Bugün ne aldin kaç tl harcadin

350 tl dişçiye verdim diş taşı temizledi anam ölüyordım bir bastırdılar hemşireyle hala bütün diş etlerim zonkluyorAlt 2 dişimin diş eti çekiliyor yanlış fırçalamadan oluyor dedi bakalım gösterdi fırçalamayı.Taşlar temizlenince dişlerimin arası bosaldı dilime geliyor şimdide kafaya onu taktım

Hosgeldin ❤mapus hayatı kötü vakit geçmiyor Neler aldın?
Bende dişçiye gittim dış tası temizleme 200 verdim dış çektirme de var haftaya gideceğim bende hiç agri olmadı
Polo dan iki çanta
Tefal el rondosu
İpekyol dan iki gömlek
Kemal tanca dan ayakkabı
Skeachers den terlik
Cok mutluyum

Hayatım boyunca dişçiye gitmedim inşallah da gitmem
Geçmiş olsun bu arada

Ben şok

Ama ben 4 yıldır çalışmadığım için hep günü kurtaran kıyafetler aliyordum okula yeni başlayan çocuklar gibi heyecanlıyım
Bende yeniden çalışmaya başlasam kesin senin gibi olurdum güle güle kullan canım benim

Ama ben 4 yıldır çalışmadığım için hep günü kurtaran kıyafetler aliyordum okula yeni başlayan çocuklar gibi heyecanlıyım
Doğum izninden çıkınca bende öyleydim sürekli Kıyafet çanta ayakkabı alıyordum hatta haftada 3 gün yüzmeye yazılmıştım

Ay ben öldüm öldüm dirildim bir bastırdıAldığın cicileri güle güle kullanBende spor ayakkabı alacağım Skechers tan beğendim Terliklerde çok güzeldi gördüm taşlı gibilerden mi aldın

Bende yeniden çalışmaya başlasam kesin senin gibi olurdum güle güle kullan canım benim
Saol cnm daha güzelleri senin olsun
Doğum izninden çıkınca bende öyleydim sürekli Kıyafet çanta ayakkabı alıyordum hatta haftada 3 gün yüzmeye yazılmıştım
Ay ben öldüm öldüm dirildim bir bastırdıAldığın cicileri güle güle kullanBende spor ayakkabı alacağım Skechers tan beğendim Terliklerde çok güzeldi gördüm taşlı gibilerden mi aldın
Evet evet o taşlılardan yazın denemiştim cok rahattı bende spor ayakkabı skechersten almıştım cok memnunum cok rahat.
sanirim bende ilk yıl hep kendime kıyafet alacağım ama güzel indirimler var kızlar ihtiyacı olan kacirmasin

Kızlar ben bundan almak istiyor ama temiz olur mu bilmiyorum bebek kovayı döküyor ondan kaça kaça zor temizlik yapıyorum
Temizlik robotlarindan düşünür müsün alan arkadaşlarım acayip memnun.. özellikle çocuklu olanlar. Gunluk temizlik için cok iyi.

Bizim yer durumumuz belli olsun alicam, hem supurge hem mob yapanlardan.

Temizlik robotlarindan düşünür müsün alan arkadaşlarım acayip memnun.. özellikle çocuklu olanlar. Gunluk temizlik için cok iyi.

Bizim yer durumumuz belli olsun alicam, hem supurge hem mob yapanlardan.
Bakıyorum da baya pahalı ya indirimde denk getirmek lazım onu

Noldu ki ishal falan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…