- 15 Nisan 2017
- 3.571
- 9.305
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #75.941
Tabiki belirtti eşim şikayetlerini uzayda yaşamıyoruz biz! Salı gününün üzerinden neredeyse bir hafta geçti farkındamısınız? Eşim şikayetlerini belirtmesine rağmen git test yaptır demediler sadece nefes darlığı sikayetiniz olursa 112 yi arayın diye yonlendirme yaptılar. Agri sizi olursa parol kullanin dediler. Zaten karantinaya alınmasının sebebi pozitif olduğunu varsaydiklari için degilmi? Bariz rahatsız olduğunuz durumu gider sağlık bakanlığına belirtirsiniz karantina süresini kısaltan biz değiliz.Hala insanlari yanlis yonlendiriyorsun
Esin temasli karantinasindaydi ve sali gunu hastalanmis. Belirtisi oldugunu soyledinizmi? Saglik kurumlarini bilgilendirdinizmi? Hangi teste gore iyilestigine karar veriyorsunuz? Eger sali gunu ateslendigini soyleseydiniz test yapilir karantinasi yeni baslardi
Akraba konusu ile park birbirine ne kdr benziyor yahu birinde tanidiginiz bir insan gozgore gore toplu klimali kapali ortama giriyor oburunde kim oldugunu bilmiyorsunuz ortada bir felaket var belki o otobuste korka korka mecbur binen biri vardi obur yanlis ile kiyasliyorsunuz
Gercekten aklimizla oynamaya gerek yok.
Cok basit sorular sorduk.
Esin salı gunu hastalandi bildirip test yapilip yapilmadigini sorduk.
Eger bildirseydiniz karantina suresi yenilenir test yapilirdi sende bunlari anlatirdin.
Kimse dort dortluk degil herkes basetmeye calisiyor
ortada bariz rahatsiz oldugumuz bir durum var esin bu kdr erken disari ciktiginda bulas riski cok fazla insanlarda bunu sordu herkes merak etti aciklamamizida fazlasiyla aldik
İyi bak ona sev şiirler okuBen evlenirken Bosch aldım masallah güzel.6 taşınma atlattı yavrum❤
Inanmıyorsanız vereyim bizim sağlık ocaginin numarasını arayın sorun :)) biz kendi kafamıza göre hareket etmiyoruz ne söyleniyorsa onu yapıyoruz.Arkadaşımın eşi pozitifti karantina süresi ikisi içinde aynıydı:
Yanı sen hastasın iki hafta bekle sen hasta değilsin bir haftada çık dışarı olmaz.
tabiki hepimiz kuralara tam anlamıyla uymuyoruz ama pazartesi test poszitif çıkıp pazar günü mesaj atmak eşim iki gündür aileme yemek götürüyor demek olmadı. Eleştiriler cok yerindeydi mesajların ortada herkes yorumunu o tarihlere gire yaptI
Sorun duvarları yalamak değildi en ufak bir hapşırma dokunma vs bilim insanları bu kuralı koyduysa mutlaka sebebi vardır ben dokunmadım yalamadim demekle olmuyor
Geçmiş olsun canım.Bende buralardayım biraz soyutladım kendimiyok canim gitmedi annem rahatsız bi kaç gündür tansiyonu cikiyo hastaneye gidip geldiler bugün daha iyi şükür. disari çıkmaya korkmaya başladık yine apartmanda vaka olunca cıkıyolarmı diye korkuyorum bugünde temizlik yapıyorum sabahtan beri öyle işte. sende görünmüyosun bayadır canim
Geçmiş olsun canım.Bende buralardayım biraz soyutladım kendimi
Ahaahhahahah bak olabilirBuzdolaplarımizin bozulması bize bir mesaj mi az yemek yiyin mi demek istiyorlar
Pahali gerçekten Bosch
Sıfırlara bakalım dedik bütçeyi cok asti
Eltim ve kaynımdan biliyorum 14. Gün karantinadan sonra 2 gün daha bekletip tekrar test yapıyorlar eğer negatifse yine de 1 hafta kimseyle temasta bulunmayın bağışıklığınız düşük diyorlarBende şunu çözemiyorum karantina süreci bitti diye hasta iyileşmiş mi oluyor yani ? Hala test pozitifse o zaman ne olacak? @Cankusunannesi sen tecrübelisin
Öğrenmek istediğim buydu teşekkür ederimAhaahhahahah bak olabilir
Benim etler hepten bozuldu yemeyeyim diye
Eltim ve kaynımdan biliyorum 14. Gün karantinadan sonra 2 gün daha bekletip tekrar test yapıyorlar eğer negatifse yine de 1 hafta kimseyle temasta bulunmayın bağışıklığınız düşük diyorlar
Bak şimdi çok sevindirik oldumÖğrenmek istediğim buydu teşekkür ederimbu ara senden çok fazla şey öğrenip sürekli seni anıyor olmam
Turşuyu sayende kurtardıkBak şimdi çok sevindirik oldum
Birbirimizden çok şey öğreniriz canım yeter ki bilgiye açık olalımTurşuyu sayende kurtardıkpanik yapmıştım
ÇeyrekBirbirimizden çok şey öğreniriz canım yeter ki bilgiye açık olalım
Bende sizin sayenizde çeyrek sevmeye başladım
Ben kararsız kaldım çeyrek mi alsam perdemi yaptırsamÇeyrektuğçe Bu ay alabilecek miyim acaba
Önce ihtiyaçlarınhalletBen kararsız kaldım çeyrek mi alsam perdemi yaptırsam
Öncede ihtiyacım yoktu çeyreğe ama şimdi çok canım çekiyorÖnce ihtiyaçlarınhallet
Perde al sonra tüm altınları perdeye asıp arka fon yapıp foto cekersinBen kararsız kaldım çeyrek mi alsam perdemi yaptırsam
Ahahahahahaahhhyyyyy can evimden vurdun bak beniPerde al sonra tüm altınları perdeye asıp arka fon yapıp foto cekersinHer ay eklersin altın❤
Nasıl bir hayal gücü yarabbimPerde al sonra tüm altınları perdeye asıp arka fon yapıp foto cekersinHer ay eklersin altın❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?