- 11 Mart 2013
- 33.719
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.110
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #76.461
Artık çok ciddi ihmal var bence ucu kaçmışAnkarada Kızılay nasılsa Vanda da cumhuriyet caddesi var hiç farkı yok inan çok kalabalık sağlık bakanı gelmiş vekillerden gelen olmuş galiba o yüzden sürekli maske temizlik mesafeyr dikkat çeken açıklama yapıldı yarın yapacaklar mı bakalım
Çok iyi olmuş en azından bulaştıysa ona göre önlemini alırsınız ilacı takviyesi bol su içersiniz inşallah yoktur sizde. Kuzenim pozitif çıkmış bebeği var 4 aylık onda eşinde yok çok şükür bebeğe geçmez kolay kolay emzirmeye devam et maskeyle eldiven tak demiş doktorHerkesin test vermesine karar vermişler
Ben siperlik eldiven kullandıklarını bilmiyordum yeni öğrendim biraz rahatladım açıkçası bizde bir belirti yokversinler yoktur inşallah içiniz rahat eder
Ya valla çok zorÇok iyi olmuş en azından bulaştıysa ona göre önlemini alırsınız ilacı takviyesi bol su içersiniz inşallah yoktur sizde. Kuzenim pozitif çıkmış bebeği var 4 aylık onda eşinde yok çok şükür bebeğe geçmez kolay kolay emzirmeye devam et maskeyle eldiven tak demiş doktor
aynı evdeyken bile bazen bulaşmamış olabiliyoBen siperlik eldiven kullandıklarını bilmiyordum yeni öğrendim biraz rahatladım açıkçası bizde bir belirti yok
İnş şekerimİnş bir şey çıkmaz canım
İhmalde var ama insanımızda rahat çantamda dezenfektanla geziyorum mecburen eksik almaya dışarı çıkıyorum durmadan sıkıyorum evde 2 çocuğum var ufaklığımın bagısıklığı düşük herşeyi yemez az yer Allah korusun ondan çok korkuyorum. Dışarıda çoluk çocuk geziyorlar çocuklarda maske yok çok üzülüyorumArtık çok ciddi ihmal var bence ucu kaçmış
Cok üzgünüm Tuğçe...Herkes maske takiyorsa koruma ihtimali yüksek. Sen simdiden moralini bozma.Kızlar belirti olmayınca test yapılmıyor vermemişler test . Birkaç gün bakacağız belirti sonra belirti yoksa tugay komutanı izne çıksınlar demiş . Çünkü hem siperlik hem maske ile mesafe koruyarak çalışıyorlarmış
Haydaaaa!Kızlar gitmiyoruz şubeden arkadaşın testi pozitif çıktı az önce . Bizde pozitifizdir
Aynen... yakın bir arkadaşımın eşi pozitifti kendini evde izole etti arkadasima ve çocuğa bulaşmadi.aynı evdeyken bile bazen bulaşmamış olabiliyo
Evet yA bağışıklık sistemi ile alakalıymış. Tugayın doktoru konuşmuş bizimkilerle anlatmışaynı evdeyken bile bazen bulaşmamış olabiliyo
Ay bence değilizHaydaaaa!
Bak Tuğçe, baştan anlaşalım.
Olası bir pozitiflikte süngüyü düşürmek yok!
Morali yüksek tutacaksın.
Gelip geçecek.
varsada ayakta atlatsın inşallah herkes içim karardı iyice yaAynen... yakın bir arkadaşımın eşi pozitifti kendini evde izole etti arkadasima ve çocuğa bulaşmadi.
Insallah test negatif gelir ona da gerek kalmaz.
eşin nerde şimdi canim test mi yapiyolarEvet yA bağışıklık sistemi ile alakalıymış. Tugayın doktoru konuşmuş bizimkilerle anlatmış
Aynen devlet hastanesindeler.eşin nerde şimdi canim test mi yapiyolar
Geçmiş olsun Tuğçe, umarım testler temiz çıkar..Evet yA bağışıklık sistemi ile alakalıymış. Tugayın doktoru konuşmuş bizimkilerle anlatmış
inş canımGeçmiş olsun Tuğçe, umarım testler temiz çıkar..
Bereketli olsun çoğalarak artsın canımMerhaba kizlar kucuk bir sehirdw yasiyorum. Bugun ceyek altin aldim 790 lira. Nasiose maasta 2 tane daha alicam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?