Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kredimi yatırdım.Kredi kartımı yatırdım 84tl harçlık kaldı.Eşimde diğer krediyi aidatı ve ona ait olan kredi kartlarını ödeyecek kalan parasından bana biraz harçlık atacak halı yıkatacağım bide kapıda sorun var onu hallettirecegım.Bu ay ucu ucuna yetiyor.Tasınma için eşime yatan parayı kullanacağız ama kira emlakçı depozito ve abonelikler için birikimden bozacağız taşınmaya yaklaşık 13bin gider dedi eşim.Hayırlısı ile bir kursak düzenimizi.

Canım yaşamayan bilmiyor hastalığı küçümseyen Allah korur diye gezen yakın akrabamız var hatta anneme yatılı geldiler bir günlüğüne.annem maskeyi hiç çıkarmamış çok korkmuşsun sen galiba demişler. İnsanlar kendi işlerine geldiği gibi anlıyor birbirlerini. Önemseseler annemdeki yorgunluğu görürler gözlerinin iç tarafı mor kaldı. Sen sivilce deyince hatırladım. Allah kimseye yaşatmasın.

bu arada kızlar gittim dayanamadım kan verdim negatif çıktı. Gebe değilim benim bi hormon düşük onu belli dönem alıyorum o yüzden kan verip öğreniyoruz her ay. Koronalı günlerde gebelik planlıyorum diye kızanlarınız olabilir ama benim biraz durum ciddi. Erteleyemiyorum. Buraya yazmadım belki ama eşim işsiz olsa da biz tüp de denedik aşılama da denedik. Sonra bir dr değiştirdik o da hormon ilacı veriyor böyle kanda bakıyor. Kanımda pıhtılaşma var bebek gelişemiyor düşüyor. Eşim de gebe olduğumu hissetmiş bu sefer.ilk evrede bir şey oluyor ve devamı gelmiyor.Öncekilerin de dediği bir şey var. Pıhtılaşmadan olduğunun kesin kanıtı yok. Tıpta açıklanamayan küçük bir yüzdelik kısım var sen o kısımdasın demişti dr dan biri.(ilahi kısım bence)

Kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yok kafana takma en kısa zamanda inş sağlıklı bebişin olur dualarım seninleYeniyse kanda çıkmamış olabilir benim arkadasımın kanda çok zor yükselmişti.Hakkında hayırlısı olsun.Allah kimseyi evlat yolunda aratmasınHer yolu deniyorsun dene nereden geleceği belli olmaz

Bereketli olsun kızlar paralarınız
Esim cıktı birkaç ödeme vardı
Yumurta cocukbezi ve sut istedim
Perşembe beraber çıkarız toplu bir alışveriş yaparız
A101 e çamaşır kurutmaligi geliyor bakacağım guzelse alırım alan varsa yorum bekliyorum
Gece apartmana kopek girmiş onların sesine uyandık adam bogazliyorlar sandık
Kapımın önüne de pislemiş

Yönetime indim neden kapılar acık neden köpekleri gondermiyorsunuz dedim belediyeyi arayacağım çocukları rahat çıkaramıyoruz ve yürüyüş yapamıyorum tek başıma
Kopek düşmanı değilim yanlış anlaşılmasın ama site içinde olmuyor

Ben birşey demiyorum artık çok sinirleniyorum cidden bak o gruptan da çıkacağım Fırsat kolluyorum

az önce 5 köpekten kaçıp geldim

Zeyno yasadigini anliyorum fakat o kopekler icin sanslilarsa yapilacak tek sey kisirlastirma ve 15 gun icerisinde ayni yere birakmak olur
Cogu ölür uyutma veya operasyon sirasinda enfeksiyondan
Eger kupelilerse ztn direk olume gonderirsin Belediyeyi arayip aldirmak demenin anlami o
Burada bir belediye anesteziyle toplayip canli canli gommus bir kac hafta gorevden alindilar simdi iade edilmisler

Kadın canlı derste telefonla konuşmak için odasında kapısı kapalı derse katılan çocuğunun yanına geldi ya. Ne insanlar var Allahım.
Ben WhatsApp grubu kurdum öğrencilerle.
Ödev, çalışma kağıdı, test vs paylaşıyorum.
Öğrencilerin sorularını yanıtlıyorum.
Geçen gün bir baktım bir tane veli öğrencilerle tartışıyor

Canlı dersim var bugün.
Yemek yedik etrafı toparladım.
Makinalar çalıştı.
Biraz kıyafet ayıkladım bugün.
Çekmece düzenledim.
Eksik fazla ne var ne yok diye bakmak istedim.
eksik yok şükür de fazlalık çok ne yapacağım bu kadar çamaşırla bilmiyorum. gelecek yıl tayin de var.

Çiğ köftemi almaya gitmiştin
kiz markete gittim bi tane beni tanıyan köpek beni görünce koşup geldi yanında ki diğer köpekler ( tam 4 tane) bi olay var sandılar hepsi peşimden koşup geldi aklim çıktı başka bi apartmana girdim hemen sonra eve geldim asansörde kaldım olaylar olaylar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…