- Konu Sahibi pure hazel
-
- #77.981
3 haftadır yapıyorsun ve yeni söylüyorsun başlayınca niye soylemedınbugün baklavalari götürdüm yarin cok hafif yemem gerek aslinda kilo çokta önemli değil ben onu anladim 50 kilo olup göbekli olan çok insan var chole yi duydun mu youtube da egzersizler yapiyo 3 haftadır yapiyorum valla karın kaslarım olmaya başladı ya bacaklarım 52 cm di şuan 45 cm oldu belimde 5 cm inceldi
sensiz olur mu birlikte gelinBeennnnnnnnn
3 haftadır yapıyorsun ve yeni söylüyorsun başlayınca niye soylemedın
Evet bir program gördüm instagramda biri paylaşmış chloeting diye sanırım aynı şey bakayım canım ben de deneyeyimbugün baklavalari götürdüm yarin cok hafif yemem gerek aslinda kilo çokta önemli değil ben onu anladim 50 kilo olup göbekli olan çok insan var chole yi duydun mu youtube da egzersizler yapiyo 3 haftadır yapiyorum valla karın kaslarım olmaya başladı ya bacaklarım 52 cm di şuan 45 cm oldu belimde 5 cm inceldi
He ilgi alanımıza baklava börek giriyor ondan bizi kışkırtıp sen yemiyorsun amahahah ne biliyim ilgi alanınıza girmezse diye şey etmemiştim
He ilgi alanımıza baklava börek giriyor ondan bizi kışkırtıp sen yemiyorsun amaNarinNarin ile biz yiyiyoruz ah seni seni
bak canim evde oturuyoz zaten 10 15 dakka felan egzersizler günde 2set yapiyorum ben bana yetiyoEvet bir program gördüm instagramda biri paylaşmış chloeting diye sanırım aynı şey bakayım canım ben de deneyeyim
Geldim sizi çok özledim benkiiz nerdesin gel artik
Zeyno abi bebeğin beslenmesi benim için çok hassas bir nokta . Benim arkamdan tuğçe pasaklı pis vs vs diyebilirler ama çocuğa yemek yedirmiyor demeleri çok zoruma gitti . Birde şöyle birşey var ki damlaya damlaya göl oldu onun patlaması oldu bendetuce_tuce arkadan konuşma her yerde oluyor canım sen tanık olduğun için çok üzülmüşsün
Benim kv ile eltim beni cekistirirken duymuştum hic birşey demedim eltim fena kv yaşlı kadın kim ne derse inanır kim ne yaparsa kendine yapar hic umurumda olmadı zamanla seninde umurunda olmayacaktır takma duymamış gibi yap
Beraber yaşamıyorsun sonuç çektin gittin evine senede bir bir araya gelincede görme duyma keyfine bak esinle aranı bozma Önem lı olan eşin o da seni savunmalıydı ki ayaklarını denk alsınlar
Üzme kendini unut keyfine bak canım
Çocuk büyümenin iyi bisey olmadığını anlamış aferin ona akıllı bidik. Seninkini de damatlar listesine ekledim4 yaş doğum gününde pasta felan aldırmadı büyümiycem ben diye
Avm ye gittik biz ayyyyÇocuk büyümenin iyi bisey olmadığını anlamış aferin ona akıllı bidik. Seninkini de damatlar listesine ekledim
İyi yapmışsın havan değişir. Oturup kahveni içseydin kitle bebeği bu bi hafta on gün babaya hemen barışma biraz nazlanAvm ye gittik biz ayyyyçok eğlendim
Barıştık kızzzz adam saçımı okşuyor nasıl barışmayayımİyi yapmışsın havan değişir. Oturup kahveni içseydin kitle bebeği bu bi hafta on gün babaya hemen barışma biraz nazlan
Kız şimdi bisey yazıcım banlatcaksin beniBarıştık kızzzz adam saçımı okşuyor nasıl barışmayayım
Çocuk büyümenin iyi bisey olmadığını anlamış aferin ona akıllı bidik. Seninkini de damatlar listesine ekledim
Seninki üstlerde Zeki erkek her zaman öndedirbi kaç kişi daha ekledi bak bizi listende üst sıralara yazsan iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?