- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #78.421
Evet yaa.Maaşa son 13
burda zaten çok fazla geliyor bide zam çok iyi oldu 20 gün evde yoktuk 170 geldi elektrk faturası dedi arkadaşElektriğe bugünden itibaren yüzde 5.75 zam gelmiş
bizimde bu ay öyle olacak sanırım toplu market alışverişleri yaptık devam eden taksitler var kartlar zaten doldu daha çalışma masası ve kitalık alınacakEvet yaa.
Hepsi gittiği için birikime ayiramadigim için heyecanı kalmadı
Ben geçen ay 12 gün evde yoktum 222 geldi bu ay tüm evdeydim 250 geldiburda zaten çok fazla geliyor bide zam çok iyi oldu 20 gün evde yoktuk 170 geldi elektrk faturası dedi arkadaş
sen artanı ayır bence sarı kızlardan alırsın sonraGünaydın kızlar
Küçüğümle kahvaltı yaptık
Büyüğüm hala uyuyor
Şimdi ben kahvemi içiyorum
Küçük cadı da çikolatalı süt
Oyun oynamak için sabırsızlanıyor
Market kasap alışverişim var 1.500 verdi eşim kenara ayırma hepsini harca diyor
Bizim birikimden yeniyor Zaten.Nakliye parası yatmıştı onu nakliyeye kullanacağız.Ama kira emlakçı depozito 6900birikimden attım yüreğim yangın yeriEvet yaa.
Hepsi gittiği için birikime ayiramadigim için heyecanı kalmadı
burda da 250-300 geliyor dediler kışın özellikle termosifon çok çalışıyormuş haftada 1 defa büyük süpürge diğer günler genelde mutfak için dik süpürge açıyorum bulaşık makinası çok çalıştırmam elimde yıkamayı daha çok seviyorum oraya dizmek tekrar kaldırmak daha çok yorucu oluyor haftada 2 ya da defa çalışır çamaşır en az 5 makina derin dondurucu kapalı tv genelde açık internet açık kamera açık (haftada 3 gün) bu ay ne gelecek bakalımKızlar bizim elektrik faturası 85/90 arasında geliyor yazın.
Süpürge gün içinde iki üç defa açarım
Çamaşır her gün iki post nerdeyse yıkanır
Bulaşık makinesi eko programında çalışıyor
Ütüyü eskiden ayda bir toplu yapardım
Şimdi iki günde bir yapıyorum eşimin gömleklerini.
Oğlum doğduğundan beri gece lambam sabaha kadar açık olur.
Bir de bu aralar fırını hafta bir mutlaka açıyorum.
onun dışında elektrikli bişey kullanmıyorum nerdeyse
Sıcak suyu hep ocakta ısıtırım. Kettle paketinden daha çıkarmadım nerdeyse.
Ama kışın ısıtıcıyı açtığmda 300/400 rahat buluyor.
Elektrik tarifesi tek tarife
inşallah gider eşin benim sürekli arabayla gidiyor mesafe kısa diye birde fiyat araştırması yapıyor mal kabulde görevliymiş ankaradayken ayda 2 defa depo doldururduk burda daha fazla bıraksan tuvalete arabayla gidecek o kadar rahatına düşkünBizim birikimden yeniyor Zaten.Nakliye parası yatmıştı onu nakliyeye kullanacağız.Ama kira emlakçı depozito 6900birikimden attım yüreğim yangın yeriBu ayda birikim olmaz bizim taşınacağız masa Ocak falanda alacağım yakıt desen su gibi gidiyor.Eşim servis ile ben yürüyerek gitsem araba yerinden oynamasa süper olacak
bu arada bizim de buzluk var onu unutttum. evde internette, tv çok açılmaz ama.burda da 250-300 geliyor dediler kışın özellikle termosifon çok çalışıyormuş haftada 1 defa büyük süpürge diğer günler genelde mutfak için dik süpürge açıyorum bulaşık makinası çok çalıştırmam elimde yıkamayı daha çok seviyorum oraya dizmek tekrar kaldırmak daha çok yorucu oluyor haftada 2 ya da defa çalışır çamaşır en az 5 makina derin dondurucu kapalı tv genelde açık internet açık kamera açık (haftada 3 gün) bu ay ne gelecek bakalım
Hangi ildesiniz :)Günaydın herkese.. az önce fırına gittim neyse ki ekmek hala 1,25. Peynir çok pahalı ve en sevdiğim şey kahvaltıda. İsyannkedim için mama aldım 50 tl gitti bir anda
Safranboluda yaşıyorum.Şükür ekmek uygun.Gerisi her yerde pahalı ve sürekli her seye zam geliyorHangi ildesiniz :)
İstanbul da 1,75 ekmek
Herşey çok pahalı olduğu gibi bir de sürekli zam geliyor.
Canım senin kızlar tek mi kalıyor sen işteyken kaç yaşındalarburda da 250-300 geliyor dediler kışın özellikle termosifon çok çalışıyormuş haftada 1 defa büyük süpürge diğer günler genelde mutfak için dik süpürge açıyorum bulaşık makinası çok çalıştırmam elimde yıkamayı daha çok seviyorum oraya dizmek tekrar kaldırmak daha çok yorucu oluyor haftada 2 ya da defa çalışır çamaşır en az 5 makina derin dondurucu kapalı tv genelde açık internet açık kamera açık (haftada 3 gün) bu ay ne gelecek bakalım
büyük 2. sınıfa başladı küçük 4 yaşında sabah kahvaltılarını hazırlıyoruz masaya biz gidince kalkıyorlar eşim 9.40 ta eve gidiyor canlı dersleri var kızımın yanında duruyor öğleden sonra 13.30 da işe gidiyor eşim bazen kızlarıda götürüyor genelde gitmek istemiyorlar evde kalıyorlar 5 buçukta eve gidiyoruz akşam o aradaki 4 saatte yalnızlar canım kameradan takip ediyoruz dün eşimin yeni telefonu geldi eskisine bip yükledik sanal numara aldık bişey oldugunda bizi arasın biz arayalım diye ilerleyen zamanlarda kendide gireblir derslerine diye düşündük.Canım senin kızlar tek mi kalıyor sen işteyken kaç yaşındalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?