- 11 Aralık 2019
- 3.767
- 12.850
- 208
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #77.041
öyle birseyi asla istemem tabi kiZeyno yasadigini anliyorum fakat o kopekler icin sanslilarsa yapilacak tek sey kisirlastirma ve 15 gun icerisinde ayni yere birakmak olur
Cogu ölür uyutma veya operasyon sirasinda enfeksiyondan
Eger kupelilerse ztn direk olume gonderirsin Belediyeyi arayip aldirmak demenin anlami o
Burada bir belediye anesteziyle toplayip canli canli gommus bir kac hafta gorevden alindilar simdi iade edilmisler
nasılsın canım epeydir yoksunMerhaba kızlar nasılsınız
Birikimleriniz bereketli olsun
Benim maaş yatmadı yeni yerimde başladığım için gecikmeli yatacakmis
3 aydır birikim yok artı birikmişlerden de 6 bin harcadık bu ay bakalım planlarım olursa altın alıp kenara koymak istiyorum
Şu sıralar kışlık ve stok işlerine yoğunlaştım bu ay geçseydi hayırlısıyla
öyle birseyi asla istemem tabi ki
Barınağa falan götürürler diye düşündüm
Ne yapılabilir bu durumda canım
Geçen yürüyüşe gittim dönüşte önüme çıkıp havladılar çok korktum geri döndüm eşimi aradım gelip arabayla aldı cocuklar korkuyorlar böylede dışarıya çıkamıyoruz ne yapmalıyım
3 gün pes peşe armut verdim.Bugun elma günündeyiz. Bilerek 3 gün veriyorum aynısını alerjik bir durum olusacakmi diye deniyoruz.Sebze ve meyveyi böyle deneyecegiz süt ve süt ürünlerini artık 2 yaşından sonra mi yer bilmiyoruzArmut süper o konuda.
Sabah Armutlu muhallebi yedirdim kızıma bende
Aynen öyle yaşamayan bilmiyor malesef.Her şeyi buraya yazmıyoruz ama yaşadığımiz bir çok sıkıntı var.Canım yaşamayan bilmiyor hastalığı küçümseyen Allah korur diye gezen yakın akrabamız var hatta anneme yatılı geldiler bir günlüğüne.annem maskeyi hiç çıkarmamış çok korkmuşsun sen galiba demişler. İnsanlar kendi işlerine geldiği gibi anlıyor birbirlerini. Önemseseler annemdeki yorgunluğu görürler gözlerinin iç tarafı mor kaldı. Sen sivilce deyince hatırladım. Allah kimseye yaşatmasın.
bu arada kızlar gittim dayanamadım kan verdim negatif çıktı. Gebe değilim benim bi hormon düşük onu belli dönem alıyorum o yüzden kan verip öğreniyoruz her ay. Koronalı günlerde gebelik planlıyorum diye kızanlarınız olabilir ama benim biraz durum ciddi. Erteleyemiyorum. Buraya yazmadım belki ama eşim işsiz olsa da biz tüp de denedik aşılama da denedik. Sonra bir dr değiştirdik o da hormon ilacı veriyor böyle kanda bakıyor. Kanımda pıhtılaşma var bebek gelişemiyor düşüyor. Eşim de gebe olduğumu hissetmiş bu sefer.ilk evrede bir şey oluyor ve devamı gelmiyor.Öncekilerin de dediği bir şey var. Pıhtılaşmadan olduğunun kesin kanıtı yok. Tıpta açıklanamayan küçük bir yüzdelik kısım var sen o kısımdasın demişti dr dan biri.(ilahi kısım bence)
Güle gül kullan canım bende bakayımSipariş ettiğim ince halılar geldi.
Standart ince halılardan, güzel. Gri almıştım Renkleri resimden bir tık koyu ama benim için sorun değil. Mutfak için aldığımı daha çok beğendim.
Kmsl Hnd canım trendyolda satıcı ismi “homefesto” aklında olsun
İnşallah canımSizin maaş günü benim kira günü kızlar :)
1.300 tl kira gönderdim
Her ay üzülerek gönderiyorum. Allah bana da bir ev nasip eder inşallah
Ahahahaha senin kaderinle benim ki aynı ne zaman dışarı çıksak mutlaka köpek kovalar biziaz önce 5 köpekten kaçıp geldim
valla tek başıma çıkmaya korkuyorum artikAhahahaha senin kaderinle benim ki aynı ne zaman dışarı çıksak mutlaka köpek kovalar bizi
Maşallah.Merhaba kizlar. Bugun maasimi aldim ve bitirdimustelik hic borc yok icinde. 1 yarim.2 ceyrek aldim. Ceyrekler hwdiyelik. Yarim altin da birikimime gitti. Ceyrek 795 yarim 1590dan aldim.
Tesekkurler . Darisi ve fazlasi hepinize olsunMaşallah.
Bereketli olsun.
Gözüm gönlüm açıldı.
Başka yok mu altın alan
İyiyim canım.yazın evimde kalmadım çok sıcak olduğu için.evimden memnunum ama hala eksiklerimiz var yavaş yavaş halledicez inşallahnasılsın canım epeydir yoksun
Yeni yerinizden evinizden memnun musunuz
Çok şükür iyiyiz çocuklarla uğraşmaktan zaman nasıl geçiyor anlamıyorumİyiyim canım.yazın evimde kalmadım çok sıcak olduğu için.evimden memnunum ama hala eksiklerimiz var yavaş yavaş halledicez inşallah
Sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?