- 12 Ocak 2018
- 3.621
- 10.614
- 158
- 50
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #76.001
Teşekkür ederim canım Allah şifa versin bütün hastalarımızaSelam kızlar,
Günler cok hızlı ve yorucu geçiyor, bi bakiyorum pazar bi bakıyorum cuma...
Scss94 Penguen annelerinize geçmiş olsun
Eşim market +Türk market alışverişi 150 ödemiş. Onun dışında birkac gundur harcamamiz olmadı.
Dün güya pazardı tatildi ama dışarıbile çıkamadık... eşim iki saat işe gitti ben de evi toparladım. Kırk yılın başı guzel bi yemek yapmaya hevesleniyorum ama bebekle cok yorucu oluyor neyse yine de vazgeçmedim, şiş köfteli alinazik yaptım. Taksit taksit yaptığım için nedeyse bütün gün gitti.
Ayyy kusura bakma ya diyetini sakatlamamisimdir umarım... gerçi masallah cok iradeli gidiyorsunsağol canım oohh afiyet olsun benimde gözüm döndü açlıktansıkıldım aç durmaktan yağlı bazlama istiyom
Her şeyin hazır olmasi ve sıcak taze servis edilmesi gerekiyor yaBende geçen alinazik yaparken valla yorulmuştum hele hünkar beğendi daha fenaydı
Ya bende Ali babanın çiftliği diye diye boğazım şişiyorAyyy kusura bakma ya diyetini sakatlamamisimdir umarım... gerçi masallah cok iradeli gidiyorsunsağol canım valla tereyağlı bazlama uzerine tulum peyniri harika olurdu
Her şeyin hazır olmasi ve sıcak taze servis edilmesi gerekiyor ya
Neyse yemek konusunda bi hafta kendimi zorlamam, dolaptaki sebzelerle en pratik kombinleri yapmaya çalışırım.
Kızımı uyuttum, ali babanın çiftliğinde hayvan kalmadı say say
Gidip yeşillik yikayayim. Sabah buharda sebze pişirdim, dünden kalan köfteler, sebze, salata yeter. Kizima da 2 günlük süper kombo tahıllı sebze çorbası yaptım. Gerçi yemiyor. Birkac lokma alip kalkıp gidiyor hemen. Peşine gidip yedirirsem biraz yiyor yoksa aksama kadar ac gezecek. Pesinde koşmak hiç istemediğim bir durum
Geçen gün o parkta test sonucunu öğrenmek isteyen kadını yazan benim arkadaşlar ☺
şikayet etmek için aradığımda isim veya irtibat numarası verebileceğim biri olsaydı kesinlikle arar bildirirdim
ama sarı çizmeli mehmet ağa yanine dicem arayıp parkta bir kadın var gelin alın Yakasında kırmızı karanfil var oradan tanırsınız mı diyecektim
kadınla tartışmaya bile girmedim temas etmemek için, çocuğumu alıp uzaklaştım o kadar. Yapabileceğim başka birşey yoktu o anda.
açıklamama bile gerek yoktu ama bahsi geçince kendimi açıklamak istedim
Allah herkese iyilik sağlık versin başka bir diyeceğim yok bu konuyla ilgili
Bunun böyle olduğunu herkes biliyor zeryacım insanlar suç bastırmaya çalışıyorlar ne yapacaksın işte idare ettik ettik artık baktım olmuyorGeçen gün o parkta test sonucunu öğrenmek isteyen kadını yazan benim arkadaşlar ☺
şikayet etmek için aradığımda isim veya irtibat numarası verebileceğim biri olsaydı kesinlikle arar bildirirdim
ama sarı çizmeli mehmet ağa yanine dicem arayıp parkta bir kadın var gelin alın Yakasında kırmızı karanfil var oradan tanırsınız mı diyecektim
kadınla tartışmaya bile girmedim temas etmemek için, çocuğumu alıp uzaklaştım o kadar. Yapabileceğim başka birşey yoktu o anda.
açıklamama bile gerek yoktu ama bahsi geçince kendimi açıklamak istedim
Allah herkese iyilik sağlık versin başka bir diyeceğim yok bu konuyla ilgili
tuçe bugün benim oğlan ne için ağladı biliyomusun her yerde deniz var aksarayda niye deniz yok diye ağladıBunun böyle olduğunu herkes biliyor zeryacım insanlar suç bastırmaya çalışıyorlar ne yapacaksın işte idare ettik ettik artık baktım olmuyor
tuçe bugün benim oğlan ne için ağladı biliyomusun her yerde deniz var aksarayda niye deniz yok diye ağladı
Hahahaha allahımmmmm sen ne dedin Allah aşkınatuçe bugün benim oğlan ne için ağladı biliyomusun her yerde deniz var aksarayda niye deniz yok diye ağladı
Bende merak ettim cevabıHahahaha allahımmmmm sen ne dedin Allah aşkına
hahhah bencede o ağladı ben güldüm
Yessss
KocamlA okuduk güldükkkkvalla ağlamalarına cevap vermemeye çalışıyorum bide sorularına cevap bulmakta zorlaniyorum artıkneden yok deniz bende bilmiyom sonuçta
ağlamalarını ciddiye almamaya çalışıyomCocugun duygularini ciddiye alirmisin lutfen
KocamlA okuduk güldükkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?