- 12 Temmuz 2006
- 4.934
- 9.492
- 683
- 40
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #78.041
Boza ben çok mutsuzum kendimi sorgular oldum nerede hata yapıyorum ben diye . Görümcelerim de beni suçluyorlar sürekli. En geç 20:00 de uyuyan çocuğum 21:00 oldu hala uyumamıştı 1.5 saat onu daldırmaya çalıştım . Meme ağzından çıkar çıkmaz ağlamaya başlıyor . Gece 3 kez uyandı ama nasıl bir ağlama sana anlatamam çok kötüydü . Toparlanamıyorum çok yorgunum
Pazartsei başlanan diyetler daha çabuk bitiyormuş deme ki benim diyetim niye kısa sürüyor anladımbaşla canim kesinlikle sonuç alacaksın bence haberdar et benide hep
Pazartsei başlanan diyetler daha çabuk bitiyormuş deme ki benim diyetim niye kısa sürüyor anladım
Canım bosvermek zor ama bu senin mutluluğuna engel olacak.O yüzden umursamamak,gozardi etmek zorundasın yasanilanlari.Kizim da kv evine ilk gidince açmadı ağzını,yemedi.Hemen stres oldum tabi.O da başladı "ver de ben yedireyim,senden yemiyodur o" demeye.Benden başka kimsenin yedirmesine luzum olmadığını ve yediremeyecegini söyledim.Cumlem sertti çünkü bunu hakediyor.En ufak bir açık versem ordan sizacak yine hayatımıza karışmaya başlayacak.Bosver kim ne derse desin.O bebek yemiyor da mi bu kadar aydır bakıp buyutuyorsun?İnsanlar görmek istediğini görür.Evin içinde huzurunuz olsun,önemli olan o.Ekim sonuna doğru bizde İstanbul'a gideceğiz.Neyseki kv evinde ya bir gece kalırım ya hiç kalmam kendi ailemde geçireceğim günlerimi.Ama kv gorucek olmak bile şimdiden stres sebebi benim için.Çok korkunçkv görümce hepsinin ortak kanısı şu ben bebeğeyemek vermek vermiyormuşum . O yağlı baharatlı tuzluyemek istiyormuş derdi oymuş . Bu arada ben çocuğa 7 aylıtı domates çorbası yedirdim mercimek çorbası masada ne varsa yedirdim . Kuru fasulye bile yiyor yA ben daha ne vereyim iskender mi sipariş vereyim anlamıyorum
bi gün bozunca ertesi günü devam ettirmek lazim aslında canım ama Adanadaysak durumlar değişir
Kaç kilo ile başlamıştın ? Ben de bir türlü 70 den aşağı inemiyorum çıldırıcamSabah tartıldım 68.1 çıktım kızım derse girdi yazamadım 11 de Türk kahvesi içerim
Evet canım aslında tuçenin boyu kaç bilmiyorum ama bizim de boyumuz uzun 58 kilo da filan çok da iyi zayıf oluyoruz yaniboya orantılarsak olabilirim aslinda
Evet canım aslında tuçenin boyu kaç bilmiyorum ama bizim de boyumuz uzun 58 kilo da filan çok da iyi zayıf oluyoruz yani
ohh ne güzel bende arkadaşlarımı özledim kimse yok burdaSelammmmmm
Ayyy arkadaşım gelecek o yüzden hazırlık yaptım
Büyük kızım evi süpürüp sildi
Bende toz aldım balkon banyo wc yıkadım
Saray sarması
Çiğköfte
Makarna salatası
Ispanaklı rulo börek(buzluktan)
Yaptım
Şimdi kızımı uyutuyorum duşa girecem
Yeni başladım daha öncede başladım yine 68 falandım galiba 65 e düştüm geri aldım 1 aydaKaç kilo ile başlamıştın ? Ben de bir türlü 70 den aşağı inemiyorum çıldırıcam
Kolay gelsin kuzumtabi kıız ahh 1 kilo kaldı onuda vereydim yarim saat sporumu yaptim okyonus şimdi temizliğe başlıcam yine yeniden bitmeyen temizlik
160Evet canım aslında tuçenin boyu kaç bilmiyorum ama bizim de boyumuz uzun 58 kilo da filan çok da iyi zayıf oluyoruz yani
Hıh tamam o zaman
Ahahahah bende spor yapmak istiyorum ama gözüm kesmiyortabi kıız ahh 1 kilo kaldı onuda vereydim yarim saat sporumu yaptim okyonus şimdi temizliğe başlıcam yine yeniden bitmeyen temizlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?