Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Afiyet olsun bende öğlen Hatay usulü dürüm yedim ama burda çok büyük yapıyorlar 2 kişi doyar tabii hepsini yedim ufff diyete girince herşey istiyor canım
Senle ben o lanet olası diyete bir türlü giremiyoruz
Bende tavuk dünyasında yedim akşam yemeğini

Bence adam boşanmak için bahane üretmiş

Onlarinki hastalik boyutunda galiba.Bizimkilerde çocuk olmadan önce yani 10 yıl önce hiç sormazlardi derdiniz sıkıntınız varmı diye ben başka şehre evlenip gelmiştim ve özelde çalıştığım için isimi bırakıp gelmiştim eşimin maaşı ancak kiraya yetiyordu bırak marketi faturalara bile yetmiyordu hiç sormazlardi siz ne yer ne içersiniz diye kendi kendime yabancı bir şehirde kimsenin kolay kolay giremedigi iyi bir şirkette iş buldum kendime oyle ayakta kaldık4 yıl sonrada büyük oğlum oldu ozaman çocuğa biseyler almakla başladılar cok sukur devami geldi.suan toplam 5 torunları var ama büyük oğluma çok düşkünler.Küçüge daha yeni yeni alışmaya başladılar Hatta sen 10 yıldır nerdeydin biz seni cok bekledik oğluum diye sevmeye başladılar (bizden ümidi kesmişler onun için supriz oldu onlara bizim ufaklik)

Afiyet olsun bende öğlen Hatay usulü dürüm yedim ama burda çok büyük yapıyorlar 2 kişi doyar tabii hepsini yedim ufff diyete girince herşey istiyor canım
valla yemiycem dedikce insanın canı istiyo canım en azından 2 hafta sabretsen eksileri gördükçe motive olursun haftada bi günde istediğin şeyi yersin

Geçmiş olsun canım bende çok korkuyorum yolda kalmaktan yakın mesafede mi kaldınız
15 dakka felan canim arabayla ama arabada masraf çıkacak diye daha çok korktum açıkçası her ay arabaya bişi yapılıyo benden cok harcanıyo arabaya

Mantıklı boşanırsak bir daha evlenmem eşimi seviyorum eşimi Zaten tanıyordum ama işini tanımıyordum

Bizde öyle değil rütbe ilerledikçe oluyormus ama hep ayrı kaldığımızdan yeni evli gibiyiz birbirimizi keşfedip tanıyoruz Çocuk var işte oda benimle büyüdü babası arada sevmeye geldiDur hakkını yemeyeyim 10ay birlikte yaşanmışlıklar var çocukla Ah ah kocama hasret kaldım 6yılBundan sonra hiççç ayrılmayız inş aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…