- 11 Mart 2013
- 33.719
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.110
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #77.621
Aay utandım şimdi ikiniz de yazıncaYeminle aynı şeyi bende düşündüm aa sigara içiyormuş dedim kendi kendime
Kahveci şekerim damacana suyu kaç TL ye alıyorsunuz sormuş muydum unuttumKredi halen devam ediyor mu cnm ? Devam
Ediyor sa kredi gününe kadar yapılmadıysa otomatik yapıyorlar
Geçmiş olsun tucecim seneye tamamen kurtulursun inşallah.Merhabalarben geldim . Bugün doktora gittim göbek fıtığım için . 135 TL di tsk için 60 TL ye düştü . 20 TL ultrasona verdim . Doktor ameliyat dedi önümüzdeki sene izinde operasyon geçirmem lazım . Annem yağ mantısı yapıyor bende bebeğe zorla yemek yedirdim şimdi uyuyacak bizde annemle yemek yiyeceğiz
14 lira cnm ama hayat su güzel memnunum:Kahveci şekerim damacana suyu kaç TL ye alıyorsunuz sormuş muydum unuttum
Teşekkür ediyorum zeryamGeçmiş olsun tucecim seneye tamamen kurtulursun inşallah.
Yağ mantısı ne kız merak ettim
bizde alacağız hemen geri dönüşte teşekkür ederim14 lira cnm ama hayat su güzel memnunum:
Geçmiş olsun ohh anne evinde yede kilo al 47 kilonla sana gicik oluyoduk
herkes izliyormuş meraktan hepKendi psikolojini bozma çabanı tepppprik ediyorum
Ayakta alkışlıyorum
aynı şeyi bende düşündüm ama diyemedimBuraya hep sağlıklı beslenme vs yazdığım için böyle düşündün bence psikolojik olarak
12 yıldır sigara içiyorum hamilelik emzirme dönemi hariç. Tabi ki hiç memnun değilim bırakmak istiyorum her kullanan gibi bırakamıyorum.
hayattaki en kötü bağımlılık bence sigara
mikemmel harika karnim guruldadı okurkenTeşekkür ediyorum zeryamay hemen tarif edeyim resim atarım ama ayıp olur şimdi . Mayalı hamuru yoğuruyoruz . Birde kıyma kavuruyoruz baharatlı filan . Hamuru daire şeklinde açıyoruz orta kalınlıkta kıymaları koyup hamuru kapatıp bardakla daire şekilde kesiyoruz yağda kızartıyoruz . Üzerine sarımsaklı yoğurt ve tereyağlı salçalı sos
İlk aldığımız evde 2.ci yıl iptal ettirmiştir bu sefer onayım yok dediği halde eskiden çekmişler tüketici hakem heyetine dilekçe verecek eşimKredi süresince o yenileniyor maalesef itirazda kabul olmuyor kredi bitene kadar her yıl yenilerler
Hayırlı olsunBugün yarım altın aldım maşallahınızı alırım ☺ 1540 TL'den bundan sonra gücüm yettiğince her ay gram altın almak istiyorum
Kıyamam benimkilerden görüntülü konuştu nasıl özlemiş annem kızları görünce yüzünde güller açtı resmenİyi geceler kızlar
Büyük kızımın canı anneanne çiğköftesi çekmiş
Annem yaptı geldiler bize akşam kızımla ben oruçtum annem ve babamla yemek yedik
Bende 2 tepsi poğaça,,, kemik sulu mercimek çorbası ,,,limonata yaptım çiğköfteyle beraber yedik
Puding de yaptım üzerine onu da yedik kahve filan derken gittiler
Küçük kızım balkondan anneme bağırıyor
Gitmeyin yazık bana
Çocuklarda çok sıkıldı yaaa benim kızım küçük bilmiyor arada çıkartıyorum ama her yeri elliyor elini ağzına götürüyor napacağımı bilmiyorum evde çok stresli oluyoruz inşallah en erken zaman da şu virüs biter normal hayatımıza dönerizKıyamam benimkilerden görüntülü konuştu nasıl özlemiş annem yüzünde güller açıyordu
Ediyor 1 yıl yeni doldu hayat sigortasından fazla tuttu konut sigortası hayır o evde oturmuyoruz şimdiki eve yapın en azından burda sigortalı olur dedik yok kabul etmiyorlarKredi halen devam ediyor mu cnm ? Devam
Ediyor sa kredi gününe kadar yapılmadıysa otomatik yapıyorlar
Amin inşallah eskiden bize bulaşmasın diye dua ederdim şimdi nasılsa bulaşacak ne kadar geç o kadar iyi diyorum en hafif şekilde geçirelim diye dua etmeye başladım insan her şeye alışıyor kabulleniyorÇocuklarda çok sıkıldı yaaa benim kızım küçük bilmiyor arada çıkartıyorum ama her yeri elliyor elini ağzına götürüyor napacağımı bilmiyorum evde çok stresli oluyoruz inşallah en erken zaman da şu virüs biter normal hayatımıza döneriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?