- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 40
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #77.941
Geçmiş olsun canm.tez vakitte kolaylalikla atlatsın inşallahsağol canım amin. Arkadaşım da atlattı kolaylıkla kardeşimde atlatır hemen inşallah
afiyet olsunKahvaltımızı yaptık kahvemizi içtik kızımın yoğurdunu yedirip uyuttum
Soğuk soğuk cola içiyorum şimdi
Birazdan ablamlar gelecek akşama mangal yakacak annem
İyi bari ayyy benim kızımda çok hareketli başım dönüyor onu izlerken yetişemiyorum hızınaSağol canım benim.
Giderken oyuncak araba götürüyoruz park zemini kumlu arabasını sürüyor kum dolduruyor boşaltıyor vs. Maksimum 10 dk kendi kendine oyalanıyor o arada kahvemi içiyorum enerji depoluyorum :)
sonra her salıncakta her kaydırakta ayrı ayrı beraber oynuyoruz
Ayyyy şu babaannelerin yok aç yok zayıf filan demesine sinir oluyorumİlk kızım çok tombişti herşeyi saatiyle düzenli yapardım çok kilolu dediler zayıfla bunu bilmem ne gereksiz o kadar çok şey söyledi eşimin ailesi ikinci kızımda emmedi zaten sağdıgım sütle alerjik bebek ne kadar yerse o kadar tabi zayıf kvnin bacısının kızıda doyurdu aramızda 1 ay var onunki tombiş ne zaman gitsek biraraya gelince başlıyordu nasıl yediriyor nasıl iri bak bilmem ne eşime dedim anneni sustur yoksa ağır konuşur kalbinizi kırarım kadın laftan anlamıyor eşim önemli olan sağlıklı olsun ablası tombişti buda zayıf olurversin dedikçe her misafir geldikçe benim yanımda duymam için üstene bastıra bastıra söyledi en sonunda hasret kaldı torunlarına
OIhhhh şimdiden acıktım sofrayı görünce
teşekkür ederim canım amiin siz nasılsınızGeçmiş olsun canm.tez vakitte kolaylalikla atlatsın inşallah
kııız bu nee süper görünüyo herşey
Yakın olsaydık davet ederdim canımkııız bu nee süper görünüyo herşey
Seninle karşılıklı içeriz kahvemizi sende izmire tayin ol inşSelam kızlar canlı ders veliler 1 sınıf feleğim şaştı.
tuce_tuce yas ilerledikçe boş vermeyi öğreneceksin kimse icin kendini yıpratma . Üzme kendini gurbette tek basına çocuk büyütmek cok zor
Benim kayınvalidem öyle bisey dese tamam sen gel bak o zaman derim
Buaralar harcamalar coşuyorBi haftasinu Urla ya git deniz altı diye bi çare var benim yerime kahveni iç denize karşı ❤❤
Sağol canımKolay gelsin
Ayy en sevdiğim çay ve püskevittttTemizlik bitti enerji depoluyorum
Akşam benim yerimede ye mangalıAyy en sevdiğim çay ve püskevitttt
Seni gözlerim arıyor hepp
Kızlar burdan çıkınca önce Adana da kahvemi içeceğim sonra izmir deSeninle karşılıklı içeriz kahvemizi sende izmire tayin ol inş
Dünde benim babam almış palamutBabam balık almış akşam yemekte balık var.Balıkların cinsini çözemedim palamut herhalde
Keşke hep beraber buluşma şansımız olsa da ben size mangal yaksamAkşam benim yerimede ye mangalı
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaa seninle kahve içmek muhteşem bir fikirKızlar burdan çıkınca önce Adana da kahvemi içeceğim sonra izmir de
İyiki tanıdık birbirimizi yollarımız kesişti. Okuldakiler daha cok seviyorum burda sohbet etmeyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?