- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #76.441
Geçmiş olsun bulaşmamıştır inşallah benim eşimin de oda arkadaşı pozitif ama test falan yaptırmadılar ateşi olan kendini kötü hisseden varsa yaptırsın demiş komutanları canımız sıkkın bizimde Vanda test bile yapmıyorlarmış hastaneler gitsek yapmazlar dedi eşim aramışlar şikayetiniz ciddi olursa gelin demişlerTest vermişler galiba toplantı yapıyorlarmış maaşlar ne olacak nasıl atacak işler nasıl yürüyecek filan diye
Diyecek birşey bulamıyorum artık çok üzgünümGeçmiş olsun bulaşmamıştır inşallah benim eşimin de oda arkadaşı pozitif ama test falan yaptırmadılar ateşi olan kendini kötü hisseden varsa yaptırsın demiş komutanları canımız sıkkın bizimde Vanda test bile yapmıyorlarmış hastaneler gitsek yapmazlar dedi eşim aramışlar şikayetiniz ciddi olursa gelin demişler
canım eşin evde karantinada olur değil miTest vermişler galiba toplantı yapıyorlarmış maaşlar ne olacak nasıl atacak işler nasıl yürüyecek filan diye
Bugün haberlerde okudum sen geldin aklıma Van’da vaka sayısı 2 kat arttı diye açıklama yapmışlarGeçmiş olsun bulaşmamıştır inşallah benim eşimin de oda arkadaşı pozitif ama test falan yaptırmadılar ateşi olan kendini kötü hisseden varsa yaptırsın demiş komutanları canımız sıkkın bizimde Vanda test bile yapmıyorlarmış hastaneler gitsek yapmazlar dedi eşim aramışlar şikayetiniz ciddi olursa gelin demişler
Bilmiyorum çok korkuyorumcanım eşin evde karantinada olur değil mi
Korkma canımBilmiyorum çok korkuyorum
sağlık olsun da canım varsın gitmeyinEsnek çalışmaya geçmişler iş yerinde de karantina şeklinde çalışacaklarmış kızlar. Bir arkadaş daha teste gitmiş aynı arabada gidip geldikleri için sabaha belli olacak onunki eğer pozitif çıkarsa bizde teste gideceğiz . İzne de bu hafta gitmiyoruz
Sağlık olsun inş çıkmaz virüs haftaya gidersinizEsnek çalışmaya geçmişler iş yerinde de karantina şeklinde çalışacaklarmış kızlar. Bir arkadaş daha teste gitmiş aynı arabada gidip geldikleri için sabaha belli olacak onunki eğer pozitif çıkarsa bizde teste gideceğiz . İzne de bu hafta gitmiyoruz
Sağlık olsun canım sıkma canınıEsnek çalışmaya geçmişler iş yerinde de karantina şeklinde çalışacaklarmış kızlar. Bir arkadaş daha teste gitmiş aynı arabada gidip geldikleri için sabaha belli olacak onunki eğer pozitif çıkarsa bizde teste gideceğiz . İzne de bu hafta gitmiyoruz
Ay izin önemli filan değil inş belirti vermeyizSağlık olsun inş çıkmaz virüs haftaya gidersiniz
sağlık olsun da canım varsın gitmeyin
Aynen kızlar bakalım hayırlısıSağlık olsun canım sıkma canını
değilsiniz bence inşallahAynen kızlar bakalım hayırlısı
Herkesin test vermesine karar vermişlerdeğilsiniz bence inşallah
İnş bir şey çıkmaz canımAynen kızlar bakalım hayırlısı
Ankarada Kızılay nasılsa Vanda da cumhuriyet caddesi var hiç farkı yok inan çok kalabalık sağlık bakanı gelmiş vekillerden gelen olmuş galiba o yüzden sürekli maske temizlik mesafeyr dikkat çeken açıklama yapıldı yarın yapacaklar mı bakalımBugün haberlerde okudum sen geldin aklıma Van’da vaka sayısı 2 kat arttı diye açıklama yapmışlar
versinler yoktur inşallah içiniz rahat ederHerkesin test vermesine karar vermişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?