bozuldu hepsi alınır önemli olan birarada olmak vallahi aklımda hep sen varsın ne zaman gideceksin nereye gideceksin belli olsaydı hayırlısıyla sende düzenini kurardınHersey çok pahalı bizim daha düzenimizde yok eşimin günlük gideri 100tlayda ona 3bin benim yakıt 600 kira veriyoruz boşa oda 1500 kafadan 5bin gider
Tugay komutanı onaylıyor veya reddediyorİnşallah sizin dilekçeye olumlu cevap gelir eşimde yazdı çocuklara bakacak kimse yok candan dışarı çıkmayacagız diye kabul edilmemiş çok morali bozuktu sıkma canını vardır bunda da bir hayır dedim yoksa gidip kavga edecek ankaradan izinlerin kapatılmasıyla ilgili yazıyı bekliyorum dedi
Cidden yA üfBirsey var üzerimizde Allah’ım gözü olanın gözü cıksın
Bizimki reddedilmiş mazeretimiz uygun bulunmamış nasıl bir mazeret istiyorlar anlamıyorum 2 çocuk nasıl kalacak tek başlarına evde elinden tutsun götürsün işe en kötü başka ihtimal yokTugay komutanı onaylıyor veya reddediyor
Belli olunca burayada yaz bekliyoruz canımTugay komutanı onaylıyor veya reddediyor
Ayyyyyy inanmıyorum valla artık söyleyecek sözüm yok .Bizimki reddedilmiş mazeretimiz uygun bulunmamış nasıl bir mazeret istiyorlar anlamıyorum 2 çocuk nasıl kalacak tek başlarına evde elinden tutsun götürsün işe en kötü başka ihtimal yok
Az önce konuştum dilekçeyi verdim dedi bakalımBelli olunca burayada yaz bekliyoruz canım
Anlatmaya gerek yok bakın görünAynen de bu. Hadi marketi bi ihtimal acil bisey oldu diyorum ama iddia bayi nedir ya bu nasıl bir vebal alma nasıl bilinçsizlik?
Benim bu ülkeye olan inancım kayboldu Ela
yok canim gitmedi annem rahatsız bi kaç gündür tansiyonu cikiyo hastaneye gidip geldiler bugün daha iyi şükür. disari çıkmaya korkmaya başladık yine apartmanda vaka olunca cıkıyolarmı diye korkuyorum bugünde temizlik yapıyorum sabahtan beri öyle işte. sende görünmüyosun bayadır canimScss94 annen gittimi sesin çıkmıyor napıyorsun?
Geçmiş olsunyok canim gitmedi annem rahatsız bi kaç gündür tansiyonu cikiyo hastaneye gidip geldiler bugün daha iyi şükür. disari çıkmaya korkmaya başladık yine apartmanda vaka olunca cıkıyolarmı diye korkuyorum bugünde temizlik yapıyorum sabahtan beri öyle işte. sende görünmüyosun bayadır canim
sağol canım bugün daha iyi şükür hava değişiminden galibaGeçmiş olsun
Dikişsizler pahalı canım geçenlerde 18 tl ye almıştıkEşim ve oğluma iç çamaşırı aldık 137 lira.
Eşim dikişsiz çorap da alacaktı fakat 15 lira sanki pahalı değil mi kızlar. Piyasasını bilmiyorum biraz bekle dedim.
çünkü önceki aldığı çoraplar imzadan almıştı çok uygun fiyata almış çok uzun yıllar kullandı.
Kuruyemişçiye uğradık biraz tazekahve çektirdim biraz çerezle beraber 48 lira tuttu.
Kahvaltıya su böreği alalım dedik 20 lira da o.
Oğlana cornetto üç buçuk lira.
Koridor halısı siparişi verdik 1200
Canım hiç yaptırma 2 sene önce bana da 700 tl ye yaptılar 6 ay ancqk dayandıBizimde buz dolabın motoru bozuldu 800 lira
Merhaba,bizim de Nisan ayında covid yasakları varken bozuldu. Motor gitmiş iç gövde de şişmiş dedi servis yenisini aldık sokağa çıkma yasağı vs vardı eşim gitti beğendi aldı.Bizimde buz dolabın motoru bozuldu 800 lira
Geçmiş olsun canımsağol canım bugün daha iyi şükür hava değişiminden galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?