Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Test vermişler galiba toplantı yapıyorlarmış maaşlar ne olacak nasıl atacak işler nasıl yürüyecek filan diye
Geçmiş olsun bulaşmamıştır inşallah benim eşimin de oda arkadaşı pozitif ama test falan yaptırmadılar ateşi olan kendini kötü hisseden varsa yaptırsın demiş komutanları canımız sıkkın bizimde Vanda test bile yapmıyorlarmış hastaneler gitsek yapmazlar dedi eşim aramışlar şikayetiniz ciddi olursa gelin demişler

Diyecek birşey bulamıyorum artık çok üzgünüm

Bugün haberlerde okudum sen geldin aklıma Van’da vaka sayısı 2 kat arttı diye açıklama yapmışlar

Kızlar belirti olmayınca test yapılmıyor vermemişler test . Birkaç gün bakacağız belirti sonra belirti yoksa tugay komutanı izne çıksınlar demiş . Çünkü hem siperlik hem maske ile mesafe koruyarak çalışıyorlarmış

Esnek çalışmaya geçmişler iş yerinde de karantina şeklinde çalışacaklarmış kızlar. Bir arkadaş daha teste gitmiş aynı arabada gidip geldikleri için sabaha belli olacak onunki eğer pozitif çıkarsa bizde teste gideceğiz . İzne de bu hafta gitmiyoruz

sağlık olsun da canım varsın gitmeyin

Sağlık olsun inş çıkmaz virüs haftaya gidersiniz

Sağlık olsun canım sıkma canını

Bugün haberlerde okudum sen geldin aklıma Van’da vaka sayısı 2 kat arttı diye açıklama yapmışlar
Ankarada Kızılay nasılsa Vanda da cumhuriyet caddesi var hiç farkı yok inan çok kalabalık sağlık bakanı gelmiş vekillerden gelen olmuş galiba o yüzden sürekli maske temizlik mesafeyr dikkat çeken açıklama yapıldı yarın yapacaklar mı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…