- Konu Sahibi pure hazel
-
- #76.981
Ahahhahhh herkesi kendim gibi sanıyorum adanalı
Yok kız bol baharat koyarsan güzel lezzetli oluryani ben yapiyim desem saman gibi bişi olur sizinkinin yanında
Belirti var mıManyak gibi valiz yaptım yine eğer test pozitifse birde ağlaya ağlaya boşaltırım
Yok ama bu sistem saçma sapan işliyor . Şubenin hepsinin karantinada olması lazımdı şuan mesela neden değiliz ? Demek istiyorumBelirti var mı
yok ya yumsatamam ki ben onu mesela diri kalırYok kız bol baharat koyarsan güzel lezzetli olur
Kız niye yumuşamasın domates koyacaksın robottan geçireceksin yumuşuyorrrrryok ya yumsatamam ki ben onu mesela diri kalır
Benim kız karyolada benimle yatıyor. Yoksa elli kez uyanıp feryat figan ağlıyor.Ay benim bu oğlan son günlerde uyku konusunda sapıttı iyice ya
gündüz uyumuyor, akşam uyutuyorum bir saat falan yatakta uyuyor sonra uyanıp salona geliyor koltuğa yatıp uyumaya devam ediyorhiç istifini bozmuyo ama gelip koltuğa çıkıp uyuyor direk
şimdi gene geldi yattı uyudu hemen.
alışkanlığa dönmeden önünü kesmem lazım. Götürüp yatağına yatırayım en iyisi
Biz şuan klima oturma odasına diye orada yatıyoruz . Bebeğe klimanın denk gelmediği yere yatak yaptım yastıklardan yerde . Öyle dönüyor ki yastıktan aşağı düşüyor kaldırıyoruz geri aynıBenim kız karyolada benimle yatıyor. Yoksa elli kez uyanıp feryat figan ağlıyor.
Eşim oğlanın odasında yatıyor. Geceleri kontrol ediyor geliyor yanımıza.
Dün gece seslendi bana bı uyandım ki bebiş yatağın ucuna gitmiş. Bı dönse düşecekverilmiş sadakamiz varmış diyorum.
Öyle olursa kimse kalmaz birliklerde canım büyük ihtimalle onun için sadece belirtileri olanı tahlil için gönderiyorlar bizim burda bekar olanları evlerine göndermiyorlar geçen haftadan beri misafirhanede kalıyorlar dışarıda evi var ve gitmesi yasak dışarıdan virüs getirmesin diye önlem alınmış neyse söylenecek çok söz var bize kalsın onlar dışarı çıkamasın izin isteyenlere verilmesin başka işler devam etsin vicdan lazım birazda yöneticilereYok ama bu sistem saçma sapan işliyor . Şubenin hepsinin karantinada olması lazımdı şuan mesela neden değiliz ? Demek istiyorum
Susuyorum sen anlaÖyle olursa kimse kalmaz birliklerde canım büyük ihtimalle onun için sadece belirtileri olanı tahlil için gönderiyorlar bizim burda bekar olanları evlerine gönderiyorlar geçen haftadan beri misafirhanede kalıyorlar dışarıda evi var ve gitmesi yasak dışarıdan virüs getirmesin diye önlem alınmış neyse söylenecek çok söz var bize kalsın onlar dışarı çıkamasın izin isteyenlere verilmesin başka işler devam etsin vijdan lazım birazda yöneticilere
Benim annemde aynı şeyi söyledi bedenim yorgun halim yok gibi ama agrıyan yerimde yok diyor Rabbim uzak etsin bidaha o illeti bulaşmasın kimseyeŞu birbirleri ile olay yarıştıranlardan nefret ediyorum varya . Bugün cankuş ile alyanın yazdıklarını okudum hastalık gittikten sonra üzerlerinde yorgunluk kalması olayını çok üzüldüm hatta esila ile bunu konuştuk gündüz . Neyse az önce arkadaş grubunda eşimin test verdiğini konuşuyoruz . Dedim ki inş hasta olmayız hastalık gidince böyle yorgunluk bitkinlik kalabiliyormuş diyorum . Arkadaş diyor ki görümcem 4 paket sigara içiyor 10 gün covidten hastahanede yattı şimdi at gibiya o öyle olabilir ama belki biz öyle olmayacağız neyin karşılaştırması bu ? Artık bazılarından nefret ediyorum
canım Aman dikkat .Benim kız karyolada benimle yatıyor. Yoksa elli kez uyanıp feryat figan ağlıyor.
Eşim oğlanın odasında yatıyor. Geceleri kontrol ediyor geliyor yanımıza.
Dün gece seslendi bana bı uyandım ki bebiş yatağın ucuna gitmiş. Bı dönse düşecekverilmiş sadakamiz varmış diyorum.
Geçmiş olsun canımIyi akşamlar kızlar (size) bize daha öğlen.
Eşim işe gitmeden evi süpürdü, yerleri sildi. Ben de toz aldım banyo temizledim.
Kizimin sonbahar/kış kreasyonu yıkandıkuruyor onlari utuleyecegim.
Havalar birden soğudu saçma bir mevsim geçişi oldu. Kızım usuttu galiba nezle olmuş, burnu akıyor, surekli hapsuruyor. Ona tavuklu tahıllı sebze çorbası yaptım. Soğan sarımsak da koyuyorum sifa olsun
Bize dünden kremalı mantarlı makarna kaldi yanına buyuk bir salata yapacağım.
Valla virüsü normalleştirmeye çalışan insan işte böyle konuşuyor olayı yaşayan bambaşka . Bazen diyorum ki böyleleri bi yaşasın da dünya kaç bucak görsünBenim annemde aynı şeyi söyledi bedenim yorgun halim yok gibi ama agrıyan yerimde yok diyor Rabbim uzak etsin bidaha o illeti bulaşmasın kimseye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?