Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yarın büyük kizim
Anasınıfina başlayacak cok heyecanlıyım. Benim okuluma gelecek
Yolu açık olsun kuzununBenim oğlumda 33 aylıkken başladı çok minikti.Haftasına ateşlendi ilk kez ozaman hasta oldu çocuk evde hiç antibiyotık kullanmadı okula giderken ayda 2 kez kullandık ay kabus gibiydiBu kış evde rahat geçer inş

Teşekkürler canım. Benimki 43 aylık . Hastalık kaçınılmaz okula başlayınca cok sıkıldı bunaldı evde umarım okulda mutlu olur cok heyecanlı onu öyle görünce ben daha da heyecanlanıyorum

Teşekkürler canım. Benimki 43 aylık . Hastalık kaçınılmaz okula başlayınca cok sıkıldı bunaldı evde umarım okulda mutlu olur cok heyecanlı onu öyle görünce ben daha da heyecanlanıyorum
Yaşıtlarını arıyorlar heyecanını yerim onunÇok güzel geçer inş ilk günü.Küçüğe bakıcımı bakıyor?

Merhaba kızlar
Bugun 5 saat dersim vardı cumartesi dahil hergün ders var yüz yüze bundan kat kat daha iyi
Bimden stokluk şeyler aldım fairy 6 lı bulaşık deterjanı (35 TL)ve 90 lı makina deterjanı (78 TL),tuvalet kağıdı 32 li (25 TL),3 lü solo havlu kağıt (4 TL) 6 tane aldım. Benim aldıklarım 170 küsur tuttu.esimin aldiklari da 100 TL falan
Sürekli stok yapan biri değilim senenin Ağustos Eylül ayında marketlerde indirimde gördüklerimi alıyorum 6-7 ay boyunca bana yetiyor sonra indirimde görsem de almam.

pure hazel nasılsın dinlenebildinmi?
tuce_tuce Zeynolin44 nerdesiniz?
Geliyorum ama okumuyorum hiç okyonus yazamıyorum da . Öyle sayfaya girip anında kapatıyorum yeniden. Bugün biraz telefonda konuştum ailemle filan. Dün gece kabus gibiydi bebek sürekli ağladı 2 saatte bir ama nasıl ağlamak çok kötüydü kendimi ve onu psikolojik olarak tedavi etmeye çalışıyorum . Eşimde kendini tedavi ediyor biraz üzgünüz

Herkese iyi aksamlarBütün gün eşimle temizlik yaptık yorulduk.Aksama da kv yemeğe çağırdı oraya gittik iyi oldu hem hazır yemeğe gitmek hemde evden cikmak.Bebisede meyve püreleri yapıyorum hergun ama sebzede pek istekli değil açken kaşıkla bişey verince ağlıyor direkt doymak istiyor.öğün seklinde de kabul eder insallah
Ilerleyen zamanlarda. Gürultuyu kalabalığı sevmiyor.esim ben ve abisi dışında herkesi yabanciliyor agliyor pandemi bebesinden beklenen bir hareket diye cok takilmamaya calisiyorumuyanıkken falan emmek istemiyor gündüz ve gece hep uykuda Emziriyorum.arabada da bir sarki var onu acinca emiyor sadece sabah öğleden sonra ve akşamda formül mama veriyorum bebekli hayatim böyle.
Gelelim harcamalara cuma günü markete gittik bebek bezi,ıslak mendil,sıvı yag(stokluk),sebze,meyve,bikac bişey daha aldık 370 tl uctu gitti.Kp bugün oğlanlara 250 şer lira verdi onunla 1 gr altın almayı planlıyorum.
Bebişe uzun ince ayaksız tulum giydiriyorum evde rahat oluyor kucağımiza falan aldığımızda. 3 tane var ama yeterli gelmiyor.lcw dan almıştım 2 tane daha almak istiyorum ama bulamiyorum ayaksiz olarak bulduklarimi almistim zaten varmı önerisi olan bakabileceğim bir marka cartes ve bg store dışında.
Kotondan 350 tl lik hediye çekimiz var ama mağazada kullanilabiliyormus sadece galiba mağazayada gidemiyoruz yıl sonuna kadar kullanmamız lazımmış bu gidişle elimizde kalacak

Merhaba
Hm bu konuda cok iyi.. ayakli ayaksiz cok urunu var. Su an indirim donemi. Birde bazen 2. Kupon oluyor inanilmaz indirimli oluyor
Birde yanlis anlamazsaniz ek gidaya sebzeyle baslamak tavsiye edilir meyve sekerli ve baskin oldugu icin sonra sebze tatsiz gelirmis
Balkabagi cikmaya basladi belki onu yer

H&m den baharda indirimde bu kıs giyecegi herseyi aldim kozmonot tulumda dahil oradan alacagim birsey kalmadi diye bakmak aklıma gelmedi hic
Ek gıdaya sebzeyle başladık 2 hafta oldu meyveye daha 4 gündür geçtim,onda da ilk elma ve sonrasında balkabagi nektari ve bugunde muz verdim.buharda haşliyorum sebzede zorladı biraz 3 kasıktan sonra ağlamaya başlıyor meyvede sesi çıkmıyor pek ama tok olucak.acken hiç birini kabul etmiyor ek gıdayı çerez niyetine kabul ediyor yani kaşıkla veriyorsun diye çığlık çığlığa ağlıyor süt istiyor ama doyurup yarim saat sonra verince aliyor ek gıdayı.

Bu arada hiç yanlış anlamam çünkü bilenlerden yaşayanlardan öneri istediğim için yazdım buaraya

Adi ustunde ek gida bence problem yok zamanla asacaktir.
Buyudukce sebzeli krep mucver kek muhallebbide hayatina girecek tadina alissin azicik vitamin alsin yeter

Hic sebze yemeyen cocuklara alternatif sebzeli makarnalar var onuda deneyebilirsiniz
Küçük daha birde laktoz alerjimiz var onun için makarna işine giremiyoruz.ama çiğneme evresine gelince kendim sütsüz sebzeli erişte yoğurup keserim makarna yaparım diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…