- Konu Sahibi pure hazel
-
- #77.001
Benim kız karyolada benimle yatıyor. Yoksa elli kez uyanıp feryat figan ağlıyor.
Eşim oğlanın odasında yatıyor. Geceleri kontrol ediyor geliyor yanımıza.
Dün gece seslendi bana bı uyandım ki bebiş yatağın ucuna gitmiş. Bı dönse düşecekverilmiş sadakamiz varmış diyorum.
Zeyno valizi bebeğin Odasında yaptım sabah odaya gittik kahkaha attı görünce artık ne düşündüyseGünaydın kızlar
Borç dağıtma günü geldi hayırlı olsun
Tuce o valiz boşalmaz inşallah
Okyonus gözün aydın
Görünüşte at gibi olabilir dışardan belki bizde başkalarına öyle görünüyoruz ama bedenen nasıl olduğumuzu sadece biz biliyoruz.Ruhumuzu hiç söylemiyorum bile.Kv ve görümcelerle görüntü konuştuk yüzümde hala sivilce tarzı yaralar benim ergenlikte bile sivilcem yoktu.Diyorlarki yüzün kötü olmuş göz altların çökmüş hemen sana takviye yapmak lazım.Kv nin vucudunda alerji gibi kızlarıklar var hala geçmedi.esimin nefes sorunu devam ediyor(astım hastasi zaten ilaç kullanıyordu 8 yaşından beri)Şu birbirleri ile olay yarıştıranlardan nefret ediyorum varya . Bugün cankuş ile alyanın yazdıklarını okudum hastalık gittikten sonra üzerlerinde yorgunluk kalması olayını çok üzüldüm hatta esila ile bunu konuştuk gündüz . Neyse az önce arkadaş grubunda eşimin test verdiğini konuşuyoruz . Dedim ki inş hasta olmayız hastalık gidince böyle yorgunluk bitkinlik kalabiliyormuş diyorum . Arkadaş diyor ki görümcem 4 paket sigara içiyor 10 gün covidten hastahanede yattı şimdi at gibiya o öyle olabilir ama belki biz öyle olmayacağız neyin karşılaştırması bu ? Artık bazılarından nefret ediyorum
Bizim doktorumuz önermiyor. Bizim için tabi. Kontroldeler sürekli. Şimdilik gerek yok diyor. Düzenli balık tüketiyor musunuz?Kızlar balık yağına ne zaman başladınız bebekler için. Doktorlarinizin tavsiyesi ne bu yönde.
Ayy hemşehri miyiz? Gel bi kanım kaynadı :)Bizde çiğ köfte kim yapacak o kültür yokkiTrakya’da zor valla
Eşim yiğenlerine 100 er TL harçlık verecekmiş 400 TL oraya gider 700 TL benzin harcarız . 500 TL ıvır zıvır bütçesi yaptım . 950 TL kira 1060 telefon kredisi . 2000 TL kaskoya bütçe ayırdım kaç çıkar bilmiyorum
Görünüşte at gibi olabilir dışardan belki bizde başkalarına öyle görünüyoruz ama bedenen nasıl olduğumuzu sadece biz biliyoruz.Ruhumuzu hiç söylemiyorum bile.Kv ve görümcelerle görüntü konuştuk yüzümde hala sivilce tarzı yaralar benim ergenlikte bile sivilcem yoktu.Diyorlarki yüzün kötü olmuş göz altların çökmüş hemen sana takviye yapmak lazım.Kv nin vucudunda alerji gibi kızlarıklar var hala geçmedi.esimin nefes sorunu devam ediyor(astım hastasi zaten ilaç kullanıyordu 8 yaşından beri)
Evet dışardan bakıldığında belki komşularımız arkadaşlarımız da bizi çok iyi görüyordur çünkü onlara gülümseyip birşey olmamış gibi davranıyoruz.
Kısacası yaşayan biliyor.Ve bu hastalık tip tarihinde bir ilk yurt ici yurt dışı da dahil hiç bir doktor prof.tam olarak ne semptomlarını,nede bıraktığı hasarı bilmiyor onlarda yaşayarak görerek öğreniyorlar şu anda.Herkes zaten farklı yaşıyor tam standandarti yok.
Bikac sene sonra bu hastalığın vücudumuzda bıraktığı hasarın rahatsizlikalarini yaşamayacagimizinda garantisi yok.
O görümcesi at gibi olan arkadaşa selam olsun inşallah başına gelmez.
Amin inşallah çok teşekkür ederimAllah yardımcınız olsun cankuş. Tez elden silsin atsın inşallah tüm sıkıntıları.
Armut süper o konuda.Bu arada bebeğe hergun 30 cc meyve suyu veriyorum 10 gündür düzenli olarak Elma,armut,nektarı,şeftali sıktım verdim maşallah bayılıyor.Sindirim sorununada iyi geldi 2-3 günde bir kaka yapıyordu şimdi düzenli olarak yapıyor çok şükür
boza haftada bir yemeye çalışıyoruz balıği.
Oğlan biraz alıştı çupra yiyor sadece fırında. Ona takviye balık yağı veriyorum. Küçükken severdi yerdi. Kızım da tadımlık yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?