- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #78.401
Boşanıcak evlenmicek diyorlarHahahaha iyi fikir hahahahaha ayyyyyy
Tövbe tövbe yABoşanıcak evlenmicek diyorlar
Nafaka vermemek için diyorlar
Başkası vardır diyorlar
Hepsine ama namazında yalan söylemez yapmaz diyor hala
Denemek bedava
Senle ben o lanet olası diyete bir türlü giremiyoruzAfiyet olsun bende öğlen Hatay usulü dürüm yedim ama burda çok büyük yapıyorlar 2 kişi doyar tabii hepsini yedim ufff diyete girince herşey istiyor canım
Geçmiş olsun canım bende çok korkuyorum yolda kalmaktan yakın mesafede mi kaldınızoğlanda bu arabayı satalım en iyisi diyo
Aynen diyete başalyında bide şişkinlik oluyor bende vücut istemiyor sanırım sende de oluyor muSenle ben o lanet olası diyete bir türlü giremiyoruz
Bende tavuk dünyasında yedim akşam yemeğini
Bence adam boşanmak için bahane üretmişAyyyyy başım fena oldu
Bdv bir konu okudum
Kadın kocasıyla sessiz sakin otururken kocası boşanalım tekrar evlenelim demişsebep ise birbirimizi tanımıyorduk şimdi tekrar evlenirsek tanımış bir şekilde evlenicez demiş
Kadında diyor ki bana mantıklı geldi ya size
Valla kahkaha attım ne kafalar var ya
Sonucu yazsa bari bide mantıklı mı diyor kesin boşanır buBoşanıcak evlenmicek diyorlar
Nafaka vermemek için diyorlar
Başkası vardır diyorlar
Hepsine ama namazında yalan söylemez yapmaz diyor hala
Denemek bedava
Bende şey oluyor hadi bunuda yiyimde son kez bu sefer gerçekten diyete giriyorum diyorum bu böyle sürüp gidiyorAynen diyete başalyında bide şişkinlik oluyor bende vücut istemiyor sanırım sende de oluyor mu
Aynen öyle birde kafalamış kadını bravoBence adam boşanmak için bahane üretmiş
Onlarinki hastalik boyutunda galiba.Bizimkilerde çocuk olmadan önce yani 10 yıl önce hiç sormazlardi derdiniz sıkıntınız varmı diye ben başka şehre evlenip gelmiştim ve özelde çalıştığım için isimi bırakıp gelmiştim eşimin maaşı ancak kiraya yetiyordu bırak marketi faturalara bile yetmiyordu hiç sormazlardi siz ne yer ne içersiniz diye kendi kendime yabancı bir şehirde kimsenin kolay kolay giremedigi iyi bir şirkette iş buldum kendime oyle ayakta kaldık4 yıl sonrada büyük oğlum oldu ozaman çocuğa biseyler almakla başladılar cok sukur devami geldi.suan toplam 5 torunları var ama büyük oğluma çok düşkünler.Küçüge daha yeni yeni alışmaya başladılarKeşke bizimkide öyle dese
Kıyamaz para gidecek diye ödleri kopar
İnsan torununa hiç bir şey almaz mı ya valla bazen ciddi ciddi düşünüyorum niye almaz
Kendilerine en marka yerden kıyafet alırlar mesela
Cimrilikleri bize yani sadece
valla yemiycem dedikce insanın canı istiyo canım en azından 2 hafta sabretsen eksileri gördükçe motive olursun haftada bi günde istediğin şeyi yersinAfiyet olsun bende öğlen Hatay usulü dürüm yedim ama burda çok büyük yapıyorlar 2 kişi doyar tabii hepsini yedim ufff diyete girince herşey istiyor canım
15 dakka felan canim arabayla ama arabada masraf çıkacak diye daha çok korktum açıkçası her ay arabaya bişi yapılıyo benden cok harcanıyo arabayaGeçmiş olsun canım bende çok korkuyorum yolda kalmaktan yakın mesafede mi kaldınız
Bu yıl köfte sucuk bulgur pilavı falanda yemeye başladı çeşit arttı birazOğlunun yemek sorunu filan var mı ya inş iyi olursunuz ☹
Alabildinmi sepettekileri neler aldın merak ettimUyumuyordu...Saatlerdir uğraş dur,uyumuyordu. Nedemistimkiben az kaldı deliriyordu...
Alışveriş sitesine girip sepettekileri alicam az kaldı.Uyusun lutfen
Mantıklı boşanırsak bir daha evlenmem eşimi seviyorum eşimi Zaten tanıyordum ama işini tanımıyordumAyyyyy başım fena oldu
Bdv bir konu okudum
Kadın kocasıyla sessiz sakin otururken kocası boşanalım tekrar evlenelim demişsebep ise birbirimizi tanımıyorduk şimdi tekrar evlenirsek tanımış bir şekilde evlenicez demiş
Kadında diyor ki bana mantıklı geldi ya size
Valla kahkaha attım ne kafalar var ya
Bizde öyle değil rütbe ilerledikçe oluyormus ama hep ayrı kaldığımızdan yeni evli gibiyiz birbirimizi keşfedip tanıyoruzSorarım cnm
Kızlar eşim bi komutanın çocuğa. Ders veriyor akşam bizi davet ettiler onlara gittik.
Şahsen kendimi cok gevşek buldum kadında eşi oklova yutmuş gibi oturuyorlardi konuşmalar hep beyli hanımli kari koca arasında.
sizde mi öylesiniz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?