Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Merhaba kızlar nasılsınız
Birikimleriniz bereketli olsun
Benim maaş yatmadı yeni yerimde başladığım için gecikmeli yatacakmis
3 aydır birikim yok artı birikmişlerden de 6 bin harcadık bu ay bakalım planlarım olursa altın alıp kenara koymak istiyorum
Şu sıralar kışlık ve stok işlerine yoğunlaştım bu ay geçseydi hayırlısıyla

öyle birseyi asla istemem tabi ki
Barınağa falan götürürler diye düşündüm
Ne yapılabilir bu durumda canım
Geçen yürüyüşe gittim dönüşte önüme çıkıp havladılar çok korktum geri döndüm eşimi aradım gelip arabayla aldı cocuklar korkuyorlar böylede dışarıya çıkamıyoruz ne yapmalıyım

nasılsın canım epeydir yoksun
Yeni yerinizden evinizden memnun musunuz

Söyle yapabilirsin Belediye ile bir gorus nabiz yokla
Bazi belediyeler daha duyarli
Beslenmelerine de dikkat ediyor
Kanun barinakta suresiz bakimi ongormuyor kisirlastirma ayni yere birakma seklinde surec ilerliyor. Duyarli yerlerde aksamda nobetci var hayvanlar ac susuz dikisli yanliz kalmiyor
Cogu olume gidiyor
Biz kardesime sinyal kesici almistik
Mahallede bir alan yokmu? Farkli yere yonlendirilse belediye beslenme odagi olustursa
Suru risklidir ztn lider ve kendini ispatlama icgudusu olur
Aclikta varsa tehlikeliler
Sudan korkabilirler
Bizim cok iyi hayvanseverlerimiz var belediyeye nefes aldirmiyor kendide besliyor belediyedende destek aliyor hatada yaptirmiyor
Ben duasi var onu okuyorum hep. Kendimde bakmaya baslayinca biraz yendim ama kisin aclikla ne olur bilmiyorum evime yakin bos arazilerde suruler oluyor

Armut süper o konuda.
Sabah Armutlu muhallebi yedirdim kızıma bende
3 gün pes peşe armut verdim.Bugun elma günündeyiz. Bilerek 3 gün veriyorum aynısını alerjik bir durum olusacakmi diye deniyoruz.Sebze ve meyveyi böyle deneyecegiz süt ve süt ürünlerini artık 2 yaşından sonra mi yer bilmiyoruz

Aynen öyle yaşamayan bilmiyor malesef.Her şeyi buraya yazmıyoruz ama yaşadığımiz bir çok sıkıntı var.
Rabbim tez vakitte sağlıklı bir bebek nasip etsin insallahüzülme benimde ilk oğlum tedaviyle oldu 10 yıl sonra ikinci oğlum kendiliğinden oldu çok şükür
Evlâdın koronasi v.s yok.ona bakarsan bende normal zamanda hamile kaldim ama bebegimi koronada dunyaya getirdim.Korona var içimde mi kalsın diyecektim.Bilemezdik böyle olacağını.yarinin bize ne getirecegini de bilmiyoruz.Her gün yeni bir güne ve olaya uyanıyoruz.sen bosver kim ne derse desin.

Güle gül kullan canım bende bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…