- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 40
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #78.101
Evet zaten tadım asamasindayiz ama dediğim gibi açken verince almayınca endislendim öğün olarak kabul etmezse diye.Adi ustunde ek gida bence problem yok zamanla asacaktir.
Buyudukce sebzeli krep mucver kek muhallebbide hayatina girecek tadina alissin azicik vitamin alsin yeter
Küçük daha birde laktoz alerjimiz var onun için makarna işine giremiyoruz.ama çiğneme evresine gelince kendim sütsüz sebzeli erişte yoğurup keserim makarna yaparım diye düşünüyorum
Herkese iyi aksamlarBütün gün eşimle temizlik yaptık yorulduk.Aksama da kv yemeğe çağırdı oraya gittik iyi oldu hem hazır yemeğe gitmek hemde evden cikmak.Bebisede meyve püreleri yapıyorum hergun ama sebzede pek istekli değil açken kaşıkla bişey verince ağlıyor direkt doymak istiyor.öğün seklinde de kabul eder insallah
Ilerleyen zamanlarda. Gürultuyu kalabalığı sevmiyor.esim ben ve abisi dışında herkesi yabanciliyor agliyor pandemi bebesinden beklenen bir hareket diye cok takilmamaya calisiyorumuyanıkken falan emmek istemiyor gündüz ve gece hep uykuda Emziriyorum.arabada da bir sarki var onu acinca emiyor sadece sabah öğleden sonra ve akşamda formül mama veriyorum bebekli hayatim böyle.
Gelelim harcamalara cuma günü markete gittik bebek bezi,ıslak mendil,sıvı yag(stokluk),sebze,meyve,bikac bişey daha aldık 370 tl uctu gitti.Kp bugün oğlanlara 250 şer lira verdi onunla 1 gr altın almayı planlıyorum.
Bebişe uzun ince ayaksız tulum giydiriyorum evde rahat oluyor kucağımiza falan aldığımızda. 3 tane var ama yeterli gelmiyor.lcw dan almıştım 2 tane daha almak istiyorum ama bulamiyorum ayaksiz olarak bulduklarimi almistim zaten varmı önerisi olan bakabileceğim bir marka cartes ve bg store dışında.
Kotondan 350 tl lik hediye çekimiz var ama mağazada kullanilabiliyormus sadece galiba mağazayada gidemiyoruz yıl sonuna kadar kullanmamız lazımmış bu gidişle elimizde kalacak
Özlüyoruz seniGeliyorum ama okumuyorum hiç okyonus yazamıyorum da . Öyle sayfaya girip anında kapatıyorum yeniden. Bugün biraz telefonda konuştum ailemle filan. Dün gece kabus gibiydi bebek sürekli ağladı 2 saatte bir ama nasıl ağlamak çok kötüydükendimi ve onu psikolojik olarak tedavi etmeye çalışıyorum . Eşimde kendini tedavi ediyor biraz üzgünüz
Bereketli olsun altınının.En kısa zamanda bileziğinide alırsın inşIyi geceler kizlar. Bugun 480 den 1 gr altin aldim. Esim.is yerinde 5 lik ve 10 lullari biriktirmis bama surpriz yapti. Cok sevindim hemen 1 gr aldik. Nasip olursa 3000 tl bir yerden para gelecek. Uzerine maastan da katip 10 gr ajda model.bilezik istiyorum. Bakalim nasip. Herkese bol bereketli birikimler
canım oğlum dun okula başladı onu götürüp getirdim biraz yoğun geçti giremedimGünaydın kızlarHava dün gece hep yağdı şimdide bulutlu.
Cok tesekkurler hepimiz cok cok alalim insaallahÖzlüyoruz seni ❤Buraya yaz sana burasıda iyi gelir aile gibi olduk artık.İnş en kısa zamanda eski neşene kavuşursun hersey yoluna girer
afiyet olsun canım bende cok açım güzel bi kahvaltı hazırlıycamGünaydın kızlar
Kahvaltı hazırlamalıyım
Bende sizi özledim biliyor musunÖzlüyoruz seni ❤Buraya yaz sana burasıda iyi gelir aile gibi olduk artık.İnş en kısa zamanda eski neşene kavuşursun hersey yoluna girer
Huhuhuhuuuuuuafiyet olsun canım bende cok açım güzel bi kahvaltı hazırlıycam
Yaaa önümüzdeki ay bende altın almak istiyorum ama imkansız gibiGünaydın güzel günler olsun bütçeye bakayım bi ne var ne yok . Altın almak istiyorum önümüzdeki ay moral toplarım bu esnada
Gözümüzün önünde eridiHuhuhuhuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?