Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Biz de çok atlattık öyle kazalar. Benim koltukların büyük minderleri var benimle yatarken ben onları yere koymuştum yatağın etrafına. Düşse bile büyük mindere düşüyordu. birkaç kez düştü ben uykudayken çok şükür birşey olmadı .

şimdi öğrendi tabi artık temkinli yatıyor

Günaydın kızlar
Borç dağıtma günü geldi hayırlı olsun
Tuce o valiz boşalmaz inşallah
Okyonus gözün aydın
Zeyno valizi bebeğin Odasında yaptım sabah odaya gittik kahkaha attı görünce artık ne düşündüyse iç sesini duysak bi

Görünüşte at gibi olabilir dışardan belki bizde başkalarına öyle görünüyoruz ama bedenen nasıl olduğumuzu sadece biz biliyoruz.Ruhumuzu hiç söylemiyorum bile.Kv ve görümcelerle görüntü konuştuk yüzümde hala sivilce tarzı yaralar benim ergenlikte bile sivilcem yoktu.Diyorlarki yüzün kötü olmuş göz altların çökmüş hemen sana takviye yapmak lazım.Kv nin vucudunda alerji gibi kızlarıklar var hala geçmedi.esimin nefes sorunu devam ediyor(astım hastasi zaten ilaç kullanıyordu 8 yaşından beri)
Evet dışardan bakıldığında belki komşularımız arkadaşlarımız da bizi çok iyi görüyordur çünkü onlara gülümseyip birşey olmamış gibi davranıyoruz.
Kısacası yaşayan biliyor.Ve bu hastalık tip tarihinde bir ilk yurt ici yurt dışı da dahil hiç bir doktor prof.tam olarak ne semptomlarını,nede bıraktığı hasarı bilmiyor onlarda yaşayarak görerek öğreniyorlar şu anda.Herkes zaten farklı yaşıyor tam standandarti yok.
Bikac sene sonra bu hastalığın vücudumuzda bıraktığı hasarın rahatsizlikalarini yaşamayacagimizinda garantisi yok.
O görümcesi at gibi olan arkadaşa selam olsun inşallah başına gelmez.

Kızlar balık yağına ne zaman başladınız bebekler için. Doktorlarinizin tavsiyesi ne bu yönde.
Bizim doktorumuz önermiyor. Bizim için tabi. Kontroldeler sürekli. Şimdilik gerek yok diyor. Düzenli balık tüketiyor musunuz?

Bizde çiğ köfte kim yapacak o kültür yokkiTrakya’da zor valla
Ayy hemşehri miyiz? Gel bi kanım kaynadı :)

Off bizim de bu ay sigorta gelecek ay kasko var.

Allah yardımcınız olsun cankuş. Tez elden silsin atsın inşallah tüm sıkıntıları.

Günaydın.
Maaş yattı.
Hemen 1000 tl birikim hesabına attım. Bu ara altın biriktirmekten ise eşimle birlikte kredi hesabımızda birikim yapıyoruz. 10 yıllık çekmiştik inşallah daha erken bitiririz. Niyetimiz bu. Sıkıntı olursa oradan çekeriz dedik.
Kredi kartımı ödeyeceğim. 3000 küsür ancak tüm faturalar içerisinde.
Bu ay arabanın sigortası var. 1000 tl civarı tutacak. Bizim şu kırtasiye yardımı gelse birazını oradan karşılarım. Ders anlatmak için grafik tablete ihtiyacım var yine kırtasiye ödeneğini bekliyorum onun için.
Dün sıfır harcama. Ancak bugün kıza mama almam gerek. Bize de vitamin.
Mutfağa halı seçmeliyim. Kardeşim alacak ev hediyesi ancak dışarı çıkmadığım için alamadım. İnternetten seçeceğim artık.
Birazdan canlı dersim var. Kızları kayınvalideye bıraktım. Geldim evi toparladım. Çamaşır suyu ile sileceğim yerler vardı cocuklar evde değilken onu yaptım. Robot süpürgeyi saldım ortaya ben de bilgisayar başına geçtim. Önce ödemeler, sonra alışveriş sonra da ders.

Herkese günaydın inşallah güzel bir gün olsun,maaş alanların maaşı bereketli olsun.
Bugün bebegin 4 aylık aşısı varasi olunca 3 gün huzursuz oluyor bizede küsüyor ve çok ağlıyor. asimizin tarihini 5 gun gecirdik toparlanalim diye.Birazda burnu tıkalı gibi sürekli açıyorum ama.Aile hekiminden rica edeceğim muayene etmesini tabi asm kalabalık değilse.
14 gün sonra 5 aylık olacağız inşallah Ozaman kendi doktorunda rutin kontrolü var ek gıda vitamin takviyesi v.s herşeyi soracağım.

Harcamalara gelecek olursak 3 gündür harcama yok
Bugün markete uğrayabiliriz belki birkaç eksik var onları hallederiz.

Armut süper o konuda.
Sabah Armutlu muhallebi yedirdim kızıma bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…