Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Merhabalar ben geldim . Bugün doktora gittim göbek fıtığım için . 135 TL di tsk için 60 TL ye düştü . 20 TL ultrasona verdim . Doktor ameliyat dedi önümüzdeki sene izinde operasyon geçirmem lazım . Annem yağ mantısı yapıyor bende bebeğe zorla yemek yedirdim şimdi uyuyacak bizde annemle yemek yiyeceğiz

Geçmiş olsun tucecim seneye tamamen kurtulursun inşallah.
Yağ mantısı ne kız merak ettim

Geçmiş olsun tucecim seneye tamamen kurtulursun inşallah.
Yağ mantısı ne kız merak ettim
Teşekkür ediyorum zeryam ay hemen tarif edeyim resim atarım ama ayıp olur şimdi . Mayalı hamuru yoğuruyoruz . Birde kıyma kavuruyoruz baharatlı filan . Hamuru daire şeklinde açıyoruz orta kalınlıkta kıymaları koyup hamuru kapatıp bardakla daire şekilde kesiyoruz yağda kızartıyoruz . Üzerine sarımsaklı yoğurt ve tereyağlı salçalı sos

14 lira cnm ama hayat su güzel memnunum:
Geçmiş olsun ohh anne evinde yede kilo al 47 kilonla sana gicik oluyoduk
bizde alacağız hemen geri dönüşte teşekkür ederim valla yiyorum bir daha bu fırsat ele geçmez katmer filan da yapacağız tahinli yağlı şekerli ay hayali ile geldik eşimde annemde haşlama istedi annem yapmış valla yedik mis gibi

aynı şeyi bende düşündüm ama diyemedim

mikemmel harika karnim guruldadı okurken

İyi geceler kızlar

Büyük kızımın canı anneanne çiğköftesi çekmiş

Annem yaptı geldiler bize akşam kızımla ben oruçtum annem ve babamla yemek yedik
Bende 2 tepsi poğaça,,, kemik sulu mercimek çorbası ,,,limonata yaptım çiğköfteyle beraber yedik
Puding de yaptım üzerine onu da yedik kahve filan derken gittiler

Küçük kızım balkondan anneme bağırıyor

Gitmeyin yazık bana

Kıyamam benimkilerden görüntülü konuştu nasıl özlemiş annem kızları görünce yüzünde güller açtı resmen

Kıyamam benimkilerden görüntülü konuştu nasıl özlemiş annem yüzünde güller açıyordu
Çocuklarda çok sıkıldı yaaa benim kızım küçük bilmiyor arada çıkartıyorum ama her yeri elliyor elini ağzına götürüyor napacağımı bilmiyorum evde çok stresli oluyoruz inşallah en erken zaman da şu virüs biter normal hayatımıza döneriz

Kredi halen devam ediyor mu cnm ? Devam
Ediyor sa kredi gününe kadar yapılmadıysa otomatik yapıyorlar
Ediyor 1 yıl yeni doldu hayat sigortasından fazla tuttu konut sigortası hayır o evde oturmuyoruz şimdiki eve yapın en azından burda sigortalı olur dedik yok kabul etmiyorlar

Amin inşallah eskiden bize bulaşmasın diye dua ederdim şimdi nasılsa bulaşacak ne kadar geç o kadar iyi diyorum en hafif şekilde geçirelim diye dua etmeye başladım insan her şeye alışıyor kabulleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…