- 7 Ocak 2018
- 27.580
- 80.054
- 598
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #75.921
yok canim gitmedi annem rahatsız bi kaç gündür tansiyonu cikiyo hastaneye gidip geldiler bugün daha iyi şükür. disari çıkmaya korkmaya başladık yine apartmanda vaka olunca cıkıyolarmı diye korkuyorum bugünde temizlik yapıyorum sabahtan beri öyle işte. sende görünmüyosun bayadır canim
Dikişsizler pahalı canım geçenlerde 18 tl ye almıştık
Canım hiç yaptırma 2 sene önce bana da 700 tl ye yaptılar 6 ay ancqk dayandı
Yaptırdık kızlar dolapta kısalıklar et vardı yenisi 4000 den asagi değildi bakalım 1 yıl garantili dedi umarım bisey olmazMerhaba,bizim de Nisan ayında covid yasakları varken bozuldu. Motor gitmiş iç gövde de şişmiş dedi servis yenisini aldık sokağa çıkma yasağı vs vardı eşim gitti beğendi aldı.
Neyse bakakım inşallah kısa sürede bozulmazYaptırdık kızlar dolapta kısalıklar et vardı yenisi 4000 den asagi değildi bakalım 1 yıl garantili dedi umarım bisey olmazArçelik bizim ki hemen aklıma geldin Kmsl Hnd adam diyorki en iyisi buzdolaplarında Bosch
geçmiş olsun cnm havalarda yine ısındı tansiyonu etkilemiştir
sağol canımGeçmiş olsun canım
sağol canım galiba sıcaklardan hava cok sicakYaptırdık kızlar dolapta kısalıklar et vardı yenisi 4000 den asagi değildi bakalım 1 yıl garantili dedi umarım bisey olmazArçelik bizim ki hemen aklıma geldin Kmsl Hnd adam diyorki en iyisi buzdolaplarında Bosch
geçmiş olsun cnm havalarda yine ısındı tansiyonu etkilemiştir
İnş bu problemlerde hemen düzelir toparlarsınız. Korkuyorum gerçekten. İnsanlar hiç dikkat etmiyorlar. KPSS ile ilgili haberleri izledim üniversite mezunu adaylar dipmişler kuyruk olmuşlar. Onlar böyle yapıyorsa çok özür diliyorum bizim teyzelerimiz dayılarımız eğitimi olmayan insanlarımız napsınAmin insallahsizede çok geçmiş olsun.Benim birgün ayağım tutmadı kalktım bebek emzirmeye gece kalkmamla düşmem bir oldu ayağım yoktu hiç hissetmedim bile korkudan öldüm.Simdide sol kolum ve omzum tutmuyor pek güçsüz ve baskı var.Aslinda kimin zayıf noktası neyse ordan vuruyor.Benim eklem problemim hep vardı bacak bacak üstüne atsam uzun durursam kilitlenir bacağım yada portakal sıksam rende yapsam bileğim günlerce ağrır.Esimin astimi var onu solunumdan vurdu mesela.Kimin zayıf yeri neresiyse ordan vurdugunun canlı örneğiyiz.
Buzdolaplarımizin bozulması bize bir mesaj mi az yemek yiyin mi demek istiyorlarNeyse bakakım inşallah kısa sürede bozulmaz
Sık sık kontrol et uzun yola gitme
Bosch da çok pahalı canım ya
Buzdolaplarımizin bozulması bize bir mesaj mi az yemek yiyin mi demek istiyorlar
Pahali gerçekten Bosch
Sıfırlara bakalım dedik bütçeyi cok asti
Bende şunu çözemiyorum karantina süreci bitti diye hasta iyileşmiş mi oluyor yani ? Hala test pozitifse o zaman ne olacak. .
Burada test yok farkındayızTest sonucuna gore karantinadaysa tekrar test yapilmiyor ama buradaki sorun temasli karantinasi olmasi
Hatta 14 gun 10 gune dustu
Ama temasli da belirti basladiginda yol nasil olur ne olur ses cikarmadan beklenirmi bilemeyiz
Güzel kaliteli olan hersey neden pahalı yaaaBiz samsung aldik bosch buzdolabina yaklasamamistim bile
Beyaz esyada arcelige tovbeliyiz kapisindan gecmem
Digerleri bosch tanidik bir yerden almistim cok cok uygun olmustu
Güzel kaliteli olan hersey neden pahalı yaaa
Ben evlenirken Bosch aldım masallah güzel.6 taşınma atlattı yavrumBuzdolaplarımizin bozulması bize bir mesaj mi az yemek yiyin mi demek istiyorlar
Pahali gerçekten Bosch
Sıfırlara bakalım dedik bütçeyi cok asti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?