Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Artık çok ciddi ihmal var bence ucu kaçmış

Herkesin test vermesine karar vermişler
Çok iyi olmuş en azından bulaştıysa ona göre önlemini alırsınız ilacı takviyesi bol su içersiniz inşallah yoktur sizde. Kuzenim pozitif çıkmış bebeği var 4 aylık onda eşinde yok çok şükür bebeğe geçmez kolay kolay emzirmeye devam et maskeyle eldiven tak demiş doktor

Ya valla çok zor Allah yardımcısı olsun

Artık çok ciddi ihmal var bence ucu kaçmış
İhmalde var ama insanımızda rahat çantamda dezenfektanla geziyorum mecburen eksik almaya dışarı çıkıyorum durmadan sıkıyorum evde 2 çocuğum var ufaklığımın bagısıklığı düşük herşeyi yemez az yer Allah korusun ondan çok korkuyorum. Dışarıda çoluk çocuk geziyorlar çocuklarda maske yok çok üzülüyorum

Cok üzgünüm Tuğçe...Herkes maske takiyorsa koruma ihtimali yüksek. Sen simdiden moralini bozma.

Bi de her ihtimale karşı eşin evde de kendini izole etsin bence. Ortak alanlarda maske takın mesela

Inanamiyorum birinci dereceden temaslı birine nasıl test yapmazlar akıl alır gibi değil.

Hasta olanlara acip sifalar diliyorum arkadaslar insaallah bir an once iyilesirler. Biz de cok dikkat etmemize ragmen artik korkuyorum cok yaklasmis.gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…