- 12 Temmuz 2006
- 4.934
- 9.492
- 683
- 40
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #75.981
Maşallah cok yakışmış saç modeliHayır diyor benim bebe söyle
Benimki taktırmıyor ben o uyurken takıyorım zorlaMaşallah cok yakışmış saç modeli
Keske benim kizim da taktirsa.. lastigi çıkarıp ağzına atıyor
öyle canım görüyoruz herşeyi türkler şöyle cahil böyle görmemiş diyodu zamanında yanlış hatırlamıyosam eşi işe gittiğinde yazdım bende hatta eşim şöyle böyle diyo tozda kondurmuyo tanımadığımız etmediğimiz adamı düşman etti bize sonra biz suçlu oluyokokyonus
Cedric1003
Üzüldüm
Scss94 çok geçmiş olsun canım
Uzun süredir yazmamıştım ama dün akşam dayanamadım en sonunda
Söylenecek çok şey var ama gerek yok herkesin gözü var okuyor
sağol canım oohh afiyet olsun benimde gözüm döndü açlıktanSelam kızlar,
Günler cok hızlı ve yorucu geçiyor, bi bakiyorum pazar bi bakıyorum cuma...
Scss94 Penguen annelerinize geçmiş olsun
Eşim market +Türk market alışverişi 150 ödemiş. Onun dışında birkac gundur harcamamiz olmadı.
Dün güya pazardı tatildi ama dışarıbile çıkamadık... eşim iki saat işe gitti ben de evi toparladım. Kırk yılın başı guzel bi yemek yapmaya hevesleniyorum ama bebekle cok yorucu oluyor neyse yine de vazgeçmedim, şiş köfteli alinazik yaptım. Taksit taksit yaptığım için nedeyse bütün gün gitti.
Bende geçen alinazik yaparken valla yorulmuştum hele hünkar beğendi daha fenaydıSelam kızlar,
Günler cok hızlı ve yorucu geçiyor, bi bakiyorum pazar bi bakıyorum cuma...
Scss94 Penguen annelerinize geçmiş olsun
Eşim market +Türk market alışverişi 150 ödemiş. Onun dışında birkac gundur harcamamiz olmadı.
Dün güya pazardı tatildi ama dışarıbile çıkamadık... eşim iki saat işe gitti ben de evi toparladım. Kırk yılın başı guzel bi yemek yapmaya hevesleniyorum ama bebekle cok yorucu oluyor neyse yine de vazgeçmedim, şiş köfteli alinazik yaptım. Taksit taksit yaptığım için nedeyse bütün gün gitti.
Seni özledim dön lütfen. Kızlar da dönsünler üzüldüm ama ne yapayım çenem durmuyorsağol canım oohh afiyet olsun benimde gözüm döndü açlıktansıkıldım aç durmaktan yağlı bazlama istiyom
Seni özledim dön lütfen. Kızlar da dönsünler üzüldüm ama ne yapayım çenem durmuyor
günaaydınAyy 1 saat uyudum .ne iyi geldi.
Akşama tavuk sote pilav çorba yapacağım
Onlar dönerler benim gibi uzun ceza almazlar yaaabende sizi özledim yazmaya çalışıyorum hep onlar da çabuk döner inşallah topiğimiz sessiz kaldi
Çok doğruİnş bu problemlerde hemen düzelir toparlarsınız. Korkuyorum gerçekten. İnsanlar hiç dikkat etmiyorlar. KPSS ile ilgili haberleri izledim üniversite mezunu adaylar dipmişler kuyruk olmuşlar. Onlar böyle yapıyorsa çok özür diliyorum bizim teyzelerimiz dayılarımız eğitimi olmayan insanlarımız napsın
Inşallah kullanmaniza gerek kalmaz bu bilgileri.Cankusunannesi cok gecmis olsun bilgilerin icin cok tesekkur ederiz yogundum okuyamadim ama en kisa zamanda adim adim okuyacagim
Bende yemek işimi hallettim bebeği uyuttum makyaj yaptım moralim yükseliyor yapıncasu ve ekmek isteyeceğim eşimden . Dilekçeden ses yok kesin of
Yarın veya bugün belli olur dedi ama sanmıyorum Çarşamba ancak duyarızBence sana sürpriz yapacak akşama :)
Ya aslında sistemi eleştirmek istemiyorum kesinlikle.Normalde test yenilecekti 14.günde ama bugun saglik kurulusundan aldigimiz habere göre 10 günü doldurunca iyileşmiş kabul ediliyormuşsun artık ve test tekrarı olmadan negatif varsayiliyormus.Biz özelde ücretli test yaptıracağız negatifi görmek için.Normalde bugün itibariyle 2.test yok ve 10.günu doldurana calisabilir veriliyormuş.Bizim şirketimiz 21 gün diyor ve negatifi görmek istiyor.Bende şunu çözemiyorum karantina süreci bitti diye hasta iyileşmiş mi oluyor yani ? Hala test pozitifse o zaman ne olacak?Cankusunannesi sen tecrübelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?