Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Adi ustunde ek gida bence problem yok zamanla asacaktir.
Buyudukce sebzeli krep mucver kek muhallebbide hayatina girecek tadina alissin azicik vitamin alsin yeter
Evet zaten tadım asamasindayiz ama dediğim gibi açken verince almayınca endislendim öğün olarak kabul etmezse diye.

Küçük daha birde laktoz alerjimiz var onun için makarna işine giremiyoruz.ama çiğneme evresine gelince kendim sütsüz sebzeli erişte yoğurup keserim makarna yaparım diye düşünüyorum

Bulursam yazarim bu sekilde makarnalarda var sirf sebze gluten sut yumurta yok gormustum eminim
Alerjik cocuklar o kadar cokki aslinda..

Sizin yerinize biri gidip alamaz mı? Sen internet sitesinden model beğensen, o alsa. Yazık cok da iyi bir miktar. Kaybolmasın..

Özlüyoruz seni Buraya yaz sana burasıda iyi gelir aile gibi olduk artık.İnş en kısa zamanda eski neşene kavuşursun hersey yoluna girer

Bereketli olsun altınının.En kısa zamanda bileziğinide alırsın inş

Günaydın kızlarHava dün gece hep yağdı şimdide bulutlu.
canım oğlum dun okula başladı onu götürüp getirdim biraz yoğun geçti giremedim
Burdada yağacak gibiydi ama yağmadı çok güzel bir hava var tatlı tatlı esiyor sıcağı sevmiyorum

Günaydınlar kızlar
Bizim boya işi bugüne kaldı.
400 liraya boya aldık.. çok pahalı olmuş boyalar.
17 lira boya aksesuarları.
80 lira hal turşuluk kornişon ve jalapone biber
35 lira market yoğurt dondurma ve susam.
Bugün de kahvaltılık sos için Bir kasa domates kapya biber falan alıcağız.

Günaydın kızlar ben de güzel bir kahvaltı hazırlayacağım
Krep yapacağız birazdan.
Dün süt almıştım onu mayaladım kaymağını topladım kahvaltıda yenir diye.
Yanına yine sıcak bir şeyler olur.

İki gündür hem yorgunum hem çöküntudeyim.
Canli dersim var onu yapacagim.
Sonra dışarıda takılacağız.

@mutlu1988 bereketli olsun canım darısı bize

Günaydın güzel günler olsun bütçeye bakayım bi ne var ne yok . Altın almak istiyorum önümüzdeki ay moral toplarım bu esnada
Yaaa önümüzdeki ay bende altın almak istiyorum ama imkansız gibiZaten gerektikçe altın hesabından bozuyorum içim gidiyor ah ah çok efkarlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…