- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #77.021
Canım yaşamayan bilmiyor hastalığı küçümseyen Allah korur diye gezen yakın akrabamız var hatta anneme yatılı geldiler bir günlüğüne.annem maskeyi hiç çıkarmamış çok korkmuşsun sen galiba demişler. İnsanlar kendi işlerine geldiği gibi anlıyor birbirlerini. Önemseseler annemdeki yorgunluğu görürler gözlerinin iç tarafı mor kaldı. Sen sivilce deyince hatırladım. Allah kimseye yaşatmasın.Görünüşte at gibi olabilir dışardan belki bizde başkalarına öyle görünüyoruz ama bedenen nasıl olduğumuzu sadece biz biliyoruz.Ruhumuzu hiç söylemiyorum bile.Kv ve görümcelerle görüntü konuştuk yüzümde hala sivilce tarzı yaralar benim ergenlikte bile sivilcem yoktu.Diyorlarki yüzün kötü olmuş göz altların çökmüş hemen sana takviye yapmak lazım.Kv nin vucudunda alerji gibi kızlarıklar var hala geçmedi.esimin nefes sorunu devam ediyor(astım hastasi zaten ilaç kullanıyordu 8 yaşından beri)
Evet dışardan bakıldığında belki komşularımız arkadaşlarımız da bizi çok iyi görüyordur çünkü onlara gülümseyip birşey olmamış gibi davranıyoruz.
Kısacası yaşayan biliyor.Ve bu hastalık tip tarihinde bir ilk yurt ici yurt dışı da dahil hiç bir doktor prof.tam olarak ne semptomlarını,nede bıraktığı hasarı bilmiyor onlarda yaşayarak görerek öğreniyorlar şu anda.Herkes zaten farklı yaşıyor tam standandarti yok.
Bikac sene sonra bu hastalığın vücudumuzda bıraktığı hasarın rahatsizlikalarini yaşamayacagimizinda garantisi yok.
O görümcesi at gibi olan arkadaşa selam olsun inşallah başına gelmez.
Kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yok kafana takma en kısa zamanda inş sağlıklı bebişin olur dualarım seninleCanım yaşamayan bilmiyor hastalığı küçümseyen Allah korur diye gezen yakın akrabamız var hatta anneme yatılı geldiler bir günlüğüne.annem maskeyi hiç çıkarmamış çok korkmuşsun sen galiba demişler. İnsanlar kendi işlerine geldiği gibi anlıyor birbirlerini. Önemseseler annemdeki yorgunluğu görürler gözlerinin iç tarafı mor kaldı. Sen sivilce deyince hatırladım. Allah kimseye yaşatmasın.
bu arada kızlar gittim dayanamadım kan verdim negatif çıktı. Gebe değilim benim bi hormon düşük onu belli dönem alıyorum o yüzden kan verip öğreniyoruz her ay. Koronalı günlerde gebelik planlıyorum diye kızanlarınız olabilir ama benim biraz durum ciddi. Erteleyemiyorum. Buraya yazmadım belki ama eşim işsiz olsa da biz tüp de denedik aşılama da denedik. Sonra bir dr değiştirdik o da hormon ilacı veriyor böyle kanda bakıyor. Kanımda pıhtılaşma var bebek gelişemiyor düşüyor. Eşim de gebe olduğumu hissetmiş bu sefer.ilk evrede bir şey oluyor ve devamı gelmiyor.Öncekilerin de dediği bir şey var. Pıhtılaşmadan olduğunun kesin kanıtı yok. Tıpta açıklanamayan küçük bir yüzdelik kısım var sen o kısımdasın demişti dr dan biri.(ilahi kısım bence)
Sizin maaş günü benim kira günü kızlar :)
1.300 tl kira gönderdim
Her ay üzülerek gönderiyorum. Allah bana da bir ev nasip eder inşallah
Ben birşey demiyorum artık çok sinirleniyorum cidden bak o gruptan da çıkacağım Fırsat kolluyorumGörünüşte at gibi olabilir dışardan belki bizde başkalarına öyle görünüyoruz ama bedenen nasıl olduğumuzu sadece biz biliyoruz.Ruhumuzu hiç söylemiyorum bile.Kv ve görümcelerle görüntü konuştuk yüzümde hala sivilce tarzı yaralar benim ergenlikte bile sivilcem yoktu.Diyorlarki yüzün kötü olmuş göz altların çökmüş hemen sana takviye yapmak lazım.Kv nin vucudunda alerji gibi kızlarıklar var hala geçmedi.esimin nefes sorunu devam ediyor(astım hastasi zaten ilaç kullanıyordu 8 yaşından beri)
Evet dışardan bakıldığında belki komşularımız arkadaşlarımız da bizi çok iyi görüyordur çünkü onlara gülümseyip birşey olmamış gibi davranıyoruz.
Kısacası yaşayan biliyor.Ve bu hastalık tip tarihinde bir ilk yurt ici yurt dışı da dahil hiç bir doktor prof.tam olarak ne semptomlarını,nede bıraktığı hasarı bilmiyor onlarda yaşayarak görerek öğreniyorlar şu anda.Herkes zaten farklı yaşıyor tam standandarti yok.
Bikac sene sonra bu hastalığın vücudumuzda bıraktığı hasarın rahatsizlikalarini yaşamayacagimizinda garantisi yok.
O görümcesi at gibi olan arkadaşa selam olsun inşallah başına gelmez.
az önce 5 köpekten kaçıp geldimBereketli olsun kızlar paralarınız
Esim cıktı birkaç ödeme vardı
Yumurta cocukbezi ve sut istedim
Perşembe beraber çıkarız toplu bir alışveriş yaparız
A101 e çamaşır kurutmaligi geliyor bakacağım guzelse alırım alan varsa yorum bekliyorum
Gece apartmana kopek girmiş onların sesine uyandık adam bogazliyorlar sandık
Kapımın önüne de pislemiş
Yönetime indim neden kapılar acık neden köpekleri gondermiyorsunuz dedim belediyeyi arayacağım çocukları rahat çıkaramıyoruz ve yürüyüş yapamıyorum tek başıma
Kopek düşmanı değilim yanlış anlaşılmasın ama site içinde olmuyor
Çiğ köftemi almaya gitmiştinaz önce 5 köpekten kaçıp geldim
Bereketli olsun kızlar paralarınız
Esim cıktı birkaç ödeme vardı
Yumurta cocukbezi ve sut istedim
Perşembe beraber çıkarız toplu bir alışveriş yaparız
A101 e çamaşır kurutmaligi geliyor bakacağım guzelse alırım alan varsa yorum bekliyorum
Gece apartmana kopek girmiş onların sesine uyandık adam bogazliyorlar sandık
Kapımın önüne de pislemiş
Yönetime indim neden kapılar acık neden köpekleri gondermiyorsunuz dedim belediyeyi arayacağım çocukları rahat çıkaramıyoruz ve yürüyüş yapamıyorum tek başıma
Kopek düşmanı değilim yanlış anlaşılmasın ama site içinde olmuyor
Ben WhatsApp grubu kurdum öğrencilerle.Kadın canlı derste telefonla konuşmak için odasında kapısı kapalı derse katılan çocuğunun yanına geldi ya. Ne insanlar var Allahım.
Az önce haber geldi negatif
kiz markete gittim bi tane beni tanıyan köpek beni görünce koşup geldi yanında ki diğer köpekler ( tam 4 tane) bi olay var sandılar hepsi peşimden koşup geldi aklim çıktı başka bi apartmana girdim hemenÇiğ köftemi almaya gitmiştin
O zaman gidiyorsunuz izne dimi ayyy çok sevindim yaaaAz önce haber geldi negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?