- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #78.341
Yaptım yaptım
MüthişSevgiyeyolculuk canım böyle bak içi çikolatalı
Hasılat güzelYaptım yaptım
Ayyy çok yoruldum valla
Üstüne birde eve gelip eşimi aldım yemek yedik dışarıda 90 tl
E bebekten uyku tulumu
2 tane eşofman altı 120 tl
Bu arada e bebekte indirimler vardı çok ayrıntılı gezmedim ama eşofman altları çok güzeldi
Lcw den kızıma mevsimlik uzun kollu tşört ve 3 lü çorap aldım 42 tl
D&R dan kıza çanta aldım 130 tl
Market alışverişi 45 tl
Toplam harcama 440
Kızın gözlüğünüde düzelttirdik o ücretsiz allahtan
Canım senin kıza göre var mı uyku tulumu 4 yaş ya foto atar mısın bende kızıma alacam da var mo acabaYaptım yaptım
Ayyy çok yoruldum valla
Üstüne birde eve gelip eşimi aldım yemek yedik dışarıda 90 tl
E bebekten uyku tulumu
2 tane eşofman altı 120 tl
Bu arada e bebekte indirimler vardı çok ayrıntılı gezmedim ama eşofman altları çok güzeldi
Lcw den kızıma mevsimlik uzun kollu tşört ve 3 lü çorap aldım 42 tl
D&R dan kıza çanta aldım 130 tl
Market alışverişi 45 tl
Toplam harcama 440
Kızın gözlüğünüde düzelttirdik o ücretsiz allahtan
Ayyy bugünlerde bende böyleyim ya sürekli bişey alasım var ama alınca çok çabuk sıkılıyorumYalnız çok hoşuma gitti bu alışveriş
Bir rahatlama yaşadım bugün
Buna ihtiyacım varmış
Başka bir günde kendime özel alışveriş yapıcam
Muhteşem
Bende alışveriş istiyorum yA birlikte yapsakHasılat güzelEn kısa zamanda kendinide sevindir yenilen
İş yükün artıyorEşim 200 TL sigara 100 TL benzin aldı . Akşam için etli bulgur pilavı yapmıştım ay haber vermedim adama oda çiğ köfte alıp gelmiş bulgur komasına gireceğizyemek yedik bebeğe ağrı kesici verdim duşa soktum delirdi enerji patlaması yaşadı babasıyla beni dövdü resmen eşimin yan apartmanda bekar arkadaşları var onlarda akvaryum varmış 8 tane filan da balık . Aramışlar ki siz alır mısınız diye iyi dedim mutfak masasına koyarım bebek mama sandalyesinde izler dikkatini çekeceğine eminim eşim yeni aile üyelerimizi almaya gitti bende çay suyu koydum
Ay sorma anneme korka korka söyledim Kızar bana diyeİş yükün artıyorBizde yeni evlendiğimizde vardı birinin gözlerini yemişlerdi o ayrı beslenmeliymiş bilmiyorduk Sonra birkaç tane daha aldık eşim göreve falan gitti bende kpss çalışıyordum temizlenmediginde suyu kokuyor içindeki taslar falan yıkanması gerekiyor banyoda batıyor aldığımız balıkçıya parasız geri verdim bana göre degil Zaten bekarkende alırmış balık okula gidermiş yatılı ee kayınvalideye kalırmış balıklar oda bakamamış ölmüşler hep.Şimdi kedi istiyorlar eşimle oğlan ama ben uğraşacak güç bulamam kum kıl olacak zaten ev halkı 2den 4e çıkıyor birden 5canlı evde zor
Var canım birazdan makinadan çıkarıcam özelden atarımCanım senin kıza göre var mı uyku tulumu 4 yaş ya foto atar mısın bende kızıma alacam da var mo acaba
Ayyyy bizim küçükken sürekli balığımız oldu .Tüm balıklar bir balığın kuyruğunu koparmaya çalışmışlar oda kaçarken akvaryumdan atlamış tahtaya yapışmış ölmüştüBizim de bir ara akvaryumumuz vardı pirana besledik. İki taneydi. Akvaryumun içinde ışığı dekorları filan vardı görüntü müthişti.
Bir gün suyunu değiştirmek için balıkları başka bir kaba almak istedik. Bir tanesi elimizden kaydı yere düştü, bir daha eski canlı haline dönmedi. Bir kaç gün içinde öldü. O öldükten sonra öbürü de hasretine dayanamadı oda öldü..
Ben mutfak masa sandalyesi ankastre Ocak alacağım sen ne alacaksın bakayımBende alışveriş istiyorum yA birlikte yapsak
Bak hepimizin balıkla ilgili dramı varAyyyy bizim küçükken sürekli balığımız oldu .Tüm balıklar bir balığın kuyruğunu koparmaya çalışmışlar oda kaçarken akvaryumdan atlamış tahtaya yapışmış ölmüştü
Herşeyi alabilirim moralman o durumdayımBen mutfak masa sandalyesi ankastre Ocak alacağım sen ne alacaksın bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?