Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bir tane cok amacli dolap aldim evde cok eksigim var

Merhaba kizlar. Bugun maasimi aldim ve bitirdim ustelik hic borc yok icinde. 1 yarim.2 ceyrek aldim. Ceyrekler hwdiyelik. Yarim altin da birikimime gitti. Ceyrek 795 yarim 1590dan aldim.
Bereketli olsun canım
Offff valla artık ruhum daralıyor yaaa

Ben söyle düşünüyorum kurumların insanların insafına kalmamalı. Kurallar herkese uygulanmalı. Burda bir market hasta elemanı çalıştırıyor teste göndermiyor arefe günü diye adam vefat etti. Büyük bir market bayram öncesi market karantinaya alınmasın diye. İnsanlar cahil gerekli tedbirler yok . Keske herkes sizin gibi olsa

Günaydın kızlar

sabah eşimin işyerine gittik kahvaltı yaptık

eski çalışma arkadaşlarımı gördüm iyi geldi

sonra ebebek’e gittik oğlana mama aldık, bezi yoktu bulamadım onu internetten sipariş vereceğim

şimdi sahile indik parka getirdik çocuğu. Kimse yok öğle vakti, oğlan oynuyor sandalyeleri attık oturuyoruz.

şuan için harcamamız ebebek 2 adet büyük mama, iki adet oyuncak 200 tl
Akşama kadar gene harcama olur

Gerçekten çok şaşırdım 25 e de vardı ama geçen senenki idi ben kıza tedireceğim için yeni mahsul aldım

Benim calistigim yerde ayakkabi ek biter o kdr bereketli
Tarimsal sit alani diye geciyor
Cogu urun sabah toplaniyor ben ulasabiliyorum
Burdan ayrilmak istemememin en buyuk sebebi buydu

elektirk faturası gelmiş 142 tl geleli 20 gün olmuştu bu faturanın geldiğinde ocakta tüp kullanıyoruz termosifon 10 günlük önce gelmişti ilk ay 190 gelmiş eşim sadece tv seyretmiş akşamları misafirhanede kaldı zaten 1 hafta anca durdum evde fatura geldi diyor geleni gideni öpüyor bu belediyeler nefret ediyorum kayıp kaçak varmış ohh ne güzel ödemeyene bişey yok ödeyene bindir yükü

Geçen ay 18 gün evdeydim 222 gelmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…