- Konu Sahibi pure hazel
-
- #78.121
Ayyy hiç sorma bizde böyle bakakaldıkGözümüzün önünde eridi
Ayy darısı bana inşallahhhayy sorma cok mutluyum valla
inşallah canım sende başarmıştın istemen yeterliAyyy hiç sorma bizde böyle bakakaldık
Ama o açım derken bizde çayla püskevit mangal yedik
Ayy darısı bana inşallahhh
İşte sorun burda zaten yemezsem veriyorum o halde temeliyim nasılsa verebiliyorum da ama artık daha çok dikkat etmeliyiminşallah canım sende başarmıştın istemen yeterlibende koruyabilirim inşallah artik
Bende çok efkarlıyımYaaa önümüzdeki ay bende altın almak istiyorum ama imkansız gibiZaten gerektikçe altın hesabından bozuyorum içim gidiyor ah ah çok efkarlıyım
Yediklerimiz kilo yapmaz kiAyyy hiç sorma bizde böyle bakakaldık
Ama o açım derken bizde çayla püskevit mangal yedik
Ayy darısı bana inşallahhh
Kimse mağazaya gitmek istemez diye düşünüyoruz.Internetten hediye çeki kullanılıyormuş galiba eşim geçenlerde bakmıştı olmuyor demisti.Belkide biz beceremedik.Evet miktar çok iyi kaybetmekte istemiyoruz inşallah bir yolunu buluruz.Sizin yerinize biri gidip alamaz mı? Sen internet sitesinden model beğensen, o alsa. Yazık cok da iyi bir miktar. Kaybolmasın..
Sevinirim valla.Internetten bebek tariflerine bile bakamıyorum çok bilgi var oraya bakınca tamamen karışıyor herşey.Bebek için yemek kitabım var ona bakıyorum hep hatim ettim diyebilirimBulursam yazarim bu sekilde makarnalarda var sirf sebze gluten sut yumurta yok gormustum eminim
Alerjik cocuklar o kadar cokki aslinda..
valla bana yemeyip hayalini kurşunlarım bile kilo yapiyo kiz şanslısınYediklerimiz kilo yapmaz ki
yaparsın seen boyun uzun ya 60 bence ıdeal kilonİşte sorun burda zaten yemezsem veriyorum o halde temeliyim nasılsa verebiliyorum da ama artık daha çok dikkat etmeliyim
Kızımı doğum yaptıktwn sonra 3.5 ayda 57.5 kiloya kadar inmiştim tekrardan 5 li rakamları görmek istiyorum
Ben sanırım zayıflamışımyaparsın seen boyun uzun ya 60 bence ıdeal kilon
tühh stresten olmuştur kesinBen sanırım zayıflamışım
Burç yorumu falan bakmıyorum hep saçma seyler çıkıyorBende çok efkarlıyımbu haftaki burç yorumlarım da berbat zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?