Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selammmmmmm

Dün annemde kalmıştık sabah küçük kızımı bıraktık büyük kızımın okuluna gittik kitaplarını aldık Allah ım nasıl bir sıcak var bayılacaktık resmen anneme geldik kahvaltımızı yaptık kahvemizi içtik eve geçtik

Büyük kızımın canlı dersi var dinliyor
Küçüğümü doyurdum uyuttum

Şehriye çorbası pişirdim öğlene içerler
Akşama da balık salata var her ne kadar büyük istemiyorum dese de bugün o balık yenecekkkkkk

Dikişsizler pahalı canım geçenlerde 18 tl ye almıştık

Canım hiç yaptırma 2 sene önce bana da 700 tl ye yaptılar 6 ay ancqk dayandı
Merhaba,bizim de Nisan ayında covid yasakları varken bozuldu. Motor gitmiş iç gövde de şişmiş dedi servis yenisini aldık sokağa çıkma yasağı vs vardı eşim gitti beğendi aldı.
Yaptırdık kızlar dolapta kısalıklar et vardı yenisi 4000 den asagi değildi bakalım 1 yıl garantili dedi umarım bisey olmaz Arçelik bizim ki hemen aklıma geldin Kmsl Hnd adam diyorki en iyisi buzdolaplarında Bosch

geçmiş olsun cnm havalarda yine ısındı tansiyonu etkilemiştir

Sabah bir sürü şey yazdım bebek uyuyordu rahatça yazdım . Uyandı kahvaltı yaptırdım kendim yaptım. Ben evi süpürdüm o peşimde gezdi . Sildim tozları aldım wc filan temizledim az yoğurt yedirdim emdi uyudu . Ben birşey atıştırdım midem bulandı gerginlikten resmen . Kıyma çıkarttım sote yapacağım . Bebeğin çorbası dolapta 15:30 gibi yediririm.

Neyse bakakım inşallah kısa sürede bozulmaz

Sık sık kontrol et uzun yola gitme

Bosch da çok pahalı canım ya

sağol canım galiba sıcaklardan hava cok sicak

Konuyu uzatmamak için yazmayacaktım ama şahsıma yapılan onca suçlamadan sonra sessiz kalamazdım. Ne toplum sağlığını tehlikeye attığım kaldı ne hayal gücümün inanılmaz boyutlarda olduğu nede avrupada buyumeme ragmen gorgusuz olmam. Burda devlete bagli resmi bir kurumun yaptigi takibe ve verdiği karara göre hareket ettiğimizi belirttiğim halde ortalığı bu kadar velveleye verip hakaret boyutuna ulaşanların ne kadar görgülü olduğu belli oluyor. Parami konustururum demek daha gorgulu karşılanıyor insanımız tarafından. Bizim eşimle bir kaç gündür sikayetimiz yok. Olsaydi çıkmazdı eşim zaten. Saglik ocagi iki gunde bir aradi belirtilerimizi sormak için ve kendileri! Karantina sürecinin 14 günden 10 gune düştüğünü belirtti. Şu tarihten itibaren çıkabilirsiniz dediler esime. Benim testimin poziitif ciktigi tarihte var kayitlarinda onlarda kafalarindan uydurmuyor bu tarihleri dedektiflige soyunanlar olmus hic gerek yoktu yani. Boş boş çığırtkanlık yaparak vicdan sahibi olunmuyor. Burda bir üye vardı çocuğumu parka götürdüm demişti telefonda birini konuşurken duymus test yaptırıp sonucunu almadan parka gelmişti çocuğuyla demişti otobüse binen birini ihbar etmedik diye duyar kasanlar bu uyuyeye niye tepki göstermedi ihbarda bulunmadı diye? Parka kimse gelmiyormu cocuklu aileler ugramiyormu parka?? Parklarda virus bulasmiyormu? Bu olayda neredeydi vicdaniniz? Cifte standart uygulamakta ustunuze yok. Neyse yasak kalkmasina rağmen eşim insan içine cikmadi annemin durumu ağır olduğu için yaptığım yemekleri arabasina koyup kapılarına bırakıp eve geri döndü. Zaten evden maskeyle çıkıp maskeyle girdi. Apartmana girip cikarken duvarlari yalamadi:)) Kimse bana ders vermeye kalkmasın herkes dönsün kendi hayatına baksın. Insanımızın en iyi yaptığı şey zaten bilip bilmeden ortalığı velveleye vermek. Buda bu topikteki son mesajım isterlerse banlasınlar.

İnş bu problemlerde hemen düzelir toparlarsınız. Korkuyorum gerçekten. İnsanlar hiç dikkat etmiyorlar. KPSS ile ilgili haberleri izledim üniversite mezunu adaylar dipmişler kuyruk olmuşlar. Onlar böyle yapıyorsa çok özür diliyorum bizim teyzelerimiz dayılarımız eğitimi olmayan insanlarımız napsın

Hala insanlari yanlis yonlendiriyorsun
Esin temasli karantinasindaydi ve sali gunu hastalanmis. Belirtisi oldugunu soyledinizmi? Saglik kurumlarini bilgilendirdinizmi? Hangi teste gore iyilestigine karar veriyorsunuz? Eger sali gunu ateslendigini soyleseydiniz test yapilir karantinasi yeni baslardi
Akraba konusu ile park birbirine ne kdr benziyor yahu birinde tanidiginiz bir insan gozgore gore toplu klimali kapali ortama giriyor oburunde kim oldugunu bilmiyorsunuz ortada bir felaket var belki o otobuste korka korka mecbur binen biri vardi obur yanlis ile kiyasliyorsunuz
Gercekten aklimizla oynamaya gerek yok.
Cok basit sorular sorduk.
Esin salı gunu hastalandi bildirip test yapilip yapilmadigini sorduk.
Eger bildirseydiniz karantina suresi yenilenir test yapilirdi sende bunlari anlatirdin.
Kimse dort dortluk degil herkes basetmeye calisiyor
ortada bariz rahatsiz oldugumuz bir durum var esin bu kdr erken disari ciktiginda bulas riski cok fazla insanlarda bunu sordu herkes merak etti aciklamamizida fazlasiyla aldik

Neyse bakakım inşallah kısa sürede bozulmaz

Sık sık kontrol et uzun yola gitme

Bosch da çok pahalı canım ya
Buzdolaplarımizin bozulması bize bir mesaj mi az yemek yiyin mi demek istiyorlar
Pahali gerçekten Bosch
Sıfırlara bakalım dedik bütçeyi cok asti

Buzdolaplarımizin bozulması bize bir mesaj mi az yemek yiyin mi demek istiyorlar
Pahali gerçekten Bosch
Sıfırlara bakalım dedik bütçeyi cok asti

Biz samsung aldik bosch buzdolabina yaklasamamistim bile
Beyaz esyada arcelige tovbeliyiz kapisindan gecmem
Digerleri bosch tanidik bir yerden almistim cok cok uygun olmustu

Bende şunu çözemiyorum karantina süreci bitti diye hasta iyileşmiş mi oluyor yani ? Hala test pozitifse o zaman ne olacak. .

Test sonucuna gore karantinadaysa tekrar test yapilmiyor ama buradaki sorun temasli karantinasi olmasi
Hatta 14 gun 10 gune dustu
Ama temasli da belirti basladiginda yol nasil olur ne olur ses cikarmadan beklenirmi bilemeyiz

Test sonucuna gore karantinadaysa tekrar test yapilmiyor ama buradaki sorun temasli karantinasi olmasi
Hatta 14 gun 10 gune dustu
Ama temasli da belirti basladiginda yol nasil olur ne olur ses cikarmadan beklenirmi bilemeyiz
Burada test yok farkındayız

Arkadaşımın eşi pozitifti karantina süresi ikisi içinde aynıydı:
Yanı sen hastasın iki hafta bekle sen hasta değilsin bir haftada çık dışarı olmaz.
tabiki hepimiz kuralara tam anlamıyla uymuyoruz ama pazartesi test poszitif çıkıp pazar günü mesaj atmak eşim iki gündür aileme yemek götürüyor demek olmadı. Eleştiriler cok yerindeydi mesajların ortada herkes yorumunu o tarihlere gire yaptI
Sorun duvarları yalamak değildi en ufak bir hapşırma dokunma vs bilim insanları bu kuralı koyduysa mutlaka sebebi vardır ben dokunmadım yalamadim demekle olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…