Bugün ne aldin kaç tl harcadin

3 haftadır yapıyorsun ve yeni söylüyorsun başlayınca niye soylemedın

Evet bir program gördüm instagramda biri paylaşmış chloeting diye sanırım aynı şey bakayım canım ben de deneyeyim

kiiz nerdesin gel artik
Geldim sizi çok özledim ben çok sıkıldım üzüldüm yoruldum. Evdeki sorunu hallettik biz zerya271210 dediği gibi eşim terapiye filan gerek yok sorunumuz yok bizim evimizde mutluyuz dedi . Sen haklısın ama bunu yüksek sesle söyleyemiyorum dedi .küçük ablasıyla konuştum ailesini savunuyor. Bana dedi ki annemler seni bizden ayırmadılar kızları gibi gördüler dedi . Bende rica ediyorum ayırsınlar artık sizinle konuştukları gibi benimle konuşmasınlar dedim . Birbirimizi sevmek zorunda değiliz ama herkes birbirine saygı duymak zorunda dedim

Zeyno abi bebeğin beslenmesi benim için çok hassas bir nokta . Benim arkamdan tuğçe pasaklı pis vs vs diyebilirler ama çocuğa yemek yedirmiyor demeleri çok zoruma gitti . Birde şöyle birşey var ki damlaya damlaya göl oldu onun patlaması oldu bende

İyi yapmışsın havan değişir. Oturup kahveni içseydin kitle bebeği bu bi hafta on gün babaya hemen barışma biraz nazlan
Barıştık kızzzz adam saçımı okşuyor nasıl barışmayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…