Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Tabiki belirtti eşim şikayetlerini uzayda yaşamıyoruz biz! Salı gününün üzerinden neredeyse bir hafta geçti farkındamısınız? Eşim şikayetlerini belirtmesine rağmen git test yaptır demediler sadece nefes darlığı sikayetiniz olursa 112 yi arayın diye yonlendirme yaptılar. Agri sizi olursa parol kullanin dediler. Zaten karantinaya alınmasının sebebi pozitif olduğunu varsaydiklari için degilmi? Bariz rahatsız olduğunuz durumu gider sağlık bakanlığına belirtirsiniz karantina süresini kısaltan biz değiliz.

Inanmıyorsanız vereyim bizim sağlık ocaginin numarasını arayın sorun :)) biz kendi kafamıza göre hareket etmiyoruz ne söyleniyorsa onu yapıyoruz.

Benzin alacağım bugün Çarşamba’da dişçiye gidecegım diş etlerim acıyor diş taşı temizleteceğim 300-400 arası alıyormuş başka birsey cıkacakmı bakalım

Geçmiş olsun canım.Bende buralardayım biraz soyutladım kendimi

Buzdolaplarımizin bozulması bize bir mesaj mi az yemek yiyin mi demek istiyorlar
Pahali gerçekten Bosch
Sıfırlara bakalım dedik bütçeyi cok asti
Ahaahhahahah bak olabilir

Benim etler hepten bozuldu yemeyeyim diye
Bende şunu çözemiyorum karantina süreci bitti diye hasta iyileşmiş mi oluyor yani ? Hala test pozitifse o zaman ne olacak? @Cankusunannesi sen tecrübelisin
Eltim ve kaynımdan biliyorum 14. Gün karantinadan sonra 2 gün daha bekletip tekrar test yapıyorlar eğer negatifse yine de 1 hafta kimseyle temasta bulunmayın bağışıklığınız düşük diyorlar

Öğrenmek istediğim buydu teşekkür ederim bu ara senden çok fazla şey öğrenip sürekli seni anıyor olmam

Neyse dediğim gibi bu topikte daha fazla isim yok benim. Böyle yüz göz olduktan sonra bir anlamı yok artık buraya yazmanın. Herkesin işi gücü rast gitsin umarım korktugunuz şey başınıza gelmez herkesin bir ailesi çoluğu çocuğu var. Benim anlım ak vicdanım rahat kimseyi bilerek isteyerek tehlikeye atacak birşey yapmadım bugüne kadar. Söyleyeceklerim bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…