Bugün ne aldin kaç tl harcadin

teşekkür ederim canım amiin siz nasılsınız
Bizim hala halsizlik devam ediyor eski gücümüz yok malesef.Evden de hafta 1 veya 2 kez çıkıyoruz onda yarim saatte markete gidiyoruz birde bebeği 2 kez kontrole getirdik dönüşte market işini hallettik falan biraz da onun için belkide halsiziz hareketsizlikten falan da olabilir eşimde çalışmıyor evde hep beraber evdeyiz yani onun içinde evin içinde balkondan aldigimiz havayla ve hafta bir yarim saatlik çıkmalarla falan belkide hamladik onun için böyleyiz diyede düşünmüyor degiliz

olabilir canım bugün arkadaşımla konuştum oda çok halsizmiş hala geçmedi dedi tam toparlanamamış Allah yardımcınız olsun sizinde bi an önce bomba gibi olursunuz inşallah

Benimde aklıma o geldi sizinki biraz uzun sürdü evdrn çıkamadığınız için mi acaba sakin yerlere gitseniz biraz çocuklar hava alır sende yürürsün kendini daha dinç hissedersin belki

olabilir canım bugün arkadaşımla konuştum oda çok halsizmiş hala geçmedi dedi tam toparlanamamış Allah yardımcınız olsun sizinde bi an önce bomba gibi olursunuz inşallah
Inşallah canm ya bikac ay etkisi suruyormus zaten.
Valla çıkmadık ca alıştık ev hayatına emekli ali amca olduk 15 yıldır araliksiz çalıştim ve ise gitmezsem dışarı çıkmazsam ölürüm ben diyordum meğerse ölunmüyormuş valla marttan beri evdeyim haftalarca hic cikmadigim oldu hatta şimdide işe falan gitmek istemiyorum dışarı da çıkmak istemiyorum normalde hafta sonunda 2 gün evde olurdum hemen pazartesi gelsin ise gideyim dışarı cikayim insan göreyim derdim şimdi tam tersi bi kişilik oldumtaytimla tişörtümlede mutluymuşum ben aslında evde 15 yılın sonunda virüs anlamama vesile oldu

Akşam tatlı dondurma almadık çocuklar uyudu arabada yarın yeriz dedik nöbet değişikliği oldu eşime yarın nöbetçi bende temizlik yaparım çamaşır yıkandı astım onları çocukları banyo yaptırdım 9.30 da yatırdım tabiki yatmadılar 10 u geçti uyumaları

Kilo bildirimi olan görseli nasıl yaptın sabah ilk iş onu yapmak bu sefer kafaya koydum 1 ay sıkı diyet yapcam ilk hedef 60
Sabah bir mesajını okudum alıntı yapamadım . Yaşadıklarımız benzer gibime geldi penguen nasıl atlattın . Benim beynimde dünden görüntüler devamlı dönüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…