- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.886
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #77.081
Bereketli olsun canımMerhaba kizlar. Bugun maasimi aldim ve bitirdimustelik hic borc yok icinde. 1 yarim.2 ceyrek aldim. Ceyrekler hwdiyelik. Yarim altin da birikimime gitti. Ceyrek 795 yarim 1590dan aldim.
Offff valla artık ruhum daralıyor yaaaGünaydın kızlar
Sinirlerim tavan. Kardeşimin is yerinde bi kız dün 39 derece ateşle ise gelmiş hemen hastaneye göndermişler. Sonuç pozitif sabah fililasyon ekininden aramislar kardeşimi sizden test alınacak negatifte pozitifte çıksa 14 gün karantinadasiniz demişler. Buralarda 1 haftada çıkanlar vardı. Bitmez bu hastalık bu kız bide en büyük korkum başkalarına bulastirmak diyormuş. madem korkuyorsun 39 derece ateşle ise mi gelinir? İnsanlar rahat cok rahat
Ben söyle düşünüyorum kurumların insanların insafına kalmamalı. Kurallar herkese uygulanmalı. Burda bir market hasta elemanı çalıştırıyor teste göndermiyor arefe günü diye adam vefat etti. Büyük bir market bayram öncesi market karantinaya alınmasın diye. İnsanlar cahil gerekli tedbirler yok . Keske herkes sizin gibi olsaBen şunu anladım artık her il ve iş yeri bence kendince uyguluyor karantina v.s işlerini.bizim karantinayi 11.günde bitti diye aradılar.is yerimiz 21 gün takip edicez dedi ve her gün aradılar.
Biz iş yerimiz tarafından test verdiğimiz gün itibariyle 21 gün idari izinli sayıldık.Eger negatif çıksaydı sonucumuz yine 14 gün idari izinli sayilacaktik ve 14 gün ev karantinasinda kalacaktik işede gitmeyecektik.
Kaymakamlık idaresinde bir ilçede yaşıyoruz ve üsküdar arası oyak idaresinde büyük bir şirkette çalışıyoruz.
Dediğim gibi her yer ayrı uyguluyor bence.
Yeni mahsul cevizi ben 35 e aldımErik bamya taze fasulye ve ceviz aldim
Ceviz o kdr cok ektilerki her yil fiyati dusuyor
15 lira bu yil 12 ye verende var
Yeni mahsul cevizi ben 35 e aldım
Gerçekten çok şaşırdım 25 e de vardı ama geçen senenki idi ben kıza tedireceğim için yeni mahsul aldımYaa ne kadar farkli
Buda yeni mahsul biz bir cuvali paylastik yeni toplamaya baslamislar
Gerçekten çok şaşırdım 25 e de vardı ama geçen senenki idi ben kıza tedireceğim için yeni mahsul aldım
O zaman bol bol afiyet olsun canımBenim calistigim yerde ayakkabi ek biter o kdr bereketli
Tarimsal sit alani diye geciyor
Cogu urun sabah toplaniyor ben ulasabiliyorum
Burdan ayrilmak istemememin en buyuk sebebi buydu
O zaman bol bol afiyet olsun canım
Bereketli olsun canım
Cok tesskkurler
Evet canımAy boyle yazmayi hic sevmem aslinda
ama en buyuk sukur sebebim cok sansliyim farkindayim
Bu kadar fark olmasi acimasiz ama
Evet canım
Ama mesela bende yazıyorum pazarda çoğu meyve sebze de burda uygun oluyor
İlla ki her yörede farklılıklar oluyor
Bizim burda 8 tl idiAydinda bamya 6 liraymis oturup aglayasim gelmisti
Geçen ay 18 gün evdeydim 222 gelmiştielektirk faturası gelmiş 142 tl geleli 20 gün olmuştu bu faturanın geldiğinde ocakta tüp kullanıyoruz termosifon 10 günlük önce gelmişti ilk ay 190 gelmiş eşim sadece tv seyretmiş akşamları misafirhanede kaldı zaten 1 hafta anca durdum evde fatura geldi diyor geleni gideni öpüyor bu belediyeler nefret ediyorum kayıp kaçak varmış ohh ne güzel ödemeyene bişey yok ödeyene bindir yükü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?