Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bebeğe tarhana
Yoğurt
Patates
Makarna denedim hiç birisini yemedi
Kirlenen yerleri yeniden temizledim duşa soktum üzerini değiştirdim kendim fular girdim emzirdim uyudu bende saçlarımı düzelttim makyaj yaptım . Birazdan salata yapıp masa hazırlayacağım . Çok bunaldım

Ev süpürüp silindi toz alındı 2 makina çamaşır katladım yerleştirdim
Bulaşıkları hallettim

Kuru fasulye pirinç pilavı
Cacık yaptım yedik bile

Bulaşıkları koydum makinaya
Kahvemi içtim çayımı içtim

Sabahtan beri oturma odasını milyon kez topladım ben topluyorum arkamı dönünce kız dağıtıyor
Pes ettim ama gözüm dağınıklığı görünce sinirim bozuluyor

Bugünkü harcama ekmek cola cips çikolata 25

Sanirim ilk defa doktor randevusu kacirdim, kizin 15 aylik kontrolu varmis dun, normalde hatirlatma mesaji gelirdi o da gelmeyince ben de unutmusum, neyse onumuzdeki aya gidecegiz, asi da varmis, gitmisken yurumesini ve dengesini sormak istiyorum, bana biraz fazla dusuyormus gibi geliyor, cok hizli hareket etmeye calisiyor ondan diyor annem ama bir de doktor bakarsa icim rahatlar.
Oglan evden devam edecek egitime, adi kurada cikmadi.
Valla kizlar yemek konusunda en sanssiz olaniniz benimdir heralde, kiz iyi gidiyor abisini ornek almazsa ama oglan cildirtiyor. Bebekken de boyleydi ama sonucta daha kontrol altindaydi. Yanlis yoldayim biliyorum ama elimde yemek parktir trendir geziyoruz, kisin apartmanin icini turlariz. Oglan bile pazarlik pesinde hadi trene gidelim yumurtami yiyeyim, kofte de yerim diyor, parmaginda oynatiyor beni, bende iste vicdanimi rahatlatiyorum kendimce. Yedigi seyler bir elin parmaklarini gecmez, ben uzerine dusunce duzeliyor ama gevsersem bozuluyor. Meyvede sorun yok gibi muz haric yiyor, sebze olarak salatalik sever. Peyniri tek yedigi yer pizza, zeytin domates agzina surdugunu hatirlamiyorum. Multivitamin, balik yagi veriyorum. Her aburcuburu da yemez, zaten yok yulafli olsun, tam tahilli olsun diye kotunun iyisine izin veriyoruz. Yeni taktigim eger midesine kotu bir yiyecek girecekse oncesinde guzel bir sey yemesini istiyorum, bunu dillendirmemistim ama artik kendi diyor good food yedim simdi cookie yiyecegim gibi.

Ekmek makinasi almaya karar verdik, eski makinamizdan memnunum ama cok yiprandi ve teflonu soyulmaya basladi, kapagini da oglan kirmisti, zaten aynisini alacagiz, 5-6 sene once 70$ civari almistik, Amazonda yine ayni fiyata buldum.
Biz esimle cok az ekmek tuketiyoruz ama annemler yurdum insani ekmeksiz yasayamazlar, her ogunlerinde ekmek bas misafir, biraz marketten alip biraz da kendimiz yapacagiz artik.
Bu ara ben lokumlara dadandim, icim bayildi ama ya kahve ya sutle devam ediyorum yemeye.

Eklentiler

• IMG_4761.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 50
Niye illa son anı bekliyorlar anlamıyorum ya
İnsanlarda ona göre plan yapacak bavul hazırlayacak
Valla bilmiyorum bebeğin bezlerini iyi görmüyorum birşeyden mikrop kapmış olabilir sürekli yerde sürünüyor herşeyi ağzına alıyor . Yarın doktora götüreceğim kakalı beziyle birlikte valiz hazırlamak lazım buzdolabını ayarlamak lazım . Allah’a havale ettim

Valla ben artık yorum bile yapmak istemiyorum ben yıllardır eşimden ayrı bir hayat yaşıyorum hala hayatım öyle devam ediyor isyan etmek istemiyorum ama uç noktadayım.Yıllık izne çıkıp acil 3. Gün cagırıldıgımız bile oldu ne izin ne hayat bilmiyorum ya çok yorum yapmayım en iyisi

Rota aşısını yaptırmış mıydın

O zaman korkma canım yerde siründğü için üşütmüştür ya da yediği birşey dokunmuştur
Balıktan sonra mı oldu çözemiyorum onu üşütmesine imkan yok ta . Yanlız dün bende kötüydüm sütümden ona mı geçti acaba dedim ama bilmiyorum ki . Keyfi iyi uykusu süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…