Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Teşekkür ederim canım Allah şifa versin bütün hastalarımıza

sağol canım oohh afiyet olsun benimde gözüm döndü açlıktan sıkıldım aç durmaktan yağlı bazlama istiyom
Ayyy kusura bakma ya diyetini sakatlamamisimdir umarım... gerçi masallah cok iradeli gidiyorsun sağol canım valla tereyağlı bazlama uzerine tulum peyniri harika olurdu

Bende geçen alinazik yaparken valla yorulmuştum hele hünkar beğendi daha fenaydı
Her şeyin hazır olmasi ve sıcak taze servis edilmesi gerekiyor ya

Neyse yemek konusunda bi hafta kendimi zorlamam, dolaptaki sebzelerle en pratik kombinleri yapmaya çalışırım.

Kızımı uyuttum, ali babanın çiftliğinde hayvan kalmadı say say

Gidip yeşillik yikayayim. Sabah buharda sebze pişirdim, dünden kalan köfteler, sebze, salata yeter. Kizima da 2 günlük süper kombo tahıllı sebze çorbası yaptım. Gerçi yemiyor. Birkac lokma alip kalkıp gidiyor hemen. Peşine gidip yedirirsem biraz yiyor yoksa aksama kadar ac gezecek. Pesinde koşmak hiç istemediğim bir durum

Ya bende Ali babanın çiftliği diye diye boğazım şişiyor

Geçen gün o parkta test sonucunu öğrenmek isteyen kadını yazan benim arkadaşlar

şikayet etmek için aradığımda isim veya irtibat numarası verebileceğim biri olsaydı kesinlikle arar bildirirdim

ama sarı çizmeli mehmet ağa yani ne dicem arayıp parkta bir kadın var gelin alın Yakasında kırmızı karanfil var oradan tanırsınız mı diyecektim

kadınla tartışmaya bile girmedim temas etmemek için, çocuğumu alıp uzaklaştım o kadar. Yapabileceğim başka birşey yoktu o anda.

açıklamama bile gerek yoktu ama bahsi geçince kendimi açıklamak istedim

Allah herkese iyilik sağlık versin başka bir diyeceğim yok bu konuyla ilgili

Bunun böyle olduğunu herkes biliyor zeryacım insanlar suç bastırmaya çalışıyorlar ne yapacaksın işte idare ettik ettik artık baktım olmuyor

Bunun böyle olduğunu herkes biliyor zeryacım insanlar suç bastırmaya çalışıyorlar ne yapacaksın işte idare ettik ettik artık baktım olmuyor
tuçe bugün benim oğlan ne için ağladı biliyomusun her yerde deniz var aksarayda niye deniz yok diye ağladı

valla ağlamalarına cevap vermemeye çalışıyorum bide sorularına cevap bulmakta zorlaniyorum artık neden yok deniz bende bilmiyom sonuçta

KocamlA okuduk güldükkkk
kiz bütün gün me sorular soruyo kendimi yetersiz hissediyorum bazen ben araştırıp sana cevap vericem diyorum. geçen gün dinozorların nesli neden tükendi insanlar mamutları neden tüketti diyo herseyi anlayabileceği şekilde açıklamaya çalışıyorum elimden geldiğince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…