Bugün ne aldin kaç tl harcadin

İlk kızım çok tombişti herşeyi saatiyle düzenli yapardım çok kilolu dediler zayıfla bunu bilmem ne gereksiz o kadar çok şey söyledi eşimin ailesi ikinci kızımda emmedi zaten sağdıgım sütle alerjik bebek ne kadar yerse o kadar tabi zayıf kvnin bacısının kızıda doyurdu aramızda 1 ay var onunki tombiş ne zaman gitsek biraraya gelince başlıyordu nasıl yediriyor nasıl iri bak bilmem ne eşime dedim anneni sustur yoksa ağır konuşur kalbinizi kırarım kadın laftan anlamıyor eşim önemli olan sağlıklı olsun ablası tombişti buda zayıf olurversin dedikçe her misafir geldikçe benim yanımda duymam için üstene bastıra bastıra söyledi en sonunda hasret kaldı torunlarına

Kahvaltımızı yaptık kahvemizi içtik kızımın yoğurdunu yedirip uyuttum

Soğuk soğuk cola içiyorum şimdi

Birazdan ablamlar gelecek akşama mangal yakacak annem
afiyet olsun
Annem de çok güzel yapar
Geçenlerde gittiğimiz de yapmıştı yine

İyi bari ayyy benim kızımda çok hareketli başım dönüyor onu izlerken yetişemiyorum hızına

3 4 gündür yatakta zıplamayı keşfetti ablası ben o üçümüz yatakta zıplıyoruz Allah ım o nasıl enerji en sonunda

Anne çok yoruldum dinlenmem lazım diyor
Ayyyy şu babaannelerin yok aç yok zayıf filan demesine sinir oluyorum

Benim kayınvalidem de böyle ne kadar yedirirsem yedireyim sürekli bu çocuk aç mı oluyor

İlk kızımda hataya düştüm yemek yedirmesine filan karışmadım ama küçüğümde elletmiyorum yeter doydu diyorum

Geçen gün eltimin oğluyla geldiler bize masada çocuğa bir yediriyor o anlamaz doyduğunu diye

Çocuk en son böğürmeye başladı anne yeter kusacak dedim zorlama artık kaç sefer tekrar ettim de bıraktı yedirmeyi

Kahve yanına gofret çıkardım çocuk 2 tane yedi
Başka yiyemem yenge babam kızıyor sağlıksız dedi

Aferin sana bence de gerekli değil zaten dedim

Bı sefer elinde tabakla dolaşıyor çocuğun arkasından 7 yaşında

Anne bırak bak sağlıklı değil dedim olsun olsun yesin diyor

Zaten benim kayınvalidem kendi çocuklarına da torunlarına da sadece yemek yedirerek büyüyeceklerini sanıyor onun dışında saygıyı,,, ilgiyi,,, başka birşeyi öğretimiyor

Kendisini çok severim en anlaşamadığımız tek konu da bu çocuklara yemek yedirme olayı

Seninle karşılıklı içeriz kahvemizi sende izmire tayin ol inş

Kızlar burdan çıkınca önce Adana da kahvemi içeceğim sonra izmir de
İyiki tanıdık birbirimizi yollarımız kesişti. Okuldakiler daha cok seviyorum burda sohbet etmeyi.
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaa seninle kahve içmek muhteşem bir fikir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…