- 12 Ocak 2018
- 3.621
- 10.614
- 158
- 50
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #76.241
3000 tl civarına aldılar xiaomi. Pahali evet ama eğer gercekten iyi temisliyorsa değer. Gürültü yok islaklik yok.Bakıyorum da baya pahalı ya indirimde denk getirmek lazım onu
Ben roborcok s5 mak istiyorumTemizlik robotlarindan düşünür müsün alan arkadaşlarım acayip memnun.. özellikle çocuklu olanlar. Gunluk temizlik için cok iyi.
Bizim yer durumumuz belli olsun alicam, hem supurge hem mob yapanlardan.
İshal değil de bi değişik . Yediğimiz birşey dokundu sanırımNoldu ki ishal falan mı?
Süpürüp sildikten sonra benim bir işim kalmıyor yerler temiz olduktan sonra3000 tl civarına aldılar xiaomi. Pahali evet ama eğer gercekten iyi temisliyorsa değer. Gürültü yok islaklik yok.
Benim kizim supurge sesinden korkuyor mesela eşim evde yoksa asla ev supuremiyorumsupur sil en zahmetlisi. Gerisi bir sekilde halloluyor gece gündüz.
Roborock ben de düşünüyorum burada en çok satan ve en beğenilen ürün oymuş.Ben roborcok s5 mak istiyorum
Sizde fiyatlar nasıl burda baya pahalı
Mukuslu mu? Birkac kez takip et bakalım geçebilir... gazı var mı kiİshal değil de bi değişik . Yediğimiz birşey dokundu sanırım
Evet mukuslu dün ve bugün böyle oldu birde aşırı kokuluMukuslu mu? Birkac kez takip et bakalım geçebilir... gazı var mı ki
4500 civarıRoborock ben de düşünüyorum burada en çok satan ve en beğenilen ürün oymuş.
S5 e baktim amazondan baya pahalı $479Turkiye'de ne kadar?
Ablama da getiricem diye söz verdim kendisi hastalık derecesinde titiz. 24 saat nöbete gidiyor cok yoruluyor.
Ayyyy bende çok istiyorum ama ona sıra gelene kadar4500 civarı
Ordan getirtmek daha uygun bizde 620 dolara falan tekabül ediyor:
Garanti peki Türkiye de geçerli oluyor mu?
Kullanlar cok memnun burda almışken iyi bisey almak lazım çocuklar cok kirletiyor
Annem haftasinu xiomi aldi evi küçük çocuk yok
Kocan telefon almasaydı 2 tane alırdınAyyyy bende çok istiyorum ama ona sıra gelene kadar
Ahahahahhahh bak doğru söyledin o değil de kızda aynısını istiyorKocan telefon almasaydı 2 tane alırdın
Perdeyi al hemenAhahahahhahh bak doğru söyledin o değil de kızda aynısını istiyor
O iş bendePerdeyi al hemen
Ablam İngiltere’de bende ona ısmarlayın ama eşim almaz4500 civarı
Ordan getirtmek daha uygun bizde 620 dolara falan tekabül ediyor:
Garanti peki Türkiye de geçerli oluyor mu?
Kullanlar cok memnun burda almışken iyi bisey almak lazım çocuklar cok kirletiyor
Annem haftasinu xiomi aldi evi küçük çocuk yok
Saçmalama çocuğum deseneAhahahahhahh bak doğru söyledin o değil de kızda aynısını istiyor
İsmi katya olacakAblam İngiltere’de bende ona ısmarlayın ama eşim almazEvde ihlasın robotu var o zor oluyor sulu hep açılmıyor dedim adam acıdı Dyson aldı uzun kablolu pratik diye Ama robot mantıklı salacağız o temizleyecek
İsmi katya olacak
Ne özelliği varsa onun acabavip Ahmet mop aldım oda kutusunda duruyor ne temizlik seven kadınım be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?