- 11 Mart 2013
- 33.729
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.111
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #76.201
Aynen ufak su haznesi olanlardan alacağım bendeKovasız SİLVA marka var baya memnunlar alan tanıdıklarım var. Ben de vip Ahmet aldım kullandım memnunum
Cok pahali bir sey alma, ben de 10$ olanindan kullaniyorum is goruyor.Aaa evet bende ona bakmıştım biraz pahalı olanlar var ama ben normal birşey alacağım
Bence de sonuçta aynı yani. Eğer çalışıyor vs olsam lazım olsa daha iyisi alınabilir tabiki deCok pahali bir sey alma, ben de 10$ olanindan kullaniyorum is goruyor.
Niye illa son anı bekliyorlar anlamıyorum yaYa kendimi balkondan atacağım valla az kaldı .okyonus benim bu halimiz ne olacak
Valla bilmiyorumNiye illa son anı bekliyorlar anlamıyorum ya
İnsanlarda ona göre plan yapacak bavul hazırlayacak
Niye illa son anı bekliyorlar anlamıyorum ya
Valla ben artık yorum bile yapmak istemiyorum ben yıllardır eşimden ayrı bir hayat yaşıyorum hala hayatım öyle devam ediyor isyan etmek istemiyorum ama uç noktadayım.Yıllık izne çıkıp acil 3. Gün cagırıldıgımız bile oldu ne izin ne hayat bilmiyorum ya çok yorum yapmayım en iyisiNiye illa son anı bekliyorlar anlamıyorum ya
Rota aşısını yaptırmış mıydınValla bilmiyorumbebeğin bezlerini iyi görmüyorum birşeyden mikrop kapmış olabilir sürekli yerde sürünüyor herşeyi ağzına alıyor . Yarın doktora götüreceğim kakalı beziyle birlikte valiz hazırlamak lazım buzdolabını ayarlamak lazım . Allah’a havale ettim
EvetRota aşısını yaptırmış mıydın
O zaman korkma canım yerde siründğü için üşütmüştür ya da yediği birşey dokunmuştur
Ben daha evimi bile kuramadım hayatımız hep bir belirsizlik AllahımYa kendimi balkondan atacağım valla az kaldı .okyonus benim bu halimiz ne olacak
Balıktan sonra mı oldu çözemiyorum onu üşütmesine imkan yok ta . Yanlız dün bende kötüydüm sütümden ona mı geçti acaba dedim ama bilmiyorum ki . Keyfi iyi uykusu süperO zaman korkma canım yerde siründğü için üşütmüştür ya da yediği birşey dokunmuştur
Ne balığı yedi senin sütünden de geçmiş olabilirBalıktan sonra mı oldu çözemiyorum onu üşütmesine imkan yok ta . Yanlız dün bende kötüydüm sütümden ona mı geçti acaba dedim ama bilmiyorum ki . Keyfi iyi uykusu süper
ÇupraNe balığı yedi senin sütünden de geçmiş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?