- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 40
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #78.021
Gündüz online ders oluyor oğlumun akşama kadar onun başındayız.Aksam üzeri 4 de bitiyor.o satten sonrada yemek v.s başlıyor birde hava seriliyor bebeği hasta ederiz diyoruz,hafta sonunda kalabalık olur diye çıkmıyoruz öyle öyle kalıyoruz evde.Zaten böyle dişari fobisi oldu zorunlu çıkışlarda resmen ise yetişecekmişiz koşa koşa acele bir şekilde halledip geliyoruz marketimizi.Birde bebegin kontrolu için çıktık 2 kez onda da hemen gittik geldik hiç bir yere uğramadan.Benimde aklıma o geldi sizinki biraz uzun sürdü evdrn çıkamadığınız için mi acaba sakin yerlere gitseniz biraz çocuklar hava alır sende yürürsün kendini daha dinç hissedersin belki
Yok valla olamayız senin gibiEn zayıfı olması zor ben dururken
HahahahYok valla olamayız senin gibi
90 dereceye atıp bırakmak lazım bizi belki öyle bi ihtimal sıcaktan eririz
profil bilgilerini düzenleme yerinden yapılıyo canimKilo bildirimi olan görseli nasıl yaptın sabah ilk iş onu yapmak bu sefer kafaya koydum 1 ay sıkı diyet yapcam ilk hedef 60
boya orantılarsak olabilirim aslindaEn zayıfı olması zor ben dururken
Uzun bir süre devam ediyor 3 sene oldu hala aklıma geldikçe sinir oluyorum. Önemli olan eşinin tavrı sakince konuşmayı dene ben aglarım genelde tutamam kendimi eşimin asker olması mı yoksa yapısı mı bilmiyorum kafasına bişry takmaz takılacak bişry oldugunuda düşünmez ben öyle değilim bunu her seferinde söyledim ben ince düşünürüm konuşurken şaka yapıyorum diye laf sokmam iğnelemem varsa direk söylerim. Eşinle konuş inan bana anlayacak seni ben sen olmak istemiyorum biz olmak istiyorum de senin ailen artık biziz önce biz sonra herkesin annesi babası gelir bu benim içinde senin içinde öyle olmazsa birdahaki izinde yine sorun olacak aradaki dengeyi eşin sağlayacak size bırakırsa çok fena olur kopar bağlar oda eşini çok üzerSabah bir mesajını okudum alıntı yapamadım . Yaşadıklarımız benzer gibime geldi penguen nasıl atlattın . Benim beynimde dünden görüntüler devamlı dönüyor
Haklısın canım sizin dersler uzun sürüyordu onu unuttum evde olmakta seni yorgun hissettiriyor 3 haftadır tenha bir mesire alanı keşfettik oraya gidiyoruz çocuklar oynuyor bizde sebze közlüyoruz biraz mangal o kadar iyi geliyor ki anlatamam nefret ederdim pikniğe gitmekten gelince banyo çamaşır gelenleri yıka kaldır onlar bile gözümde büyümüyor artık kendimi iyi hissediyorum inşallah sende üzerindeki yorgunluğu atarsınGündüz online ders oluyor oğlumun akşama kadar onun başındayız.Aksam üzeri 4 de bitiyor.o satten sonrada yemek v.s başlıyor birde hava seriliyor bebeği hasta ederiz diyoruz,hafta sonunda kalabalık olur diye çıkmıyoruz öyle öyle kalıyoruz evde.Zaten böyle dişari fobisi oldu zorunlu çıkışlarda resmen ise yetişecekmişiz koşa koşa acele bir şekilde halledip geliyoruz marketimizi.Birde bebegin kontrolu için çıktık 2 kez onda da hemen gittik geldik hiç bir yere uğramadan.
Söylediklerin çok doğru . Mesela sabah dedi ki ortada birşey yok ki . Ama ortada benim açımdan çok şey var . Küçük görümcemle telefonda konuştum bugün beni anlayacağını düşünmüştüm yanılmışım . Bir sürü şey söyledim her söylediğim şeye bunda ne var ki diyip durdu herkesi bana savundu. Şunu anladım herkes adalet insanı değilmiş . Eğer benim ailem hata yapsa ben kendim uyarıyorum mesela illa insanın kalbini kırarcasına uyarmaya gerek yok ki düzgünce de olabilir .Uzun bir süre devam ediyor 3 sene oldu hala aklıma geldikçe sinir oluyorum. Önemli olan eşinin tavrı sakince konuşmayı dene ben aglarım genelde tutamam kendimi eşimin asker olması mı yoksa yapısı mı bilmiyorum kafasına bişry takmaz takılacak bişry oldugunuda düşünmez ben öyle değilim bunu her seferinde söyledim ben ince düşünürüm konuşurken şaka yapıyorum diye laf sokmam iğnelemem varsa direk söylerim. Eşinle konuş inan bana anlayacak seni ben sen olmak istemiyorum biz olmak istiyorum de senin ailen artık biziz önce biz sonra herkesin annesi babası gelir bu benim içinde senin içinde öyle olmazsa birdahaki izinde yine sorun olacak aradaki dengeyi eşin sağlayacak size bırakırsa çok fena olur kopar bağlar oda eşini çok üzer
Sakın görümcelerinle konuşma onlar zaten seni baştan beri kıskanıyor hele eşin onların yanında seninle ilgileniyorsani Tuğçe olmadan yemem Tuğçe gelsin ona sorarım vb şeyler kafalarında öyle yer ediyor ki seni düşman gibi görünüyorlar helede erkek kardeş abi o evde tek erkekse eşim ben karım olmadan yemem dedi dalga geçti aslında ama onların birbirine bakışını gördümya asla unutamam sanki ellerindeki en kıymetlisi gitmiş gibi gardını alıyorlar gelini asla kızı gibi görmüyorlar onu diyen yalan söylüyor sende araya mesafe koy ama eşinle aranı bozmadan ben çok küstüm sabahlara kadar ağladım en sonunda annem eşime dedi kızım hasta olacak oğlum yeter ne yaşıyorsunuz bilmiyorum anlatmıyor ama sorun büyük belli istemiyorsan söyle ben kızımıda torunlarımıda alırım ömrüm yettigi kadar bakarım dedi sonra eşim kendine geldi baktı ki ailesi dağılmak üzere sırf aradaki dengeyi kuramadığı için kabul etti annesiyle kardeşinin bu kadar kin tutacaklarını alttan alttan beni bastırmaya çalıştıklarınıSöylediklerin çok doğru . Mesela sabah dedi ki ortada birşey yok ki . Ama ortada benim açımdan çok şey var . Küçük görümcemle telefonda konuştum bugün beni anlayacağını düşünmüştüm yanılmışım . Bir sürü şey söyledim her söylediğim şeye bunda ne var ki diyip durdu herkesi bana savundu. Şunu anladım herkes adalet insanı değilmiş . Eğer benim ailem hata yapsa ben kendim uyarıyorum mesela illa insanın kalbini kırarcasına uyarmaya gerek yok ki düzgünce de olabilir .
Çok korkunçİnşallah benim yaşadıklarımı yaşamak zorunda kalmadan halledilir duymamayı öğren içinde tutma anında söyle çocuk aç mı diyorlar ben yediremiyorum al babaannesi sen yedir de ver o yediremeyince nasıl babaannesin aç bırakıyorsun torununu de böyle böyle anlarlar kızımın saçları çok fazla kıvırcık banyodan sonra spreyle açıyoruz kv başlıyor çocuğun saçı çok dağınık bilmem ne söylüyoruz ama anlamıyor sanıyorki biz bilerek taramıyoruz verdim kızımın eline tarağı babannen tarasın seni ağlatmadan dedim bakalım nasıl oluyormuş çok ağlıyor kızım saçı taranırken eline almış tarağı taramamış eliyle düzeltmiş geldi kızım taradın mı anne dedim taradım taradım hiç ağlatmadım dedi neresini taradın aynı saç duruyor dedim bozuldu laf söylüyordunya karışık saçları tarayın diye nasılmış gördün mü bilmeden yorum yapmazsan iyi olur dedim hemen konuyu değiştiriyordu
Piknik banada cok meşakatli geliyor giderken hazırlık dönünce bir sürü yıkanacak şey ve banyo işleri v.s daha çok strese giriyorum ama çok haklısın ne zamana kadar evde böyle yasacagiz iyice hayattan soyutladık bu hastalık gecirdigimizden beri. Bi sirkelenip kendimize gelmemiz lazım aslinda cunki oğlum da hiç çıkmak istemiyor arkadaşları çağırıyor aslında dışarıdan gitmiyor oda bizimle hep evde ders dışında.kimseyle hic bir iletişimi yok bunun dönüşü bize ilerleyen zamanlarda kötü olabilir iyice içine kapanabilir asosyal olabilir diye gerçekten onun içinde korkmaya başladık.Hadi biz bir şekilde kendimizi kontrol altında tutup hayata adapte edebiliriz de o daha küçük okul açıldığında da evden çıkmaz istemez kimseyle iletişim kurmak istemez diye endişeliyiz aslında.Haklısın canım sizin dersler uzun sürüyordu onu unuttum evde olmakta seni yorgun hissettiriyor 3 haftadır tenha bir mesire alanı keşfettik oraya gidiyoruz çocuklar oynuyor bizde sebze közlüyoruz biraz mangal o kadar iyi geliyor ki anlatamam nefret ederdim pikniğe gitmekten gelince banyo çamaşır gelenleri yıka kaldır onlar bile gözümde büyümüyor artık kendimi iyi hissediyorum inşallah sende üzerindeki yorgunluğu atarsın
Çok korkunçkv görümce hepsinin ortak kanısı şu ben bebeğeyemek vermek vermiyormuşum . O yağlı baharatlı tuzluyemek istiyormuş derdi oymuş . Bu arada ben çocuğa 7 aylıtı domates çorbası yedirdim mercimek çorbası masada ne varsa yedirdim . Kuru fasulye bile yiyor yA ben daha ne vereyim iskender mi sipariş vereyim anlamıyorum
Boza ben çok mutsuzum kendimi sorgular oldum nerede hata yapıyorum ben diye . Görümcelerim de beni suçluyorlar sürekli. En geç 20:00 de uyuyan çocuğum 21:00 oldu hala uyumamıştı 1.5 saat onu daldırmaya çalıştım . Meme ağzından çıkar çıkmaz ağlamaya başlıyor . Gece 3 kez uyandı ama nasıl bir ağlama sana anlatamam çok kötüydü . Toparlanamıyorum çok yorgunumSen ne verirsen ver mutlaka ama mutlaka eksik bulacak. Kafasında kendi doğrusundan başkasını kabul etmezler. Benim büyük kızım yemek yemez çok seçici, onu ben yedirmiyorum oldu. Küçük yemeği seviyor bu kez de çok yediriyorsun oldu. 30-40 yıl önce çocuk büyütmüşler hala o fikri savunurlar. Sen yolundan şaşma boşver. İş eşinde bitiyor. Onun da seni yüksek sesle savunması, sana laf söyletmemesi lazım. Onun ailesi sen ve abi bebek artık. Anne baba arkadan gelecek. Hepimiz için bu böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?