- 30 Eylül 2020
- 6
- 5
- 1
- 40
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #78.321
ben kendimde dağınık ve sakar olduğumdan kimseye bişi demeye hakkım yokevet canım yazcam az önce kameradan baktım eba derslerini dinlediği masa o kadar dağınık ki sakin ol sakin sakın bağırma akşam beraber toplarız diye kendimi telkin ettim kızınca kamerayı kapatıyor izleyemiyorum bu sefer
Yapınca atarım canımİzmir bombası nasıl oluyor canım resim paylaşır MSN
Canım şimdi küçük oldukları için dizginleyebillirsin ama büyüdüklerinde başedemezsin lütfen kendine ve kızlarına bunu yapmaevet canım yazcam az önce kameradan baktım eba derslerini dinlediği masa o kadar dağınık ki sakin ol sakin sakın bağırma akşam beraber toplarız diye kendimi telkin ettim kızınca kamerayı kapatıyor izleyemiyorum bu sefer
Canım şimdi küçük oldukları için dizginleyebillirsin ama büyüdüklerinde başedemezsin lütfen kendine ve kızlarına bunu yapma
2007 doğumlu cqnımSenin büyük kaç yaşında? Maşallah arkadaş gibi olmuş sana.
Ben görümceme de dedim kimse kimseyi sevmek Zorunda değil herkes karşısındakine saygı duymak zorunda diye . Anlamalarını beklemiyorum karŞılarındaki insana saygıları yok çünkübiz seviyoruz tuğçe bizi sevmiyor demeye getirmiştir herkes herkesi sevmek zorunda değil sen eşin için onlarda oğulları için sana saygı duymak zorunda yoksa kimse için kolay değil farklı bir ortama alışmak bunu biraz anlasalar aslında hiç sorun olmaz
O yorum yüzünden bana da hiç düzgün şeyler yazmıyorsun zatenKizlaar merhaba
tuce_tuce seni ne yapayim ben bir video attin hayatim sasti
Kizlar bana bir burc yorumu atti aileni gaza getirme diyordu aksamina kardesim birsey anlatti
Is yerinde mutlu ol diyodu onuda bildi
Para konusu diyordu is teklifi aldim
Ama kararsizim
Is cikisi yada pazar gunumu ayirmam lazim
Aslinda hic fena olmaz hem mutlu olurum hem ilave gelir olur
Ama cok zor geliyor ya
Ortaokul ogrencilerine ozel ders verebilirim
Daha once hep calistik yaparim cocuklarda memnun kalir
Esimin gelip almasi lazim
Uf keske ayni yerde oturup calissaydim
O yorum yüzünden bana da hiç düzgün şeyler yazmıyorsun zaten
Bu lafları unutma bende sana yazacağım aynen bunuKarikoca cicektir arasina giren bocektir
Bu lafları unutma bende sana yazacağım aynen bunu
KralsınSevgiyeyolculuk canım böyle bak içi çikolatalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?