Bugün ne aldin kaç tl harcadin

arabayı vurdurduk yokuştan
karşımıza kamyon çıkmasın mi kamyonda durmuyo bende kapıyı açtım inecektim eşim vaay bee diyo kendimi kurtarmak için değil adama dur demek için iniyodum dedim
Ayyyy ya canım benim hem üzüldüm hem de güldüm

Birbirimize dalasmayalım oğlum mutlu mesut zaman geçirsin gözüm arkada kalmasın başka isteğim yok.Onunda canı kanı iyi bakacağından şüphem yok
Oğlunun yemek sorunu filan var mı ya inş iyi olursunuz

Evet canm sağ olsun veriyorlar bayramda,karne günlerinde maaş günlerinde doğum günlerinde mutlaka veriyorlar.Bayramda bana da veriyor harclik kayinpederim
Küçüğüme bez kiyafet falanda aliyor bazen.Buyudege istediği bişey olduğunda alırlar oyuncak zaten alıyorlar.
Ama kayınpederim hep şey der gayret etmeseniz parayı savursaniz gereksiz borç yapsanız üstunuze basiniza harcayip gereksiz gezme tozma esya alisverisi yapsaniz yardim etmem der hep.

Ay sorma anneme korka korka söyledim Kızar bana diye Cedric1003 sana gelen kız bana da gelir mi haftada 1 gün yarım ama
Sorarım cnm
Kızlar eşim bi komutanın çocuğa. Ders veriyor akşam bizi davet ettiler onlara gittik.
Şahsen kendimi cok gevşek buldum kadında eşi oklova yutmuş gibi oturuyorlardi konuşmalar hep beyli hanımli kari koca arasında.
sizde mi öylesiniz kızlar

Keşke bizimkide öyle dese
Kıyamaz para gidecek diye ödleri kopar
İnsan torununa hiç bir şey almaz mı ya valla bazen ciddi ciddi düşünüyorum niye almaz
Kendilerine en marka yerden kıyafet alırlar mesela
Cimrilikleri bize yani sadece

Ayyy eşimin bir arkadaşı var 2 defa falan görüştük 7 yılda karı koca beyli hanımlı konuşurlar çok resmî çok değişik
Ben mümkünatı yok öyle yapamam

taabi ki ben hep öyleyimdir şahsen

İyi geceler kızlar işten geldiğimde kızlar tv seyrediyordu sonra resim dersi başladı kızımın o derstr çizim yapmaya çalışırken bende yarına türlü yaptım pilav yaptım. Bugünde nohut pilav birazda köfte vardı onlar yendi. Biraz yakar top oynadık koridorda kızlarla çok eğlendik sonra ödevini yapmamış biraz kızdım onu yaptık sonra biraz daha oynadık 9 buçukta kitap okudum uyuyor numarası yaptılar yine ben odadan çıkınca gülüşüyorlar sonra uyudular.

Ayyyyy başım fena oldu
Bdv bir konu okudum
Kadın kocasıyla sessiz sakin otururken kocası boşanalım tekrar evlenelim demişsebep ise birbirimizi tanımıyorduk şimdi tekrar evlenirsek tanımış bir şekilde evlenicez demiş
Kadında diyor ki bana mantıklı geldi ya size
Valla kahkaha attım ne kafalar var ya

Sana zahmet şekerim bana haber ver olur mı ? Pazartesi günleri sabah yarım gün düzenli gelsin istiyorum
Eşim bekarken bir albayla çalışmıştı onlar öyleydiler beyli hanımlı yanlız kadının giydiği mini etekler yüzünden filan sürekli kavga kıyamet halindeydiler o ayrı bir olaydı.
Evlendikten sonra da binbaşı ile çalıştı onda da kadın X bey diye seslenirdi kocasına ama kadın aşırı aşıktı adama adamda tık yoktu kadını hiç sallamazdı . Operasyona çıkarlardı kadın beni arardı haber aldın mı beni aramıyor diye . Bende haberim olurdu ama yok derdim mecbur

Hahahaha iyi fikir hahahahaha ayyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…