Bugün ne aldin kaç tl harcadin

inşallah canım sende başarmıştın istemen yeterli bende koruyabilirim inşallah artik
İşte sorun burda zaten yemezsem veriyorum o halde temeliyim nasılsa verebiliyorum da ama artık daha çok dikkat etmeliyim

Kızımı doğum yaptıktwn sonra 3.5 ayda 57.5 kiloya kadar inmiştim tekrardan 5 li rakamları görmek istiyorum

Sizin yerinize biri gidip alamaz mı? Sen internet sitesinden model beğensen, o alsa. Yazık cok da iyi bir miktar. Kaybolmasın..
Kimse mağazaya gitmek istemez diye düşünüyoruz.Internetten hediye çeki kullanılıyormuş galiba eşim geçenlerde bakmıştı olmuyor demisti.Belkide biz beceremedik.Evet miktar çok iyi kaybetmekte istemiyoruz inşallah bir yolunu buluruz.

Bulursam yazarim bu sekilde makarnalarda var sirf sebze gluten sut yumurta yok gormustum eminim
Alerjik cocuklar o kadar cokki aslinda..
Sevinirim valla.Internetten bebek tariflerine bile bakamıyorum çok bilgi var oraya bakınca tamamen karışıyor herşey.Bebek için yemek kitabım var ona bakıyorum hep hatim ettim diyebilirim tabi ben içine laktoz iceren ürünlerini koymam ona göre bir şeyler oluştururum diye düşünüyorum.

yaparsın seen boyun uzun ya 60 bence ıdeal kilon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…