- 7 Ocak 2018
- 27.578
- 80.047
- 598
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #78.061
Komşu filan da mı yok canım arada görüşsenohh ne güzel bende arkadaşlarımı özledim kimse yok burda
afiyet olsun canımKolay gelsin kuzumBende mesaideyim iş yok artık geziniyorum o odadan o odaya.Öğle arasındayız Kıymalı kaşarlı pide söyledim birde ayran çok acıktımmm
yok canim teyzeler hepKomşu filan da mı yok canım arada görüşsen
Benimde kalan eşyaları toplamam lazım taşınınca benimde iş bitmez valla temizle yerleştir yıka hayırlısı bakalımafiyet olsun canımbenim işlerde bitmek üzere inşallah
İşlerimi bitirdim oğlanın yemeğini yaptım meyve suyu da yapıyorum ocağa koydum pişiyor.
kendime yulaf lapası yaptım bitter çikolatalı muzlu incirlicanım tatlı çekti yicem.
akşam yemeği dünden kalan kapuskam var onu yerim yoğurt ile.
aslında kilo veriyorum ama tek bir gün bile bozsam tekrar ödem topluyo vücudum tartıda + çıkıyor.
Geçen hafta anneme gittiğimde gönlümce abartmadan yedim hemen farketmiş kilom.
Sinir oluyorum verirken ne kadar zor veriyoruz , alırken hemen alıyoruz.
ama inat ettim 63 ‘e kadar durmayacam kilo sen mi büyüksün ben mi
en sevdiğim karışık kızartmaDerslerim bitti ama galiba beynim eridi.
Şimdi bi kahve içip bulaşık makinesini yerleştirip cocukları almam gerek.
Domates çorbası ile karışık kızartma var akşama. Çocuklara da sebzeli bulgur pilavı yaptım. Yoğurtla yerler.
Valizi hazırladım dedi.Biz 2 haftaya ancak taşınacağız.Cocugu anneme bırakacağım temizleriz biraz perdeleri falan takarız odasını ayarlarlarız sonra gelip cocugu alırız diyorum.Annemden baya bir erzak alacağım buzdolabı 1 gün çalışmadan beklemesi lazım gazı varmış onun inmesi için.Dondurıcıdan aldıklarım erir biraz düzeni kurup alacaklarımı alıp cocugu alıp döneriz diyoruz.Benim izin 15 gün olacak eşimin 20gün.Biraz çocuğa o bakar son 2 gün kala kayınvalide gelir.Tabi eşim 20 gün izin alabilirse 15 alır belki ozaman daha erken gelir kayınvalide.kayınvalide hemencik gelecek miokyonus
tühh ya kayınvalide olmayaydı cok daha hiycanlı olurduValizi hazırladım dedi.Biz 2 haftaya ancak taşınacağız.Cocugu anneme bırakacağım temizleriz biraz perdeleri falan takarız odasını ayarlarlarız sonra gelip cocugu alırız diyorum.Annemden baya bir erzak alacağım buzdolabı 1 gün çalışmadan beklemesi lazım gazı varmış onun inmesi için.Dondurıcıdan aldıklarım erir biraz düzeni kurup alacaklarımı alıp cocugu alıp döneriz diyoruz.Benim izin 15 gün olacak eşimin 20gün.Biraz çocuğa o bakar son 2 gün kala kayınvalide gelir.Tabi eşim 20 gün izin alabilirse 15 alır belki ozaman daha erken gelir kayınvalide.
Çocuğa bakacak ya mecbur.Durumumuz olsa 6ay ücretsiz izin alırdım ama kira krediler masraflar mümkün değil.Kasım gibi gelecek 5-6 ay bakar sonra anneme gönderirim biraz diyorum bakalım.Hep annem baktı 2 yasına kadarda ben baktım ücretsiz izin aldım.tühh ya kayınvalide olmayaydı cok daha hiycanlı olurdu
öyle canim sağlık olsun yapacak bişi yok huzurunuzu bozmasında yeterÇocuğa bakacak ya mecbur.Durumumuz olsa 6ay ücretsiz izin alırdım ama kira krediler masraflar mümkün değil.Kasım gibi gelecek 5-6 ay bakar sonra anneme gönderirim biraz diyorum bakalım.Hep annem baktı 2 yasına kadarda ben baktım ücretsiz izin aldım.
Zoomdan da ders veriyor musunDerslerim bitti ama galiba beynim eridi.
Şimdi bi kahve içip bulaşık makinesini yerleştirip cocukları almam gerek.
Domates çorbası ile karışık kızartma var akşama. Çocuklara da sebzeli bulgur pilavı yaptım. Yoğurtla yerler.
Valla eşime tembihleyecegım.Eşim dedi anneme tv alsak akşam odasında takılsın alınırmı dedi boşver dedim bizle bir dizi izler otururuz olmaz öyle.Ben zaten çocukla ilgilen hizmet et vakit olmaz tv izlemeye kayınvalide kendi takılır çocukla ilgileniriz akşamları zaten yeterince babaya hasret büyüdü geceleri haftasonları babasıyla takılsın.öyle canim sağlık olsun yapacak bişi yok huzurunuzu bozmasında yeter
Aynı benim kayınvalideValizi hazırladım dedi.Biz 2 haftaya ancak taşınacağız.Cocugu anneme bırakacağım temizleriz biraz perdeleri falan takarız odasını ayarlarlarız sonra gelip cocugu alırız diyorum.Annemden baya bir erzak alacağım buzdolabı 1 gün çalışmadan beklemesi lazım gazı varmış onun inmesi için.Dondurıcıdan aldıklarım erir biraz düzeni kurup alacaklarımı alıp cocugu alıp döneriz diyoruz.Benim izin 15 gün olacak eşimin 20gün.Biraz çocuğa o bakar son 2 gün kala kayınvalide gelir.Tabi eşim 20 gün izin alabilirse 15 alır belki ozaman daha erken gelir kayınvalide.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?