Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Birazdan önümüzdeki ayın bütçesini yazacağım kızlar . Eşimi aradım dilekçe ne oldu diye açmadı dönmedi de
İnşallah sizin dilekçeye olumlu cevap gelir eşimde yazdı çocuklara bakacak kimse yok candan dışarı çıkmayacagız diye kabul edilmemiş çok morali bozuktu sıkma canını vardır bunda da bir hayır dedim yoksa gidip kavga edecek ankaradan izinlerin kapatılmasıyla ilgili yazıyı bekliyorum dedi

Hersey çok pahalı bizim daha düzenimizde yok eşimin günlük gideri 100tl ayda ona 3bin benim yakıt 600 kira veriyoruz boşa oda 1500 kafadan 5bin gider
Çok haklısın biz ankaradan eşim burda çok harcandı hala devam ediyor su arıtma cihazı termosifon eşimin telefonu bozuldu hepsi alınır önemli olan birarada olmak vallahi aklımda hep sen varsın ne zaman gideceksin nereye gideceksin belli olsaydı hayırlısıyla sende düzenini kurardın

Bizdede bir agirlik var kizlar
Emme basma tulumba gibiyiz
Artik saldim bazi seyleri ugrasmayacagim
Bence basimin agrisi da cok dusunmektendi olan bana oluyor

Tugay komutanı onaylıyor veya reddediyor

Tugay komutanı onaylıyor veya reddediyor
Bizimki reddedilmiş mazeretimiz uygun bulunmamış nasıl bir mazeret istiyorlar anlamıyorum 2 çocuk nasıl kalacak tek başlarına evde elinden tutsun götürsün işe en kötü başka ihtimal yok

Bizimki reddedilmiş mazeretimiz uygun bulunmamış nasıl bir mazeret istiyorlar anlamıyorum 2 çocuk nasıl kalacak tek başlarına evde elinden tutsun götürsün işe en kötü başka ihtimal yok
Ayyyyyy inanmıyorum valla artık söyleyecek sözüm yok .

Aynen de bu. Hadi marketi bi ihtimal acil bisey oldu diyorum ama iddia bayi nedir ya bu nasıl bir vebal alma nasıl bilinçsizlik?
Benim bu ülkeye olan inancım kayboldu Ela
Anlatmaya gerek yok bakın görün

Eklentiler

• B08D7896-9FA8-4DA2-BA36-92021FFFF895.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 46
Scss94 annen gittimi sesin çıkmıyor napıyorsun?
yok canim gitmedi annem rahatsız bi kaç gündür tansiyonu cikiyo hastaneye gidip geldiler bugün daha iyi şükür. disari çıkmaya korkmaya başladık yine apartmanda vaka olunca cıkıyolarmı diye korkuyorum bugünde temizlik yapıyorum sabahtan beri öyle işte. sende görünmüyosun bayadır canim

Geçmiş olsun

Dikişsizler pahalı canım geçenlerde 18 tl ye almıştık
Bizimde buz dolabın motoru bozuldu 800 lira
Canım hiç yaptırma 2 sene önce bana da 700 tl ye yaptılar 6 ay ancqk dayandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…