Bugün ne aldin kaç tl harcadin

öyle canım görüyoruz herşeyi türkler şöyle cahil böyle görmemiş diyodu zamanında yanlış hatırlamıyosam eşi işe gittiğinde yazdım bende hatta eşim şöyle böyle diyo tozda kondurmuyo tanımadığımız etmediğimiz adamı düşman etti bize sonra biz suçlu oluyok

Selam kızlar,

Günler cok hızlı ve yorucu geçiyor, bi bakiyorum pazar bi bakıyorum cuma...

Scss94 Penguen annelerinize geçmiş olsun

Eşim market +Türk market alışverişi 150 ödemiş. Onun dışında birkac gundur harcamamiz olmadı.

Dün güya pazardı tatildi ama dışarıbile çıkamadık... eşim iki saat işe gitti ben de evi toparladım. Kırk yılın başı guzel bi yemek yapmaya hevesleniyorum ama bebekle cok yorucu oluyor neyse yine de vazgeçmedim, şiş köfteli alinazik yaptım. Taksit taksit yaptığım için nedeyse bütün gün gitti.

sağol canım oohh afiyet olsun benimde gözüm döndü açlıktan sıkıldım aç durmaktan yağlı bazlama istiyom

Bende geçen alinazik yaparken valla yorulmuştum hele hünkar beğendi daha fenaydı

Çok doğru

Bende şunu çözemiyorum karantina süreci bitti diye hasta iyileşmiş mi oluyor yani ? Hala test pozitifse o zaman ne olacak? Cankusunannesi sen tecrübelisin
Ya aslında sistemi eleştirmek istemiyorum kesinlikle.Normalde test yenilecekti 14.günde ama bugun saglik kurulusundan aldigimiz habere göre 10 günü doldurunca iyileşmiş kabul ediliyormuşsun artık ve test tekrarı olmadan negatif varsayiliyormus.Biz özelde ücretli test yaptıracağız negatifi görmek için.Normalde bugün itibariyle 2.test yok ve 10.günu doldurana calisabilir veriliyormuş.Bizim şirketimiz 21 gün diyor ve negatifi görmek istiyor.
Şağlikciların bir kısmı bulaşma süresi 3 ile 5 gün diyor 5 günden sonra bulaşma bitiyormuş.Bir kısmı mesela görümcemler 14 gün karantina negatiften sonra 7 günde evden çıkmamak temasta bulunmamak lazım diyor. Biz 14+7 yapıcaz en başta kendimiz için şuan bünyemiz hassaslasti en ufak bir mikrop tekrarlatabilir diye endişeliyiz.birde kesin bilgi yok belki bulaşma süresi gerçekten 5 günden fazla sürüyordur fazladan evde kalmanın bize bir zararı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…