- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #78.361
Sen neler yaptın ev işi oldu mu ? Geçmişi hiç okuyamadım ne kadar geri kaldım gündemden yABak hepimizin balıkla ilgili dramı varBizimkininde gözlerini yemişler
Çok üzerimize gelirlerse kocaları değiştiricez o kıvama sürüklüyorlarHerşeyi alabilirim moralman o durumdayım
Aaa bak bu beni üzer benim haberlerimi kacırmanSen neler yaptın ev işi oldu mu ? Geçmişi hiç okuyamadım ne kadar geri kaldım gündemden yA ☹
Bebek sürekli kucağımda hiç inmiyorAaa bak bu beni üzer benim haberlerimi kacırman
Ben unutmaya çalışıyorumÇok üzerimize gelirlerse kocaları değiştiricez o kıvama sürüklüyorlarTövbe yarabbim
Kv olayı ne durumda ne zaman geliyorBen uzun uğraşlar sonucu evimi tuttum.10yıllık bina kira 2300tl.Emlakcı kaptı 2300 birde depozito 2300tl yüreğim yangın yeriEvle iş arası 350metre çarşıda hersey elimin altında tesellim o.Eşiminde o güzergahtan servisi varmış eğer oda araba kullanmaz servis ile giderse süper olacak çünkü mesafe 30-40km arası
iki tane yedim bide
Valla valizi hazırlamısKv olayı ne durumda ne zaman geliyor
Oh yarasın kızıma afiyet olsuniki tane yedim bideayy araba yolda kaldi eve yeni gelebildik
Oh yarasın kızıma afiyet olsun❤Geçmiş olsun
Ay inş yA hayırlısı ileValla valizi hazırlamısBiz 10gune falan toparlanıp taşınma planı yapıyoruz eşimde izin alacak onu bekliyorum herzamanki gibi izin problem İzinlerin bitmesine yakın gelecek kayınvalide Kasım’a doğru.Esyalar ile biz gidecegız çocuk annemde kalacak.2-3 gün temizlik yapar dolapları yerleştirip yaşam alanı oluştururuz sonra cocugu gidip alırız diyoruz.Dondurıcıdan baya birsey alacağım buzdolabı taşınınca 1 gün çalıştırılmıyor içindeki gazının oturması gerekiyormuş Dondurıcıdan aldıklarım erir yoksa.Dolabı temizler çalıştırırız sonra erzaklar ile cocugu alıp döneriz diyoruz bakalım kısmet.Mobilyalar için adres verecegız onlar üretildi depoda ya ins çok sürmez gelir.
Hahahahahah ay nasıl güldüm şuanarabayı vurdurduk yokuştan
karşımıza kamyon çıkmasın mi kamyonda durmuyo bende kapıyı açtım inecektim eşim vaay bee diyo kendimi kurtarmak için değil adama dur demek için iniyodum dedim
ayy hep gül inşallahHahahahahah ay nasıl güldüm şuan
6ay dişimizi sıkacağız inş sorunsuz atlatırız.Okula gitmeyecek oğlan babaanneyle takılacaklar akşamları haftasonlarında biz ilgileniriz.Ay inş yA hayırlısı ileKv inş insanı sinir etmez
Çok beklenti içine girme sonra üzülme oğlana baksın yeter6ay dişimizi sıkacağız inş sorunsuz atlatırız.Okula gitmeyecek oğlan babaanneyle takılacaklar akşamları haftasonlarında biz ilgileniriz.
Birbirimize dalasmayalım oğlum mutlu mesut zaman geçirsin gözüm arkada kalmasın başka isteğim yok.Onunda canı kanı iyi bakacağından şüphem yokÇok beklenti içine girme sonra üzülme oğlana baksın yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?