Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günün harcaması 90 tl hali yıkama
50 tl tatlı
130 tl market
17 tl eczane
Bu ara birikim değil bolca harcama olacak gibi.
Artik harcama da Olsundu yeterki sağlık olsun

Storlar yıkamaya gidecek cuma günü 100 tl de onlar tutarmış halici öyle dedi.
Cumartesi dip köşe temzilik var 200 tl de oraya verilecek.
Bebişi uyuttuk eşim ve ogluşumuzla fatmagülün suçu ne ve masterchef eşliğinde çay tatlı keyfi yapıyoruz çok şükür

günün harcaması 15 tl eşim sigara almış. Kirayı saymıyorum :)

Ama yarın harcamalı geçer çünkü eşim izinli. Çocuğa aylık bez ve mama alacağız. Yemeği de dışarda hallederiz gibi duruyor.

hee bir de demin koca bir dilim irmikli tatlı yedim,pişman değilim

Güncel kilom 70,5

Günaydın kızlar
Sinirlerim tavan. Kardeşimin is yerinde bi kız dün 39 derece ateşle ise gelmiş hemen hastaneye göndermişler. Sonuç pozitif sabah fililasyon ekininden aramislar kardeşimi sizden test alınacak negatifte pozitifte çıksa 14 gün karantinadasiniz demişler. Buralarda 1 haftada çıkanlar vardı. Bitmez bu hastalık bu kız bide en büyük korkum başkalarına bulastirmak diyormuş. madem korkuyorsun 39 derece ateşle ise mi gelinir? İnsanlar rahat cok rahat

Bugun arkadasim ise gelmek istememis arkadasi test bekliyormus temas var
Amaa ise cagirmislar
Simdi oda belirti vermeye baslasa herkes kovalayacak 1 gunle is yeri batmaz
Cocuk kanser atlatmis bir cocuk kimse acimiyor

umarım yoktur kardeşinde ankarada da temaslılar işe gitmeye devam ediyor sadece pozitif çıkanlar evde istirahatte hastaneye yatırılan duymadım daha

Kadın canlı derste telefonla konuşmak için odasında kapısı kapalı derse katılan çocuğunun yanına geldi ya. Ne insanlar var Allahım.
Bugun arkadasim ise gelmek istememis arkadasi test bekliyormus temas var
Amaa ise cagirmislar
Simdi oda belirti vermeye baslasa herkes kovalayacak 1 gunle is yeri batmaz
Cocuk kanser atlatmis bir cocuk kimse acimiyor
umarım yoktur kardeşinde ankarada da temaslılar işe gitmeye devam ediyor sadece pozitif çıkanlar evde istirahatte hastaneye yatırılan duymadım daha
Bizim okul da temastılar da gelmiyor Kuruma gire mi işlem yapıyorlar?
patronlar para kazansin da başka dert yok zaten ozel sektörde

Bizim okul da temastılar da gelmiyor Kuruma gire mi işlem yapıyorlar?
patronlar para kazansin da başka dert yok zaten ozel sektörde
Ben şunu anladım artık her il ve iş yeri bence kendince uyguluyor karantina v.s işlerini.bizim karantinayi 11.günde bitti diye aradılar.is yerimiz 21 gün takip edicez dedi ve her gün aradılar.
Biz iş yerimiz tarafından test verdiğimiz gün itibariyle 21 gün idari izinli sayıldık.Eger negatif çıksaydı sonucumuz yine 14 gün idari izinli sayilacaktik ve 14 gün ev karantinasinda kalacaktik işede gitmeyecektik.
Kaymakamlık idaresinde bir ilçede yaşıyoruz ve üsküdar arası oyak idaresinde büyük bir şirkette çalışıyoruz.
Dediğim gibi her yer ayrı uyguluyor bence.

Uluslar arası yazaciktim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…