- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #77.961
bizimde tv mefta oldu ama iyi oldu izlemiyoruz zaten ben bi youtube açıp spor yapiyorum baska açmıyoruz hiçslm kızlar
Pazartesiden itibaren az harcamalı ve az kalorili bir hafta olmasını amaçlıyorum.
Kakaolu kek yaptım bugün. Sabah kahvaltıda da yer eşim. Çok erken gidiyor kahvaltı hazırlamıyorum çoğu zaman.
akşam taze fasulye ve yoğurtlu patates çorbası vardı.
Kuruyemiş 80tl
Market 65tl
Biz TL olarak maaştan artanı tutuyoruz ne olacağı belli değil piyasaların diye. 468 den altın almıştık banka hesabında daha kar etmedik.
yıllık hedefimin yarısını tutturabildim ben. Yıl sonuna kadar alabilirsem fiziki çeyrek alacağım.
bir de bizim evde salonda tv yok. Beğendiğimiz tv ler indirimde her sene yeni model çıkınca ucuzlamış eski model olmuş. Biraz araştırıp almak istiyorum eşime daha söylemedim. Biraz kredi kartı taksitlerim azalınca tv taksiti eklensin istiyorum.
okula hiç gitti mi canım ilk kez mi ayrılacaksınız benim oğlanda okul fobisi oldu ya ben üniversiteye gidecem sadece ama 100 yaşıma gelince diyoKızlar oglumu anasınıfına göndereceğim 9 kişiler 2 öğretmenleri var allaha emanetler çok sıkıldı artık ve seneye 1. Sınıf
Öğretmen liste vermişti 150 tl onları aldım bugün
Simit açma poğaça kurabiye yaptım oğlusun beslenmesine de koyarım buzluğa da atarım
okula hiç gitti mi canım ilk kez mi ayrılacaksınız benim oğlanda okul fobisi oldu ya ben üniversiteye gidecem sadece ama 100 yaşıma gelince diyo
Koptumokula hiç gitti mi canım ilk kez mi ayrılacaksınız benim oğlanda okul fobisi oldu ya ben üniversiteye gidecem sadece ama 100 yaşıma gelince diyo
4 yaş doğum gününde pasta felan aldırmadı büyümiycem ben diyeKoptum
Tam bir fırlama ya seninki4 yaş doğum gününde pasta felan aldırmadı büyümiycem ben diye
Güzel zayıfladın ya darısı başımabizimde tv mefta oldu ama iyi oldu izlemiyoruz zaten ben bi youtube açıp spor yapiyorum baska açmıyoruz hiç
4 yaş doğum gününde pasta felan aldırmadı büyümiycem ben diye
Ahahaha sesli güldüm
Size ziyarete gelebilirmiyim oglunla ve seninle cok tanismak istiyorum
bugün baklavalari götürdüm yarin cok hafif yemem gerek aslinda kilo çokta önemli değil ben onu anladim 50 kilo olup göbekli olan çok insan var chole yi duydun mu youtube da egzersizler yapiyo 3 haftadır yapiyorum valla karın kaslarım olmaya başladı ya bacaklarım 52 cm di şuan 45 cm oldu belimde 5 cm inceldiGüzel zayıfladın ya darısı başıma
Senin oğlanı ısırsam biokula hiç gitti mi canım ilk kez mi ayrılacaksınız benim oğlanda okul fobisi oldu ya ben üniversiteye gidecem sadece ama 100 yaşıma gelince diyo
Tam bir fırlama ya seninkibayılıyorum böyle bilmiş çocuklara
Beennnnnnnnnayy ne güzel olur valla bizde seninle tanışmayı cok isteriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?