- 11 Mart 2013
- 33.729
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.111
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #76.221
Zorla kötü yollara sürükleniyoruzBen daha evimi bile kuramadım hayatımız hep bir belirsizlik Allahım
Hahahha hoşgeldinMahpusluk bitti kızlar ✌✌
burda olmamak bana hiç yaramadı bir sürü para harcadım.
HosgeldinMahpusluk bitti kızlar ✌✌
burda olmamak bana hiç yaramadı bir sürü para harcadım.
Bende dişçiye gittim dış tası temizleme 200 verdim dış çektirme de var haftaya gideceğim bende hiç agri olmadıHosgeldin ❤mapus hayatı kötü vakit geçmiyorNeler aldın?
Hayatım boyunca dişçiye gitmedim inşallah da gitmemBende dişçiye gittim dış tası temizleme 200 verdim dış çektirme de var haftaya gideceğim bende hiç agri olmadı
Polo dan iki çanta
Tefal el rondosu
İpekyol dan iki gömlek
Kemal tanca dan ayakkabı
Skeachers den terlik
Cok mutluyum
Ben şokBende dişçiye gittim dış tası temizleme 200 verdim dış çektirme de var haftaya gideceğim bende hiç agri olmadı
Polo dan iki çanta
Tefal el rondosu
İpekyol dan iki gömlek
Kemal tanca dan ayakkabı
Skeachers den terlik
Cok mutluyum
Yerim seniiiii
Bende öyleydim ama hiç bi sıkıntı olmasa da gitmek gerekiyormuş onu anladım insallah hiç gerek olmaz cnm dış cok önemliHayatım boyunca dişçiye gitmedim inşallah da gitmem
Geçmiş olsun bu arada
Ama ben 4 yıldır çalışmadığım için hep günü kurtaran kıyafetler aliyordum okula yeni başlayan çocuklar gibi heyecanlıyımBen şok
Bende yeniden çalışmaya başlasam kesin senin gibi olurdumAma ben 4 yıldır çalışmadığım için hep günü kurtaran kıyafetler aliyordum okula yeni başlayan çocuklar gibi heyecanlıyım
Doğum izninden çıkınca bende öyleydim sürekli Kıyafet çanta ayakkabı alıyordum hatta haftada 3 gün yüzmeye yazılmıştımAma ben 4 yıldır çalışmadığım için hep günü kurtaran kıyafetler aliyordum okula yeni başlayan çocuklar gibi heyecanlıyım
Ay ben öldüm öldüm dirildim bir bastırdıBende dişçiye gittim dış tası temizleme 200 verdim dış çektirme de var haftaya gideceğim bende hiç agri olmadı
Polo dan iki çanta
Tefal el rondosu
İpekyol dan iki gömlek
Kemal tanca dan ayakkabı
Skeachers den terlik
Cok mutluyum
Saol cnm daha güzelleri senin olsunBende yeniden çalışmaya başlasam kesin senin gibi olurdumgüle güle kullan canım benim
Doğum izninden çıkınca bende öyleydim sürekli Kıyafet çanta ayakkabı alıyordum hatta haftada 3 gün yüzmeye yazılmıştım
Evet evet o taşlılardan yazın denemiştim cok rahattı bende spor ayakkabı skechersten almıştım cok memnunum cok rahat.Ay ben öldüm öldüm dirildim bir bastırdıAldığın cicileri güle güle kullan Bende spor ayakkabı alacağım Skechers tan beğendim Terliklerde çok güzeldi gördüm taşlı gibilerden mi aldın
Temizlik robotlarindan düşünür müsün alan arkadaşlarım acayip memnun.. özellikle çocuklu olanlar. Gunluk temizlik için cok iyi.Kızlar ben bundan almak istiyor ama temiz olur mu bilmiyorumbebek kovayı döküyor ondan kaça kaça zor temizlik yapıyorum
Bakıyorum da baya pahalı ya indirimde denk getirmek lazım onuTemizlik robotlarindan düşünür müsün alan arkadaşlarım acayip memnun.. özellikle çocuklu olanlar. Gunluk temizlik için cok iyi.
Bizim yer durumumuz belli olsun alicam, hem supurge hem mob yapanlardan.
Noldu ki ishal falan mı?Valla bilmiyorumbebeğin bezlerini iyi görmüyorum birşeyden mikrop kapmış olabilir sürekli yerde sürünüyor herşeyi ağzına alıyor . Yarın doktora götüreceğim kakalı beziyle birlikte valiz hazırlamak lazım buzdolabını ayarlamak lazım . Allah’a havale ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?