- 7 Ocak 2018
- 27.578
- 80.047
- 598
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #78.381
Ayyyy ya canım benim hem üzüldüm hem de güldümarabayı vurdurduk yokuştan
karşımıza kamyon çıkmasın mi kamyonda durmuyo bende kapıyı açtım inecektim eşim vaay bee diyo kendimi kurtarmak için değil adama dur demek için iniyodum dedim
Aifyet olsun canım üffff tantunide bir tane doyurmuyor kiiki tane yedim bideayy araba yolda kaldi eve yeni gelebildik
Oğlunun yemek sorunu filan var mı ya inş iyi olursunuzBirbirimize dalasmayalım oğlum mutlu mesut zaman geçirsin gözüm arkada kalmasın başka isteğim yok.Onunda canı kanı iyi bakacağından şüphem yok
Evet canm sağ olsun veriyorlar bayramda,karne günlerinde maaş günlerinde doğum günlerinde mutlaka veriyorlar.Bayramda bana da veriyor harclik kayinpederimKmsl Hnd ne güzel kayınpederin var kız
Cankusunannesi seninde öyle canım
Çocuklara harçlık veriyorlar
Bizim ki bayramda 50 tl verir eli titrer yüreği titrer o gün yasını tutar o 50 tl nin
Kızıma şu zamana kadar sadece bir bebek aldılar oda eşimin zoruyla oldu (20 tl )
Durumları çok iyi bu arada
Ama alışkanlık işte napsınlar onlarda bizden para yemek daha yatlı oluyor
Ayyyy ya canım benim hem üzüldüm hem de güldüm
valla azcik lavaşa koymuşlar yeter mi o hiçAifyet olsun canım üffff tantunide bir tane doyurmuyor ki
Sorarım cnmAy sorma anneme korka korka söyledim Kızar bana diyeCedric1003 sana gelen kız bana da gelir mi haftada 1 gün yarım ama
Keşke bizimkide öyle deseEvet canm sağ olsun veriyorlar bayramda,karne günlerinde maaş günlerinde doğum günlerinde mutlaka veriyorlar.Bayramda bana da veriyor harclik kayinpederim
Küçüğüme bez kiyafet falanda aliyor bazen.Buyudege istediği bişey olduğunda alırlar oyuncak zaten alıyorlar.
Ama kayınpederim hep şey der gayret etmeseniz parayı savursaniz gereksiz borç yapsanız üstunuze basiniza harcayip gereksiz gezme tozma esya alisverisi yapsaniz yardim etmem der hep.
Ayyy eşimin bir arkadaşı var 2 defa falan görüştük 7 yıldaSorarım cnm
Kızlar eşim bi komutanın çocuğa. Ders veriyor akşam bizi davet ettiler onlara gittik.
Şahsen kendimi cok gevşek buldum kadında eşi oklova yutmuş gibi oturuyorlardi konuşmalar hep beyli hanımli kari koca arasında.
sizde mi öylesiniz kızlar
taabi ki ben hep öyleyimdir şahsenSorarım cnm
Kızlar eşim bi komutanın çocuğa. Ders veriyor akşam bizi davet ettiler onlara gittik.
Şahsen kendimi cok gevşek buldum kadında eşi oklova yutmuş gibi oturuyorlardi konuşmalar hep beyli hanımli kari koca arasında.
biz hep el enseAyyy eşimin bir arkadaşı var 2 defa falan görüştük 7 yıldakarı koca beyli hanımlı konuşurlar çok resmî çok değişik
Ben mümkünatı yok öyle yapamam
Dimi yabiz hep el ense
Dimi ya
Herkes nasıl rahat ediyorsa nasıl mutluysa öyle davransın o bana karışmasın bende ona
Sana zahmet şekerim bana haber ver olur mı ? Pazartesi günleri sabah yarım gün düzenli gelsin istiyorumSorarım cnm
Hahahaha iyi fikir hahahahaha ayyyyyyAyyyyy başım fena oldu
Bdv bir konu okudum
Kadın kocasıyla sessiz sakin otururken kocası boşanalım tekrar evlenelim demişsebep ise birbirimizi tanımıyorduk şimdi tekrar evlenirsek tanımış bir şekilde evlenicez demiş
Kadında diyor ki bana mantıklı geldi ya size
Valla kahkaha attım ne kafalar var ya
Afiyet olsun bende öğlen Hatay usulü dürüm yedim ama burda çok büyük yapıyorlar 2 kişi doyar tabii hepsini yedim ufff diyete girince herşey istiyor canımyaramasın kiz ama güzeldi yağlı yağlı sağol canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?