Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Benim kız karyolada benimle yatıyor. Yoksa elli kez uyanıp feryat figan ağlıyor.
Eşim oğlanın odasında yatıyor. Geceleri kontrol ediyor geliyor yanımıza.
Dün gece seslendi bana bı uyandım ki bebiş yatağın ucuna gitmiş. Bı dönse düşecek verilmiş sadakamiz varmış diyorum.

Şu birbirleri ile olay yarıştıranlardan nefret ediyorum varya . Bugün cankuş ile alyanın yazdıklarını okudum hastalık gittikten sonra üzerlerinde yorgunluk kalması olayını çok üzüldüm hatta esila ile bunu konuştuk gündüz . Neyse az önce arkadaş grubunda eşimin test verdiğini konuşuyoruz . Dedim ki inş hasta olmayız hastalık gidince böyle yorgunluk bitkinlik kalabiliyormuş diyorum . Arkadaş diyor ki görümcem 4 paket sigara içiyor 10 gün covidten hastahanede yattı şimdi at gibi ya o öyle olabilir ama belki biz öyle olmayacağız neyin karşılaştırması bu ? Artık bazılarından nefret ediyorum

Biz şuan klima oturma odasına diye orada yatıyoruz . Bebeğe klimanın denk gelmediği yere yatak yaptım yastıklardan yerde . Öyle dönüyor ki yastıktan aşağı düşüyor kaldırıyoruz geri aynı

Yok ama bu sistem saçma sapan işliyor . Şubenin hepsinin karantinada olması lazımdı şuan mesela neden değiliz ? Demek istiyorum
Öyle olursa kimse kalmaz birliklerde canım büyük ihtimalle onun için sadece belirtileri olanı tahlil için gönderiyorlar bizim burda bekar olanları evlerine göndermiyorlar geçen haftadan beri misafirhanede kalıyorlar dışarıda evi var ve gitmesi yasak dışarıdan virüs getirmesin diye önlem alınmış neyse söylenecek çok söz var bize kalsın onlar dışarı çıkamasın izin isteyenlere verilmesin başka işler devam etsin vicdan lazım birazda yöneticilere

Susuyorum sen anla

Benim annemde aynı şeyi söyledi bedenim yorgun halim yok gibi ama agrıyan yerimde yok diyor Rabbim uzak etsin bidaha o illeti bulaşmasın kimseye

Ca
canım Aman dikkat .
Bizimki uyanır uyanmaz hemen emekliyor hiç yatağa almıyorum o yüzden.

Geçmiş olsun canım

Benim annemde aynı şeyi söyledi bedenim yorgun halim yok gibi ama agrıyan yerimde yok diyor Rabbim uzak etsin bidaha o illeti bulaşmasın kimseye
Valla virüsü normalleştirmeye çalışan insan işte böyle konuşuyor olayı yaşayan bambaşka . Bazen diyorum ki böyleleri bi yaşasın da dünya kaç bucak görsün

Eşim yiğenlerine 100 er TL harçlık verecekmiş 400 TL oraya gider 700 TL benzin harcarız . 500 TL ıvır zıvır bütçesi yaptım . 950 TL kira 1060 telefon kredisi . 2000 TL kaskoya bütçe ayırdım kaç çıkar bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…