- Konu Sahibi pure hazel
-
- #77.601
Dizinin adı nedün bi diziye başladım psikopat bi hemşire var akıl hastanesinde işe başlıyo bütün gece uyuyamadim valla bi rüyalar bi rüyalar
Oh yaşadı oğlunoğlana bişiler aldim 8 parça alt üst 200 lira tuttu lcw ve defactodan sectim hepsiburada da indirim var baya kargoda ücretsiz oldu şimdilik idare eder sonra yine alınacak
RatchedDizinin adı ne
Oh yaşadı oğlunGüle güle güzel günlerde giysin cicilerini
sen cık gez kiiz ev bakıyom diye şöööyle bi izmiri turlaRus salatası yaptım köfte kızartacağım aşure getirmiştim aşure var yeter bugunEşimin kaldığı 1+1 apartı temızledim.Cuma günü izin almış eşim Cuma günü bakacağız ev inş işimiz rastgider hallederiz haftasonu dönecegım çünkü.
Sağol canımbereketli olsun canım
Kendi psikolojini bozma çabanı tepppprik ediyorumdün bi diziye başladım psikopat bi hemşire var akıl hastanesinde işe başlıyo bütün gece uyuyamadim valla bi rüyalar bi rüyalar
Kredi halen devam ediyor mu cnm ? DevamKonut kredisi çekerken konut sigortası yapılmıştı yine yapmışlar istemediğimizi söylememize ragmen o evde oturmuyoruz dedik ama ziraat bankası herzamanki gibi kafasına göre iş yapmış şikayet yazdık başka nereye başvursak kızlar bilgisi olan var mı
Kredi süresince o yenileniyor maalesef itirazda kabul olmuyor kredi bitene kadar her yıl yenilerlerKonut kredisi çekerken konut sigortası yapılmıştı yine yapmışlar istemediğimizi söylememize ragmen o evde oturmuyoruz dedik ama ziraat bankası herzamanki gibi kafasına göre iş yapmış şikayet yazdık başka nereye başvursak kızlar bilgisi olan var mı
Yeminle aynı şeyi bende düşündüm aa sigara içiyormuş dedim kendi kendime
Vesile oluruz belki bırakmasına belli mi olurYeminle aynı şeyi bende düşündüm aa sigara içiyormuş dedim kendi kendime
Buraya hep sağlıklı beslenme vs yazdığım için böyle düşündün bence psikolojik olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?