Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Hiç birşey anlamadım valla eşim konuşuruz anlatırım dedi kapattı . Bi kararı zor verdiler

Kızlar eşim geldi şimdi burundan ve boğazdan örnek almışlar burundan alırken çok zormuş şubeden bir arkadaş boğazım biraz rahatsız demiş yanlız sigarayı değiştirdim ondan mı filan diyince herkesten örnek almaya karar verilmiş. İş yerinden sevk ile devlet hastanesine gidiliyormuş

Esinle ayni fikirdeyim bastan sona ayni derecede acaip bir aci
Insallah negatif cikacak korkma

Aaa öyle mi iyi bari. Umarım birşey çıkmaz kimsede kendim için düşünmüyorum hem bebeğim için hemde bir arkadaşın eşinin kronik rahatsızlığı var devlet kadını izne ayırdı evdeydi hiç çıkmıyordu cidden . Eğer ona da bulaşırsa diye aklıma geldi açıkçası . Birde eğer eşim pozitif olursa bende teste gideceğim değil mi

Merhaba canım, inşallah bir şey çıkmaz korkma şimdiden. Bizim de geçen hafta 3 hastamız pozitif çıktı izne ayrılmıştım ama ikisi ile temasliydim. Hiçbir şey olmadı çünkü maske gerçekten koruyor. Zaten burun ve ağıza eli kirli bile olsa dokunulmadigi için taşıma imkanı yok gibi ,tek sorun yemeği birlikte mi yemişler ya da aynı yerden çay alıyorlar mı? Ortak kullanılan şeker tabağı çay kaşığı çaydanlık sapı biz bunlara da dikkat ediyoruz.

PoZitiflerle temaslılara test yapılmıyor sadece karantina veriyorlar onda da süre 14 günden 10 güne mi ne indi galiba. Eger ciddi belirtiler varsa düşmeyen yüksek ateş öksürük nefes alamama gibi onlara yapılıyor. Ayrıca burundan aldıkları sürüntüyü ne kadar iyi alırlarsa testin anlamlı çıkma oranı o kadar artar.

Tabii, eşinizde çıkması durumunda size de test yaparlar, ola ki belirti yok diye yapmaya yanaşmazlarsa ishal, bel ağrısı, baş ağrısı gibi belirtileriniz olduğunu söyleyebilirsiniz, etik değil ama insanı buna mecbur ediyorlar. Bende tat ve koku kaybı, ishal, halsizlik vardı yapmak istememişlerdi ama iki gün önce Lgs de görevli olduğum için yaptılar bulaştırmış olabilirim diye düşünerek. Testim negatif çıkmıştı bu arada, ama ben yine de tat ve koku gelene kadar kendimi karantinaya almıştım.

Aaaa neden tat alma vs duyularınız kaybolmuştu acaba ya

Aaaa neden tat alma vs duyularınız kaybolmuştu acaba ya
Bilemiyorum basit bir soğuk algınlığı olabilir dediler, psikolojik olabilir dediler 5 aydan sonra sınav görevine çok gergin gitmiştim istemeye istemeye... Bir ihtimal de virüs hafif temas etmiş vücudunda yaşayamamış olabilir o yüzden negatif çıkmış olabilir dediler. Ben de böyle olduğuna inanmak istiyorum. 7. gün geldi tat ve koku duygum. Aile hekimi negatif olmama rağmen her gün arayarak belirtileri takip etti. İçim rahatladı test yaptırınca, öyle bir acı sızı duymuyorsunuz kulak çöpünün kulakta bıraktığı histen biraz daha fazla sadece:) Keşke bazı özel şirketler gibi sık sık test yapsalar çalışanlara...

Umarım negatif gelir

Açıkçası ben test konusunda ihmal olmaya başladığını düşünüyorum. Oda şundan kaynaklı gibi çok fazla sayıda hasta olduğu için yetişilemiyor diye düşünüyorum. Mesela pozitiften negatife dönüştüğünün kontrol edilmesi lazım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…