Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ben uzun uğraşlar sonucu evimi tuttum.10yıllık bina kira 2300tl.Emlakcı kaptı 2300 birde depozito 2300tl yüreğim yangın yeriEvle iş arası 350metre çarşıda hersey elimin altında tesellim o.Eşiminde o güzergahtan servisi varmış eğer oda araba kullanmaz servis ile giderse süper olacak çünkü mesafe 30-40km arası

Kv olayı ne durumda ne zaman geliyor

Kv olayı ne durumda ne zaman geliyor
Valla valizi hazırlamısBiz 10gune falan toparlanıp taşınma planı yapıyoruz eşimde izin alacak onu bekliyorum herzamanki gibi izin problemİzinlerin bitmesine yakın gelecek kayınvalide Kasım’a doğru.Esyalar ile biz gidecegız çocuk annemde kalacak.2-3 gün temizlik yapar dolapları yerleştirip yaşam alanı oluştururuz sonra cocugu gidip alırız diyoruz.Dondurıcıdan baya birsey alacağım buzdolabı taşınınca 1 gün çalıştırılmıyor içindeki gazının oturması gerekiyormuş Dondurıcıdan aldıklarım erir yoksa.Dolabı temizler çalıştırırız sonra erzaklar ile cocugu alıp döneriz diyoruz bakalım kısmet.Mobilyalar için adres verecegız onlar üretildi depoda ya ins çok sürmez gelir.

Ay inş yA hayırlısı ile Kv inş insanı sinir etmez

arabayı vurdurduk yokuştan
karşımıza kamyon çıkmasın mi kamyonda durmuyo bende kapıyı açtım inecektim eşim vaay bee diyo kendimi kurtarmak için değil adama dur demek için iniyodum dedim
Hahahahahah ay nasıl güldüm şuan

Şuan bi sinir oldum çayı koydum yiyecek hazırladım adam güya gelecek 1.5 saat oldu uyku saatimiz geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…