Bugün ne aldin kaç tl harcadin

tuce_tuce arkadan konuşma her yerde oluyor canım sen tanık olduğun için çok üzülmüşsün

Benim kv ile eltim beni cekistirirken duymuştum hic birşey demedim eltim fena kv yaşlı kadın kim ne derse inanır kim ne yaparsa kendine yapar hic umurumda olmadı zamanla seninde umurunda olmayacaktır takma duymamış gibi yap

Beraber yaşamıyorsun sonuç çektin gittin evine senede bir bir araya gelincede görme duyma keyfine bak esinle aranı bozma Önem lı olan eşin o da seni savunmalıydı ki ayaklarını denk alsınlar

Üzme kendini unut keyfine bak canım

Kızlar oglumu anasınıfına göndereceğim 9 kişiler 2 öğretmenleri var allaha emanetler çok sıkıldı artık ve seneye 1. Sınıf
Öğretmen liste vermişti 150 tl onları aldım bugün
Simit açma poğaça kurabiye yaptım oğlusun beslenmesine de koyarım buzluğa da atarım

Kızlar ben 10 günlük evliydim açığım tesettürlü değilim beni öyle görüp beğenip istediler kv kapanmami istedi bende ailemden ilk kez ayrılmıştım dokunsalar ağlayacak durumdaydım kv öyle diyince hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım

Esim koştu geldi ne oldu dedi annen böyle dedi dedim simdi ki aklım olsaydı annesini şikayet etmezdim.

Esim annesine bağırdı biz zeynoyu kapalı görüp beğenip istemedik dedi kendi bildiği istediği gibi olsun karışmayın dedi kapanacaksa sizin istediginiz için değil Allah rızası için kapansın dedi 12 yıl oldu daha da karışmadılar

Piknikten dönüyoruz çok güzel vakit geçirdik göl kenarı yeşil alan çok sakindi akşam soğuk baya üşüdük mangal ateşinde mısır yaptık çay içtik. Dondurma alırız birazdan yanına tatlı banyo yaparız makinaya çamaşır atar otururuz inşallah yarın erken başlar canlı dersler

slm kızlar
Pazartesiden itibaren az harcamalı ve az kalorili bir hafta olmasını amaçlıyorum.
Kakaolu kek yaptım bugün. Sabah kahvaltıda da yer eşim. Çok erken gidiyor kahvaltı hazırlamıyorum çoğu zaman.
akşam taze fasulye ve yoğurtlu patates çorbası vardı.
Kuruyemiş 80tl
Market 65tl
Biz TL olarak maaştan artanı tutuyoruz ne olacağı belli değil piyasaların diye. 468 den altın almıştık banka hesabında daha kar etmedik.
yıllık hedefimin yarısını tutturabildim ben. Yıl sonuna kadar alabilirsem fiziki çeyrek alacağım.
bir de bizim evde salonda tv yok. Beğendiğimiz tv ler indirimde her sene yeni model çıkınca ucuzlamış eski model olmuş. Biraz araştırıp almak istiyorum eşime daha söylemedim. Biraz kredi kartı taksitlerim azalınca tv taksiti eklensin istiyorum.

bizimde tv mefta oldu ama iyi oldu izlemiyoruz zaten ben bi youtube açıp spor yapiyorum baska açmıyoruz hiç

okula hiç gitti mi canım ilk kez mi ayrılacaksınız benim oğlanda okul fobisi oldu ya ben üniversiteye gidecem sadece ama 100 yaşıma gelince diyo

Güzel zayıfladın ya darısı başıma
bugün baklavalari götürdüm yarin cok hafif yemem gerek aslinda kilo çokta önemli değil ben onu anladim 50 kilo olup göbekli olan çok insan var chole yi duydun mu youtube da egzersizler yapiyo 3 haftadır yapiyorum valla karın kaslarım olmaya başladı ya bacaklarım 52 cm di şuan 45 cm oldu belimde 5 cm inceldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…