- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #75.961
Ahahahahahaahhhyyyyy can evimden vurdun bak beni
Kız çok değişik seyler oluşuyor kafamda tövbe yarabbimNasıl bir hayal gücü yarabbim
Seni elit zannederdim kendine gelKız çok değişik seyler oluşuyor kafamda tövbe yarabbim
Hayır diyor benim bebe söyleKızım da tepemde annme nuddleee diyor yok balık yiceksin diyorum sor bakim kadınlar kulübüne benim nudlee almamı istiyorlar mı diyor
Bir sars beniSeni elit zannederdim kendine gel
Ahahahahahahaha benim küçük cadı bile saçını toplatmıyor diye önünü kestimHayır diyor benim bebe söyle
Sıra bende miokyanus gitti
Herkese elveda çok seviyorum siziizin olmazsa nerede ağlarım ben ban yersem birde .
Geçmiş olsun acaba nereden kaptılarAnnemle konuştum yarın bitiyor mu 14 günlük karantina dedim arayan olmadı korkuyoruz dışarı çıkmayız abin izin alır biraz da köydeki evde kalırız en azından bahçe var küçük orda uğraşırım toprakla dedi izin verirler mi bilmiyorum arayıp öğrenecektir abim ilçe sağlığı
Annemle konuştum yarın bitiyor mu 14 günlük karantina dedim arayan olmadı korkuyoruz dışarı çıkmayız abin izin alır biraz da köydeki evde kalırız en azından bahçe var küçük orda uğraşırım toprakla dedi izin verirler mi bilmiyorum arayıp öğrenecektir abim ilçe sağlığı
Bende Apple sitenin uygulaması gelsin istiyorum sanki öyle daha kolay olacak gibime geliyorBirazdan canlı dersim var. Bilgisayarı açtım ay ne rahatmış buradan yazması :)
Bende Apple sitenin uygulaması gelsin istiyorum sanki öyle daha kolay olacak gibime geliyor
Keşke gelseKesinlikle cok daha rahat olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?